Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Deneme sınavını hakkında. ( gun ve saatler )

Yorum için giriş yap 19 mesaj · 8.497 görüntülenme
Slm arkadaşlar.Küçük bir sorum olucak.Telefonda deneme sınavını yapabilmek için hangi günler ve saatler arasında aramamız gerekir?Yani çalışma saatleri nelerdir?Sınava az bir zamanım kaldı gitmeden önce deneme sınavı yapmak istiyorum.Cevap yazarsanız sevinirim.Herkese kolay gelsin
emrah arkadaşımızdan öğrendığım kadarıyla hafta içi ve saat onların 12:30 yanı bizim 13;30 umuz.ok arkadaşım.kolay gelsın.
Tam anlayamadım sahra.Sadece 13.30 damı arayabiliyoz yoksa 13.30 dan sonramı arayabiliyoz ve saat kaça kadar hat açık?Konuyu biraz açarmısın arkadaşım?
arkdslar ben birini aksam 8de birinide yanlis hatirlamiosam 9 gibi yaptim aksam,karsinizdaki bilgisayar oldugu ve kod numarasini girerek yaptiginiz icin saatin bi onemi olcagini zannetmiyorum ama bilen arkdslar bilgilendiriceklerdir yinede,,,,bence numarayi dusurdukten sonra problem olmaz saat,,,,yinede bilen arkdslr cvplarlar,,,saygilar
ya kusura bakma acele etmışım yazmayı unutmuşum.yok o saatlerde yogun olmuyorlar ya.saatlerı kendın ayarlayabilrsin bildigim kadarıyla.yanı gündüz vakti arayabilirsin.skın bir yerde ara kı sesı rahat duyabilesın.umarım anlatabildim.
şanslı arkadaşımız aramışsa.............dediği gib olabilir tabi.kendın ayarlayabilirsin bildiğim kadarıyla
teşekkürler arkadaşlar!Ben bi deneme yapayım size haber ederim.sınava az kaldı sahra hade hayırlısı olsun bakalım :)
evet arkdsm ben yaptim iyi hatirlioyrum aksam vaktiydi ama saati tam hatirlayamadim 8 yada 9 arasiydi,,,dusurdum numarayi ve yaptim sinavimi,,,deneyin numrayi dusururseniz aksam yada sabah zaten sinavi yaparsiniz,,,
ok sanslı arkadasım saol.Bende yemekten sonra bi deneme yapayım bakalım olcakmı ;)
ya evet....gittikce yaklaşıyo valla.bende yarın deneme yapçam.sağolsun emrah arkadaşşımız tın kodu paylaştı.biliyosunuz belkı benımkıler yok.eşim elden yolladıgı için kaybolmuş....hadı hayırlısı olur inşllh.allah yardımcımız olsun
evet biliyorum arkadaşım.O konuları biraz takip etmiştim!Hayırlısı olur inşallah.

Bi arayalım bakalım neler olcak.Kendimizi bi tartalım.Ben düsürürsem sınav sonucunu burdan bildiririm!kolay gelsin ;)
hadı hayırlısı olur inş.sınavın ne zaman arkadaşım.allah hakkımızda hayırlısını tayın eder umarım :geek:
rica ederim tin kodu ıcın sahra..ınsallah kazanırsın sende şu sınavıda,seninde güzel haberını duyarız,,evet arkadasım 12.30(bızım saatımız) o aralar yogun olmuyo dıye duydum ben ve eşim baska sıtelerdede okumus aynı şeyi..

bol şans dılıyorum sana sahra,,bu arada yaptınmı deneme sınavı??

emrah
siirtli sahra yazdı:
ya evet....gittikce yaklaşıyo valla.bende yarın deneme yapçam.sağolsun emrah arkadaşşımız tın kodu paylaştı.biliyosunuz belkı benımkıler yok.eşim elden yolladıgı için kaybolmuş....hadı hayırlısı olur inşllh.allah yardımcımız olsun
Benim sınav bu ayın 24 ünde.İnsallah sahra kardeş dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olur. :geek:

Ben heyacan yapmazsam bu iş olur diye düşünüyorum.Ama heyacan basarsa o zaman battık işte!Daha önce dediğim gibi bu tür konularda uygulama anında bende heyacan çanları çalıyor!

ALLAH'ım sen büyüksün bize güç kudret ver Yarabbi :geek:

Ayrıca sanada sınavda suc6. :)
heyecan yapılıcak bısıy yok arkadasım,,sınava gıderken ders daha fazla caslısma ve sadece sınava odaklan stres yapmamaya calıs,,konsolosluga erken gıt(ben yaptıklarımı soyluyorum arkadasım))erken gıt oraya ve gır ıcerıye geldıgını bıldır ondan sonra cık dısarıya ve orada bı kac kafeler var,,gıt kardesım oraya ve bır sıkma portakal suyu sıktır kendıne onu kaktır iç :D ondan sonrada bı redbull kaktır vallah kafan ZEHİR gibi çalışır :lol: benım yaptıklarım buydu ve nerdeyse kadınla oradaki muhabbete gırıcektım..hehe..gırdıgınde turkce konusmamaya gayret et,,gırdıgınde gunaydın veya tunaydın de kadına hollandaca..bunlar hep artı puandır senın ıcın aklında bulunsun...ben ılk bolumden 98 aldım ve ıkıncı bolumden 38 aldım..

hadı sevgılı arkadasım,,ınsallah sen ve sahra arkadasımızda getırıcek sevınclı haberı..

allah yardımcınız olsun..
badcat yazdı:
Benim sınav bu ayın 24 ünde.İnsallah sahra kardeş dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olur. :geek:

Ben heyacan yapmazsam bu iş olur diye düşünüyorum.Ama heyacan basarsa o zaman battık işte!Daha önce dediğim gibi bu tür konularda uygulama anında bende heyacan çanları çalıyor!

ALLAH'ım sen büyüksün bize güç kudret ver Yarabbi :geek:

Ayrıca sanada sınavda suc6. :)
Çok teşekkür emrahtr arkadaşım vermis olduğun fikirler için.Dediklerini uygulamaya çalışacagım.umarım işe yarar.Ama redbull u içtikten sonra heyacanla karışık kalpten gitmeyelim sınavda :lol: Zaten heyacan kalbi yeterince hızlandırıyo bide onu içersek tavan yapmayız inşallah :) Ama sende haklısın.enerjik olursak sınava odaklanmamız daha iyi olur gibime geliyo.Hep enerji içeceği çıkıyo kardeşim akıllının biri çıkıpta cesaret içeceği yapmıyo ki içelim :lol:

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben ve sahra bu işi başarıcağız!Tekrar teşekkürler seninde vize haberin en yakında gelir inşallah!
haha korkma tavan yapmaz,,alahım ya guldurdun benı gece gece,,ınsallah kardesım,,ınsallah allahta senı guldurecek yakında,,bak kardes ben 12 saatlık yoldan geldım ankaraya,,otobusle geldım ve otobuste tam olarak toplam 1saat uyudum,,yanı heyacandan stresten,,ve gece boyunca sınavı dusundum,,allahım dedım bu dağ basında sımdı bu otobus bozulursa dedım ben nasıl gıderım sınava dedım,,okadar kotu seyler getırdımkı aklıma sorma,,ama konsoloslugun onune geldım saatıme baktım ve oh be dedım,,geldım sonunda,gıttım dedıgım gıbı portakal suyu kaktırdım ondan sonra ıcerı gırdım,,benı aldı ıcerıye ben goedemorgen dedım,,kadın turkce konustu ben hollandaca konustum,,ve bak kadın soyledıkce,,anlattıkca tamam deme,,,ıs goed de,o bıle karsındakı kadının yüzünü yumusatıyo,,arada o da konustu bana hollandaca :) neyse sınav basladı ve o gıttı karsımdan ben kendı kendıme yaptım sınavı valla :D sonra bana ceketını cıkar dedı ıkıncı bolumde ben cıkardım,,bana dediki ıcerının havası nasıldı dıye sınav sonunda,,ben dedım ceketı cıkarmasam ıyıymıs dedım,o da guldu ve neden dedı,,cunku usudum dedım :lol: ve bılemedıgın soru olursa arkadasım ık weet het nıet de olurmu(bılmıyorum) sakın susma arkadasım yoksa bak sınavın yanmasın,,sadece at bılemıyosan bıle,,ben otobusle ankaraya gelıs seklını bıle anlattım hollandaca,,napayım hıkaye bolumunde ıyı dınleyemedım..bukadardı yanı.

sen hıc sıkma canını,bak goruceksın sende alıp gelıceksın su sınavı.
badcat yazdı:
Çok teşekkür emrahtr arkadaşım vermis olduğun fikirler için.Dediklerini uygulamaya çalışacagım.umarım işe yarar.Ama redbull u içtikten sonra heyacanla karışık kalpten gitmeyelim sınavda :lol: Zaten heyacan kalbi yeterince hızlandırıyo bide onu içersek tavan yapmayız inşallah :) Ama sende haklısın.enerjik olursak sınava odaklanmamız daha iyi olur gibime geliyo.Hep enerji içeceği çıkıyo kardeşim akıllının biri çıkıpta cesaret içeceği yapmıyo ki içelim :lol:

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ben ve sahra bu işi başarıcağız!Tekrar teşekkürler seninde vize haberin en yakında gelir inşallah!
emrahtr yazdı:
haha korkma tavan yapmaz,,alahım ya guldurdun benı gece gece,,ınsallah kardesım,,ınsallah allahta senı guldurecek yakında,,bak kardes ben 12 saatlık yoldan geldım ankaraya,,otobusle geldım ve otobuste tam olarak toplam 1saat uyudum,,yanı heyacandan stresten,,ve gece boyunca sınavı dusundum,,allahım dedım bu dağ basında sımdı bu otobus bozulursa dedım ben nasıl gıderım sınava dedım,,okadar kotu seyler getırdımkı aklıma sorma,,ama konsoloslugun onune geldım saatıme baktım ve oh be dedım,,geldım sonunda,gıttım dedıgım gıbı portakal suyu kaktırdım ondan sonra ıcerı gırdım,,benı aldı ıcerıye ben goedemorgen dedım,,kadın turkce konustu ben hollandaca konustum,,ve bak kadın soyledıkce,,anlattıkca tamam deme,,,ıs goed de,o bıle karsındakı kadının yüzünü yumusatıyo,,arada o da konustu bana hollandaca :) neyse sınav basladı ve o gıttı karsımdan ben kendı kendıme yaptım sınavı valla :D sonra bana ceketını cıkar dedı ıkıncı bolumde ben cıkardım,,bana dediki ıcerının havası nasıldı dıye sınav sonunda,,ben dedım ceketı cıkarmasam ıyıymıs dedım,o da guldu ve neden dedı,,cunku usudum dedım :lol: ve bılemedıgın soru olursa arkadasım ık weet het nıet de olurmu(bılmıyorum) sakın susma arkadasım yoksa bak sınavın yanmasın,,sadece at bılemıyosan bıle,,ben otobusle ankaraya gelıs seklını bıle anlattım hollandaca,,napayım hıkaye bolumunde ıyı dınleyemedım..bukadardı yanı.

sen hıc sıkma canını,bak goruceksın sende alıp gelıceksın su sınavı.Çok teşekkür emrahtr arkadaşım vermis olduğun fikirler için.Dediklerini uygulamaya çalışacagım.umarım işe yarar.Ama redbull u içtikten sonra heyacanla karışık kalpten gitmeyelim sınavda :lol: Zaten heyacan kalbi yeterince hızlandırıyo bide onu içersek tavan yapmayız inşallah :) Ama sende haklısın.enerjik olursak sınava odaklanmamız daha iyi olur gibime geliyo.Hep enerji içeceği çıkıyo kardeşim akıllının biri çıkıpta cesaret içeceği yapmıyo ki içelim :lol:

Eyvallah kardeşim.Ne mutlu bana seni güldürdüysem :) İnşallah hayırlısıyla heyecansız tavansız bu işi halledicez.Dediklerinide iyice anladım susmak yok ne biliyosak onu söliycez.Vermiş olduğun bilgiler için tekrar teşekkürler kardeşim.Beni bayağı rahatlattı.

Şimdilik kolay gelsin iyi geceler!
arkadaşlar biz acemiyiz. bu deneme sınavı için hangi numarayı arayacaz? tin kodu falan yazmışssınız o ne? bi açıklayıcı bilgi yazarsanız sevinirim.

selamlar.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol