arkdslar bugun okuldaki dil hocamdan ogrendigim bi haberi sizinle paylasmak istiyorum...turkiyede yaptigimiz uyum sinavini belli bi not alarak gecen kisiler burda rotterdamdaki sinavi yapmak zorunda degillermis,sanirim 37 puan alan ikinci bolumden bu rotterdamdaki sinava girmek zorunda degilmis ben hocanin yalancisiyim dogrumu bilemem sadece paylasmak istedim,,,herkese kolay gele....
dogrumu bilemem ama paylasmak istedim(turkiyedeki sinav)
Rotterdamdaki sınav dediğin hangisi şanslı?
Rotterdamdaki sınav dediğin hangisi şanslı?
yani bende bilmiyorum sinavin icerigini,hoca rotterdamdaki 1 sinavi yapmakdan kurtuluyosu n dedi,yani zaten iki sinava giricez galiba biri kendi oturdugumuz sehirde girdigimiz portfolio yla yaptigimiz sinav biride konusma yazma okuma anllama bolumlerinden olusan sinav galiba...ogrenebilirsem detayini yazarim burayada ins ins ins...
Valla, öğrenip ne olduğunu hemen yazabilirsen sevinirim şanslı.
Bizi bir stressden daha kurtarmış olursun:)
selamlar...
selamlar...
sansli bende birinden bizim turkiyede yaptimiz sinavin aynisini n2 icinde yapiyorlarmis sanirsam biz turkiyede girdimiz icin tekrar sinav yapmiyacaklardir
sansli bende birinden bizim turkiyede yaptimiz sinavin aynisini n2 icinde yapiyorlarmis sanirsam biz turkiyede girdimiz icin tekrar sinav yapmiyacaklardir
evet iste arkdsm eger ondan ikinci bolumden 37 alirsan burda rotterdamda girilen sinavin birine girmiyomussun oda sanirim konusma bolumu,cunku dedi konusuosun demi pc de dedi sinavda ja deidm,,,dedi echt jammer 37 olsa rotterdamda bbir sinav yapmiosun deid,,,
Valla, öğrenip ne olduğunu hemen yazabilirsen sevinirim şanslı.
selamlar...
walla arkdsm tam olarak hangisini oldugunu ogrenemesmde hocanin dediklerinden bu sinavin konusma bolumunden kurtulmus olcagimizi soyledi tr deki sinavdan 37 alanlar,yani a2 olmasi lazimmis 37 de sinav kagidinda a2 seviyesinde gosterio,yani sinav konusmali oldugu icin sanirim o bolumden muaf tutuluyomusuz anladigim kadariyla...benimki 33 oldugu icin echt jammer(gercekten yazik oldu gibi bisey dedi)3 puanla sinavdan kurtulma sansini kacirdim,,,hayirlisi olsun bakalim...
ben 93 ilkinden ikincisinden 44 aldim yani kurduldum gerci kultulmasam bile yine girsem gecerim gibime geliyor tabi herseyin hayirlisi
ben 93 ilkinden ikincisinden 44 aldim yani kurduldum gerci kultulmasam bile yine girsem gecerim gibime geliyor tabi herseyin hayirlisi
evet arkdsm sanslisin kurtuldun,ya kurtulmasanda girilse kazanilir belkide ama en azindan bi sinav stresi eksik yasicaksin...evet herseyin hayirlisi...
burasi hep stres ha bir eksik ha bir fazla fark etmiyor hollandalilar ne kadarda bizi yildirmaya calissalarda turklerin inadini hirsini anlayamiyorlar bizim tarihimiz bile zaferlerle dolu sinavlarindanmi korkacaz herseye sinav yapiyorlar bizim ufkumuzu actiklarinin farkinda degiller paslanmis beyinimizi calistiriyorlar zorlansakta bizde variz diyoruz tum engellerine
merhaba arkadaşlar.ben bu ayın 17sinde sınava gireceğim ankarada.
2cı bölüm nasıl bişey nasıl geçiyor?kaç soru soruyorlar?
puanlama sistemi nasıl?yardımcı olursanız sevinirim.
saygılarla viktoria
saygılarla viktoria
merhaba arkadaşlar.ben bu ayın 17sinde sınava gireceğim ankarada.
saygılarla viktoria
arkdsm ben sana en guzel sekılde yardımcı olayım sen sorunu yanlıs yerde sormussun bu bolum hollandada yapılan sınavlarla ılgılı bolum,
sen butun aradıgın bılgılerı uyum sınavı ve tecrubelerı bolumunde bulabılırsın,ama yınede aklına takılan bısey olursa o bolumde yıne sor takıldıgın yere yardımcı olmaya calısırız tum sıte sakınlerı olarak
kolay gele,,,,
Ben şahsen TUrkiye de Üniversiteyi bitirene kadar en az 500-1000 arası ( abartmadım belki daha fazla ) sınava girdim .. önüme 1 sınav daha cıksa ne yazar. biz sınavların cocuguyuz :PP herkeze slmlar ....
Bu arada benden istenen 30.000 euro degerindeki seyehat sigortasını yaptırdım ... fiba sigorta da 35 euro ya bilginize ...
Bu arada benden istenen 30.000 euro degerindeki seyehat sigortasını yaptırdım ... fiba sigorta da 35 euro ya bilginize ...
haklısın sınav bize bir şey yazamaz . her şey sınav kadar kolay ve kısa olsaydı.
arkadaşım ben 2007 yılı aralık ayı koçalyansa yaptırmıştım. 21 gunlugune 29 euro vermiştim. sen çok ii yaptırmışsın. 90 gunluk mü? sen hangi sigorta şirketinden yaptırdın?
arkadaşım ben 2007 yılı aralık ayı koçalyansa yaptırmıştım. 21 gunlugune 29 euro vermiştim. sen çok ii yaptırmışsın. 90 gunluk mü? sen hangi sigorta şirketinden yaptırdın?
FİBA sigorta acentesinde yapdırdım .. standartmış zaten 90 günlük 30.000 euro degerinde ha bide adam diyordu ki :D tc. nosna göre para degişiyor demişdi o ne demekse :D ama yine dedi ki 90 günlük degil 1 senelik yapdır yine parası 100 euroyu bulmaz kaldı ki merve abla sen 1 aylıgı 30 euro ya yapdırmışsın ...
özet : :))) fiba sigorta 35 euro , sizlerede bi eksik bi fazlası cıkar ...
özet : :))) fiba sigorta 35 euro , sizlerede bi eksik bi fazlası cıkar ...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol