Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Dofinin sayfası aile birleşimi

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 3.747 görüntülenme
arkadaşlar 7 ay oldu başvuralı. geçen hafta Surseoir yazdı ama karar tarihi yoktu bugun de tarih yenilendi ama En traiment oldu ne yapmaya calısıyorlar

Numéro de la demande de visa: ------

Date de la demande de visa: Sep 9 200

Date de l'enregistrement de la demande de visa par l'Office des étrangers: 19/04/2010

Décision: En traitement

Date de la décision:
Merhaba Baris . Nasilsin gorusmeyeli , ben gecen hafta Vizeni almissindir diye dusunmustum.

Hatta Senden ; 'Vizem Cikti' diye baslik aradim ama bunu yazmissin.

Simdi boyle mi oldu ? Bu tarih neden boyle , karar mi vermisler ne bu ?

Ben senin bu isi anlayamadim ,bilgisayarinda sorun falan olmasin ?

Tarih yerinin geldigi pixeller olu falan olmasin ?

Ben boyle birseyi hic gormedimde ondan garip geldi.
:=)))) Tesekkurler abicim sen nasılsın.??

Yok abi ölü pixel falan :) hele benim bilgisayarlarımda hiç olmaz çift makina çalışıyorum :)

Bende birşey anlayamadım, hergün bi ümitle uyandım ama vizem cıkarda foruma hemen yupiiiiii diye konu açarım diye ama olmadı malesef bakalım bekliyoruz hala :))))
baris yazdı:
:=)))) Tesekkurler abicim sen nasılsın.??

Yok abi ölü pixel falan :) hele benim bilgisayarlarımda hiç olmaz çift makina çalışıyorum :)

Bende birşey anlayamadım, hergün bi ümitle uyandım ama vizem cıkarda foruma hemen yupiiiiii diye konu açarım diye ama olmadı malesef bakalım bekliyoruz hala :))))

baris ben bunlarin ne yapmaya calistigini sana daha oncede soyledim.sizin probleminiz ne yas dimi.bunlar size yasinizi doldurtmaya kararlilar bence.bu gidisle ya esin belcika vatandasligina gececek yada yasiniz dolacak.vatandasliga gecsede biranonce kurtulsaniz ya bu cileden.hebr yokmu hala vatandaslik basvurusundan?
bendede hala in behandeling yazıyor arkadaşlar...
yok zeyna 18 ay sürüyormuş 9 ay geçti kaldı 9 ay :S
Ben bunlarla ugrasmadim nasil oluyor bilmiyorum haa ;;;; ilginc ... cok mu lazim da , kafaniza sorun yapiyorsunuz gibime gelio extra
darısıbasima yazdı:
Ben bunlarla ugrasmadim nasil oluyor bilmiyorum haa ;;;; ilginc ... cok mu lazim da , kafaniza sorun yapiyorsunuz gibime gelio extra

dostum 8 ay olacak yakında 8 aydır vize bekliyorum ister istemez psikolojim bozuldu böyle saçma sapan şeylerle uğraşıyorum ümitleniyorum. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları sinirlerim alt üst oldu
Dosyayi Verdik Dofiden Ses Seda yoq Dosya Belçikaya gitcek dediler o kadar sitesindede Bısey cıkmıor :S NapabıLırım ? Görüsü olan yazsin...
yapilacak bisey yok beklemekten baska.dofide hemen cikmayabilir.benim 1.5 ay sonra dofide dosyam gozukmustu ertesi gun dosyam Bruksel de oldugu halde.
zeyna yazdı:
yapilacak bisey yok beklemekten baska.dofide hemen cikmayabilir.benim 1.5 ay sonra dofide dosyam gozukmustu ertesi gun dosyam Bruksel de oldugu halde.

beLcikaya gidince Esimize haber etmıyorlarmı dosyanız geldi diye *?
jandarma_tc yazdı:

beLcikaya gidince Esimize haber etmıyorlarmı dosyanız geldi diye *?

yok arkadaşım haber vermezler, dofinin sayfasından takip edebilirsin birde eşin dofiyi arayıp telefonda sorabilir dosyamız ne oldu diye?

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol