Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

DIKKAT ( pasaport icin Formul B )

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.090 görüntülenme
Pasaportu cikan arkadaslar pasaportla beraber Formul B yide Yanlarinda getirsinler ! Belcika hava alaninda Onu istiyorlar.
tamam abicim tesekkur ederim formul B şu bütün dillerde evli olduğunu gösteren kağıt mı nufusdan alınıyor ?

birde herhangi bir problem yaşadın mı giriş de ? herhangi bir soru sordular mı nasıl cevap verdin benim pasaport geldide
barışcım gözün aydın, yolculuk ne zamana kısmetse? benim pasaportta bugün gelecek... ordulu başından geçenleri anlatırsan seviniriz, allah yolunu bahtını hep açık etsin hep yardımcın olsun...
baris kardesim gozun aydin pasaportun gelmis havaalaninda herhangi bir sikinti cikmiyor sorsalarda zaten anlamiyorsun ...
Arkadaslar Turkiyedeki hava alanindan yurt disi cikis pulunu alin ! Turkiyede Hersey kolay yurt disina geldiginizde pasaportla beraber Formul B yide verin ! Pasaport kontroldeki Polisin size birsey sormasina gerek kalmiyor. birde arkada bekleyen varmi gibi isaretler yapiyor He deyin gecin :) Allah yardimciniz olsun..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol