Yanında değilim ama bil ki.
Kalbinin en derin yerinde
Bu özel günü seninle birlikte kutluyorum
Doğum günün kutlu olsun birtanem
Yeni yaşın sana en güzel mutlulukları
Beraberinde getirsin
Tüm hayatımız boyunca
Yanyana ve hep beraber olmak dileğiyle
Seni yüreğim kadar çok ve derinden seviyorum
İyi ki doğdun bir tanem!
Sen olmasan ne yapardım?
Sen olmasan, ben olmazdım…
dogum günün kutlu olsun hayatım
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: kaderimize bak ya bugün eşimin dogum günü ama ben yanında degilimmmmmmm....gecen sene beraber kutlamıstık ama bu sene :cry: dilerim Allahtan kimseyi sevdiginden ayırmasın tez zamanda hepımız sevdiklerimize kavuşuruz işalla :cry:
dogum günün kutlu olsun
keşke sevdinin yanında olsaydın ne güzel bir dogum günü kutlardınız hediye almak ona sevgini göstermek mütiş bişeydir inşallah sevdine kavuşur ve başka dogum günlerinizi yanlız gecirmezsiniz,,,,,,,,, EŞİYİN DOGUM GÜNÜ KUTLU OLSUN ,,,,,,,,ömrü boyunca senden ayrılmasın :lol: :lol: :lol:
selam arkadasim,
esinin dogum gunu kutlu olsun, insallah bundan sonraki dogum gunlerinde esinin yaninda olursun..!
kolay gele
esinin dogum gunu kutlu olsun, insallah bundan sonraki dogum gunlerinde esinin yaninda olursun..!
kolay gele
çok teşekkürler arkadaşlar bu sefer msnden kutladık eşime pasta yaptım hedıyesını verdım ama msnden :cry: kendımızı böyle teselli ettık napalım..belçikadan haber beklıyor o haberı alınca gelıcek işalla o zaman tekrar kutlarız...
eşinin doğum günü kutlu olsun her ikinizede allah sağlıklı sıhhatli ve mutlu yaşam versin
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol