Bizim sitenin yatip yuvarlanan bebeginin erkek oldugunu ogrendik.
Oda dilogren ailesinin bi uyesi nede olsa.
Isdedikki adindada sizinde katkiniz olsun
Ankete katiliminiz bekliyoruz.
ANKETTE OLMAYIPDA EKLEMEK ISDEDIGINIZ ISIM VARSA YAZABAILIRSINIZ
:)) hayirli ugurlu olur insALLAHCC oyumu kullandim solemem :) ....
darısıbasima yazdı:
:)) hayirli ugurlu olur insALLAHCC oyumu kullandim solemem :) ....
:lol: ufoss olsun.
bence hayırlı olsun :)
arkadaşım seçenekler bunlarmı sadece? sadece bunlarsa Aral demirci sıcak geliyor bana...
ayyyyy ne guzel yaaaa ufoss abicim cok sevindim yaaa walla tebrik ederim,,,bende utku demirci den yana kullandim ama son secim senin ve geluk ablamizin,,,rabbim hayirli evlatlar nasip etsin ins ins ins,,,
hayırlı olsun inşaallah. ben Utku diyorum adı ne olursa olsun bahtı da amelide güzel olsun inşaallah.
iyi dilekleriniz icin herkese tesekkurler arkadaslar,
bende secimimi yaptim ama soylemicem :P
eger isimler arasinda begenmediginiz ama guzel bi isim dusunceniz varsa, herseye acigiz..!
ilerde kismet olursa, bizim ufakliga gosteririz insallah :)
benim araciligimla ufaklik hepinize tesekkur eder ;)
Sevgilerimizle..!
kolay gele
erkek olursa mevlid kiz olursa mevlide olsun :P cok guzel isim ler var ama anlamli , yetistirmek ve istediginiz ozelliklere uygun isim olursa karakterine yansir ... IYI dusunun ...
aslinda ablacim ben oglum olursa hep BATIN ismini koymayi dusunuyodum bi erkek cocugunda duymustum annesi batin oglum hadi gel annecim diye cagirdiginda cok begenmistim,,,ama sonra bicok kisi cocuk her ismi tasiyamaz agir gelebilir hem o cocuga sinirlenilipde kotu bisey dendiginde hos olmaz yuce rabbimizin ismi fln demislerdi bilmiyorum benim cok hosuma gitmisti,,,
adi ne olursa olsun adiyla guzel gunler yasasin hayirli bi evlat olsun size ins ins ins sansida bahtida acik yasasin ins ins ins,,, :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
ufoss kardes sen bu sıtenın eskılerındesın herhalde gercekten acıl yardıma ıhtıyacım var hollanda otuumu ıcın evrakların (hollandaca) yanı sınav sonrası asmadakı ne yapılmalı hangı evraklar gereklı bı zahmet eger bır bılgın varsa yazarsan sevınırım :o :shock:
Allah anasindan babasindan ayri buyutmesinde ismi ne olursa olsun
:|
arkdsm evet ufoss abimiz sitemizin baya baya bi eskilerinden hatta okadar eskilerindenki siteyi bile kendisi kurmustur okadar eski yani... :)
soruna gelince sitede butun evraklar yaziyo aile birlesimi,samenwonen,turistik vize fln hepsi var...
ben oyumu utkudan yana kullandim
benim oglumun ismi furkan ama tek isim konmamasi gerekiyormus cunku cocuk tasiyamaz dediler inanmamistim hakli ciktilar bende furkan metin koydum sizde cift isim koyum utku aral demirci cok uyumlu oldu nacizhane fikrim
cok sevindim guzel häberinize, älläh sägliklä kucäginizä älmäyi näsip etsin , oyumu kulländim ämä benimde hep icimde uke kälän bir isim värdi , oglumä duusnmustum bäbäsi yildirim koydu neyse ben oglumun äðini FURKäN KOYMK ISTEMISTIM , KUR-ÄN IN ISIMLERINDEN BIRISIYMIS. eee bide ben s0oräyim benimde ikinci bebek geliyor 6 äylik oldu bizimki bu defä kiz oläcäkmis, isim onerileri yäzärken bänädä kiz isimleri bulun ä®kädäslär
ablacim ben kizim olursa hep narin koyarim diye dusunurdum narinim benim diye severim diye dusunurdum fikir olur belki...
yaaaaaaaaaa ablacim bak simdi gordum imzani nasil uzuldum anlatamam uuuuf boyle cocuk seyleri beni cok uzuyo etkiliyo kiyamam ben ona ,,, :cry: :cry: :cry: umarim iyilesir allah sifasini versin ins ins ins ablacim,,, :geek: :geek: :geek:
cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda iyilesir allah yardimciniz olsun cok uzucu bir durum ama icinizi karatmak istemiyorum allah kiz evladi nasip ediyor ne guzel bir hediye ben kizim olursa tuhana(tuana) koymayi istiyorum cennete dusen ilk yagmur tanesi demek
brrnyksl yazdı:
cok sevindim guzel häberinize, älläh sägliklä kucäginizä älmäyi näsip etsin , oyumu kulländim ämä benimde hep icimde uke kälän bir isim värdi , oglumä duusnmustum bäbäsi yildirim koydu neyse ben oglumun äðini FURKäN KOYMK ISTEMISTIM , KUR-ÄN IN ISIMLERINDEN BIRISIYMIS. eee bide ben s0oräyim benimde ikinci bebek geliyor 6 äylik oldu bizimki bu defä kiz oläcäkmis, isim onerileri yäzärken bänädä kiz isimleri bulun ä®kädäslär
Allah ikisinide saglikli,anali-babali buyutur insallah..!
Allah sana ve esine sabir versin,Yildirim' in hayatinda ne gibi sinirlamalar var, ilacla tedavi falan olma ihtimali yokmu..? affina siginarak bilgi amacli bu konu hakkinda bi kac soru sordum, eger konusmak istemezsen anlarim..!
Allah yardimciniz olsun
kolay gele
Katilim bu kadarmi?
Ben yazmıstım ama nedense gitmemiş iletim.Bende bebişin ismini Utku Demirci seceneginden yana kullandım.Gelecek olan ufaklık ufoss yani (Ugur) senin ismin gibi ugur, Annesinin nick i (Geluk) gibi mutluluk ve bol kısmet getirir inşAllah.Hayırlısıyla bebeginizi kucagınıza almanızı ve hayırlı bir şekilde yetiştirmenizi,büyütmenizi Rabbim nasip eder inşAllah.Darısı bebek isteyen tüm arkadaslarımızın basına.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve Dua ile.
Benim ikizlerim oldu biliyorsun,babam ikisinede benim adimi ver diyordu :lol: :lol:
Hak etmisin:P iki taneden birine koysaydin bari sende :)
Unutmadik zaten :)Suan icin oglanin ismi
Azmi XXXX Demirci
Bence hem babanın ismi olsun hemde sizin düşündügünüz isim.Ben tercihimi Utkudan yana kullandıgım icin Azmi Utku Demirci olarak yazıyorum :):) yakıştı da :)
O veya bu isim hem ahirette hem dünyada ismi ile hayr olsun inşAllah.
Ugur, allah anali babali buyutsun. Vatanina atasina hayirli evlat olsun.
isim verirken bence ilerde okula baslayacak onuda dusun. Hollandalilar acisindan kolay telaffuz edilecek bir isim olmasinda fayda var. Mesela yegenimin adi Teoman. Okulda herkes ona teo diyor. isimle dalga falan gecirilirse okulda cocugun psikolojisi bozulur. Komsunun oglunun adi Yildirim. Herkes okulda "dirim dirim" diye alaya aliyormus cocugu. Bir ara okulu bile birakmaz istedi. Bunlari da dikkate almak lazim bence. O yuzden ben oyumu Araldan yana kullandim. Herkes tarafindan cok rahat akilda tutulacak bir isim.
selamlar
Leonardo
Saol Leonardo...
Telaffuz konusunda haklisin. Bunu dikkate almaya calisiyoruz.
Yorumun icin tesekkurler
azmi berk demirci olabilir mesela.
Şeyh Bedrettin koy Abi ,telefuzu guzel vallahi.
Yok yok, Nursultan Nazarbayev daha guzel Abi.
Onuda begenmessen Pir Sultan Abdal koy ,daha bir isyankar olur.
Not/Guncel dursun diye yaziyorum bak kufur yiceksem luzum yok :mrgreen:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol