arkdslar daha once buraya gelen yada yeni gelipde okula baslayan arkdslara bi sorum var,kitaplariniz elinize ulastimi okula baslicak olan arkdslar,ulastiysa ne kadar bi surede ulasti okul baslamadan once,
bide herkese okula baslamadan oncemi test yaptilar yoksa bana dedikleri gibi 4 hafta okula gittikten sonra yapilacak sinavdan sonra hangi grup a katilacagini soyledikleri arkdslarda oldumu cvplariniz icin simdiden tskrler.saygilar,,,
dil kursu kitaplari ?
kimsenin bu konuda bilgisi verecek cvbi yokmu arkdslar?
şanslı arkadaşım kitapların kursdan önce eline geçeceğini zannetmiyorum. ayrıca her okulda aynı şeyler uygulanmıyor. sen okula başlayınca içinde bulunduğun grup sana göre düşükse seni bir başka gruba alacaklardır.
şanslı arkadaşım kitapların kursdan önce eline geçeceğini zannetmiyorum. ayrıca her okulda aynı şeyler uygulanmıyor. sen okula başlayınca içinde bulunduğun grup sana göre düşükse seni bir başka gruba alacaklardır.
sizin kitaplariniz okul basladiktan sonrami geldi elinize,kontak persoonumun bana dedikleri sunlardi,bize cek gonderceklermis onu odedigimizde kitaplar elimize gecicekmis ama henuz cek de gelmedi ama okul baslamadan size ulasir demisti bakalim beklicez artik,siz okula basladinizmi boyle bi cek sizede gonderildimi,arkdsm verecegin cvplar icin simdiden tskrler,
bide iste once baana gun sordu hangi gun okula gitmek istersin diye iki secenek sundu bana ben karar veremedim sonra dediki neyse onemli degil,zaten once 4 hafta gidiceksin okula bu 4 haftada sinavlarin olucak bu sinavlarin sonucu iyi gecerse iyyi olan grup hangi gunlerdeyse sende ogunlerde gitceksin ama sinavlarin kotu gecerse daha dusuk seviyeli grubun gittigi gunler okula gidiceksin dedi,,,yani sizdede boylemi oldu,yoksa bikere basladiginiz sekilde gitmeye devammi ettiniz,yani okula basladiysaniz eger,simdiden tskrler arkdsm bilgilendirdigin icin...
şanslı arkadaşım ben bu okul konusunda biraz şansızım. çünkü benim okul paramı belediye ödemiyor. en son edindiğim bilgiye göre belediye 0 dan A2 seviyesine kadar ödüyormuş okul parasını. o yüzden ben kendi kendime başka bir kurs buldum staatsexamen a hazırlıyor. kurs parasını kendim ödedediğim için kitabı da kendim aldım.
bu arada okula hangi gün gitmek istiyorsun diye soruyorlar ama fazla seçme şansın yok. sana söyledikleri gibi senin seviyen hangi gruba uygunsa o gruba vereceklerdir seni. eğer o seviyede iki grup varsa o zaman seçebilirsin ancak.
bu arada okula hangi gün gitmek istiyorsun diye soruyorlar ama fazla seçme şansın yok. sana söyledikleri gibi senin seviyen hangi gruba uygunsa o gruba vereceklerdir seni. eğer o seviyede iki grup varsa o zaman seçebilirsin ancak.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol