Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Dofi (dosya bulunamadi )

Yorum için giriş yap 24 mesaj · 5.643 görüntülenme
Merhaba Arkadaslar,

Bu sabah pc basina gectigimde her gunki yaptigimi tekrar yapmak istedim ama dosya bulunamadi sayfasi cikiyor karsima..

2-3 haftadir her gun bakiyordum dosyamin durumuna ve islemde yaziyordu yani in behandeling.

bu sabahtan bu yana bakamiyorum yani dosyan bulunamadi diyor acaba benim dosyamda duzenlemelermi yapiliyor veya karar mi verildi? bu durumu yasayan baska kisiler ve sonucun ne oldugunu bilen varmi?

hayirli gunler..
jeekap ekranda tam olarak ne yazıyor?
atabilgin kardeş hanı dosyanız bulunamadı yani nlce : het feit dat uw zoekopdracht ..... Yani dosya numaramı tanımıyor şu an
bendede aynısı oluyor 1 aydır fln dofıyı arıyoruz karar asamasında denılıyor.bence endıselenme karar verecekelrdır.ıns guzel haber gelır yakında...
karar gelecektir büyük ihtimal olumlu veya olumsuz hazırlıklı olun 15-20 güne kadar çoğu kişinin öyle oldu cünkü
Ayni şey beni başımdada var dofide dosyam çıkmıyor :(

Dofiyi aradim 1 ay yada 4 ay içinde beLLi oLur DediLer ProbLem varmiş Galiba

ALLAH yardimcimiz oLsun...!
Dofi 'nin Internet Paylasiminda sorun var . Yenileme yapiyorlar galiba .
nevilen yazdı:

eger internet paylasiminda sorun olsa hic kimse dosyasina normalde bakamaz, ama diger dosyalarin hepsi aciliyor nerdeyse, kafam bir kac numara tutturdum ve diger kisilerinki bulunuyor yani..

sorun nedir bilemiyoruz tabiki ama belkide karar asamasindadir ki oyle umuyorum tabiki..

hayirlisiyla burda vize bekleyen butun arkadaslarimin vizesi en yakin zamanda cikar insallah..
Jeekap yazdı:

eger internet paylasiminda sorun olsa hic kimse dosyasina normalde bakamaz, ama diger dosyalarin hepsi aciliyor nerdeyse, kafam bir kac numara tutturdum ve diger kisilerinki bulunuyor yani..

sorun nedir bilemiyoruz tabiki ama belkide karar asamasindadir ki oyle umuyorum tabiki..

hayirlisiyla burda vize bekleyen butun arkadaslarimin vizesi en yakin zamanda cikar insallah..
Zaten hic kimse durumunu net olarak ogreniyor . Dofi ' de sorun var .
bence dosyalar karar asamasinda oldugu icin gozukmuyo.insallah iyi haberler alcaksiniz arkadaslar.
zeyna yazdı:
bence dosyalar karar asamasinda oldugu icin gozukmuyo.insallah iyi haberler alcaksiniz arkadaslar.

insallah oyledir gercekten, umarimki en yakin zamanda olumlu cevap aliriz..
karardan önce 3 hafta kadar benimde dosyam gözükmedi. sizlerinde öyledir arkadaşlar hayırlısıyla çıkar vizeleriniz yakında allahın izniyle...
insallah atabilgin kardes..
(Atabilgin 'i kizdiralim biraz )

Atabilgin ,

Sizin Kiz buyudu mu ? Bir resmini yollasana :) Kenan besik kertigini merak ediyor .
vallahi bizim kızın o kadar çok talibi var ki anlatamam onun için kimselere söz vermiyoruz bu konuda :))
Zaten bu yuzden Zeyna ile kavga edecegiz . Goz koymus , soyledi bana .

Yalanlamaya kalkmasin dedillerim var ..!

Kenan kendini siire verdi ..Muhallebi yerken huznunden neler yaziyor.. Bakiniz ;

Yerde yürürken gördüğüm

Sebebsiz kanına girdiğim

Zevk için öldürdüğüm

Böceklerden af diliyorum

...

Kehhhhh kehhhhh kehhh ;)
nevilen abi sen napıyorsun başlattın mı işlemleri
Ben Manisa 'da '' Lanet olsun Belcika 'ya '' Dernegini kuracagim yakinda .

Hatta Guiness 'e '' Vize basvurusunda en garip bahaneleri yaratan ulke'' diye basvuruda da bulunacagim.
nevilen yazdı:
Ben Manisa 'da '' Lanet olsun Belcika 'ya '' Dernegini kuracagim yakinda .

Hatta Guiness 'e '' Vize basvurusunda en garip bahaneleri yaratan ulke'' diye basvuruda da bulunacagim.

abi şöyle yapalım :lol: ben internet sitesi kurayım lanet belcika diye sende içeriğini hazırla yazılarını fln yaz :D ne dersin ? imza kampanyası falan baslatalım 8-)
Yakinda senden oyle bir talebim olacak gercekten fakat baska bir amac icin :)

Senin pasaportun geldi mi ?
geldi abicim yarın yolcuyum kısmet olursa
baris yazdı:

barışcım hayırlı yolculuklar allah hayırlı uğurlu etsin. türkiyede görüşemedik belçikada görüşrüz :)
baris yazdı:

hayirli yolculuklar baris.senin mi cigkofte sozun vardi bana :)
nevilen yazdı:
Zaten bu yuzden Zeyna ile kavga edecegiz . Goz koymus , soyledi bana .

Yalanlamaya kalkmasin dedillerim var ..!

Kenan kendini siire verdi ..Muhallebi yerken huznunden neler yaziyor.. Bakiniz ;

Yerde yürürken gördüğüm

Sebebsiz kanına girdiğim

Zevk için öldürdüğüm

Böceklerden af diliyorum

...

Kehhhhh kehhhhh kehhh ;)

ne yalanliycam bizimki erkek olursa diyerekten ilk talip ben olmustum da daha cinsiyet belli deil :lol: :lol: :lol:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol