Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

dogum günün kutlu olsun

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 3.528 görüntülenme
Yanında değilim ama bil ki.

Kalbinin en derin yerinde

Bu özel günü seninle birlikte kutluyorum

Doğum günün kutlu olsun birtanem

Yeni yaşın sana en güzel mutlulukları

Beraberinde getirsin

Tüm hayatımız boyunca

Yanyana ve hep beraber olmak dileğiyle

Seni yüreğim kadar çok ve derinden seviyorum

İyi ki doğdun bir tanem!

Sen olmasan ne yapardım?

Sen olmasan, ben olmazdım…

dogum günün kutlu olsun hayatım

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: kaderimize bak ya bugün eşimin dogum günü ama ben yanında degilimmmmmmm....gecen sene beraber kutlamıstık ama bu sene :cry: dilerim Allahtan kimseyi sevdiginden ayırmasın tez zamanda hepımız sevdiklerimize kavuşuruz işalla :cry:
keşke sevdinin yanında olsaydın ne güzel bir dogum günü kutlardınız hediye almak ona sevgini göstermek mütiş bişeydir inşallah sevdine kavuşur ve başka dogum günlerinizi yanlız gecirmezsiniz,,,,,,,,, EŞİYİN DOGUM GÜNÜ KUTLU OLSUN ,,,,,,,,ömrü boyunca senden ayrılmasın :lol: :lol: :lol:
selam arkadasim,

esinin dogum gunu kutlu olsun, insallah bundan sonraki dogum gunlerinde esinin yaninda olursun..!

kolay gele
çok teşekkürler arkadaşlar bu sefer msnden kutladık eşime pasta yaptım hedıyesını verdım ama msnden :cry: kendımızı böyle teselli ettık napalım..belçikadan haber beklıyor o haberı alınca gelıcek işalla o zaman tekrar kutlarız...
eşinin doğum günü kutlu olsun her ikinizede allah sağlıklı sıhhatli ve mutlu yaşam versin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol