Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

DNA testi yaptirmak..! (IND)

Yorum için giriş yap 2 mesaj · 2.562 görüntülenme
selam arkadaslar, sitemizde bi kac arkadasimiz DNA testi olayi yuzunden skintiya girmislerdi ve bizde ind e mail atip sorduk..!

Geachte heer,

Naar aanleiding van uw e-mail bericht ik u het volgende.

In de wetgeving is niet aangegeven dat u wanneer uw gehuwd bent met uw nicht uw partner niet naar Nederland mag halen. Zolang u aan de voorwaarden voor gezinsvorming/gezinshereniging voldoet, kunt u gewoon een aanvraag indienen.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Audrey Lassche

Publieksvoorlichter

Immigratie- en Naturalisatiedienst/

Immigration and Naturalisation Service

Publieksvoorlichting/Department of Communication

Postbus/P.O. Box 3211, 2280 GE Rijswijk

The Netherlands

Telefoon/telephone: 0900-1234561 (or from outside the Netherlands: +31-20-889 3045)

(maandag t/m vrijdag: 9.00-17.00)

Telefax: +31 (0) 70-7794640

E-mail: voorlichting@ind.minjus.nl

Internet: http://www.ind.nl

hollandada, kuzeninizi/yegeninizi hollandaya getiremezsiniz/evlenemezsiniz diye bi kanun yok. eger sartlari yerine getiriyorsaniz, basvurunuzu yapabilirsiniz..!

benim tek diycem sey, lutfen kulaktan duydugunuz asli astarasi olmayan seylere inanmayin..!

kolay gele
geluk çok teşekkürler arkadaşım allah razı olsun gerçekten arkadaşlar bende rica ediyorum böyle kulaktan dolma kesinliği bilmediğiniz konuları burada paylaşıpta insanların kafasını karıştırmayın haaa yazım da yanlış anlaşılmasın sadece emin olmadıklarınızdan bahsediyorum eşim de ind yi aradı böyle bişey olmasığını söylediler zaten kimse rahat değil sınavdı vizeydi bide bunları düşünüp te kafa yormayalım dimi ama neyse hoşçakalın...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol