Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Doğum Günün Kutlu Olsun **** sansli****

Yorum için giriş yap 33 mesaj · 9.182 görüntülenme
Güneş kadar sıcak Kar tanesi kadar berrak Yağmur kadar saf ve Temiz bir ömür dileğiyle Doğum Günün Kutlu Olsun

:geek: :geek: :geek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
sansli dogum günün kutlu olsun canım, nice yıllaraaa ;)
Dogum gununuz kutlu olsun. İnsallah iyi bir haberde iş görüşmesinden cıkmıstır bu güzel günde.
şanslı doğum günün kutlu olsun, allah sevdiklerinle beraber nice güzel yıllara ulaştırsın :ugeek: :ugeek: :ugeek:
aaaaaaaayyyyyyyyy yaaa yemin ederim nasil duygulandim anlatamam,,,,sengul ablacim basta sana olmak uzere hepinize butun arkdslarima cok ama cok tesekkur ederim,,,hic tahmin etmemistimm boyle bisey gorucegimi siteye girdigimde cok duygulandim allah hepinizden razi olsun cok saolun ,,,,sizlerle burada tanistigim icin gercekten SANSLIYIM,,,
dogum gunun kutlu olsun , amin ... :)) sansli nice yillara . enisteye slm... daha nice yilllar burda kutlariz insALLAHCC
serdariscan arkdsm yazicam demistim ama birturlu oturupda firsat bulamadim kusura bakma,,,gittim konustum iste sorular sordular postalar agir olucak ne dusunuyosun tasiyabilirmisin fln gibi(bisikletin 2 tarafina canta takilcakmis toplam 50 kilo olcakmis)

iste tnt postun is kiyafeti olucak amblemli montu olcak giyermisin diye sordular,,,neden bu isi sectin,,,kac saat calismak istersin diey sordu bende cvpladim ,,,baya bi kisi basvurmus sanirim baya bekledim benden oncekileri ,,,oyuzden toplanti yapicaklarmis sonucu maille yada telefonla bana bildirceklermis ama orda hollandalilarda basvurmustu onlarin yaninda sansim olacagini sanmiyorum bakalim sonuc gelince gorucez artik,,,sanada simdiden basarilar arkdsm is gorusmende,,,,

darisibasima arkdsm allah razi olsun saol amin amin amin daha nice yillari hepberaber kutlariz ins ins ins ,,,

Pasta da benden olsun. nice güzel yıllara şanslı...
Dogum gunun kutlu olsun sanslı allah hepimizin yardımcısı olsun.Her zaman sansli ve mutlu olman dilegiyle.....groetjes 2RUN
hatice25 yazdı:

Pasta da benden olsun. nice güzel yıllara şanslı...

cnm yaaa bu ne kadar guzel bisey boyle ,,,,saol cnm allah razi olsun,,,nice beraber guzel yillara ins ins ins,,,
2run34 yazdı:
Dogum gunun kutlu olsun sanslı allah hepimizin yardımcısı olsun.Her zaman sansli ve mutlu olman dilegiyle.....groetjes 2RUN

cok saol arkdsm allah razi olsun,,,amin rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun,,,ins ins ins herkes hepimiz omur boyu sansli ve mutlu oluruz,,,

:geek: :geek: :geek:
canim benim sevdiklerinle birlikte nice saglikli mutlu gunler gecirmen dilegiyle.iyiki varsin
ayy cnm yaa cok saol allah razi olsun ....sizlerde iyiki varsiniz...

Mutlu huzur ve basari dolu bir yil gecirmeni dilerim.. sansin bol olsun hersey gonlunce olsun ..
dogum gunun kutlu olsun kardesım rabbım hayırlı huzurmu mutlku ve uzun bır omur nasıp etsın nıce hayırlı yaslara şanşlı
cok saol arkdsm allah razi olsun ne guzel boyle hatirlanmak kutlanmak cok tesekkur ederim,,,
gulnur55 yazdı:

Mutlu huzur ve basari dolu bir yil gecirmeni dilerim.. sansin bol olsun hersey gonlunce olsun ..

cok saol cnm yaa allah razi olsun hepinizden ne guzel dileklerde bulunmussunuz,,,umarim hepimizin hersey gonlunce olsun,,, :geek: :geek: :geek:
Mumlari ufle bir dilim kes hayattan..!

Dogum gunun kutlu olsun kardesim,

Allah seni sevdiklerine, sevdiklerinide sana bagislasin. Hersey istedigin gibi olsun

Kolay gele
Geluk yazdı:
Mumlari ufle bir dilim kes hayattan..!

Dogum gunun kutlu olsun kardesim,

Allah seni sevdiklerine, sevdiklerinide sana bagislasin. Hersey istedigin gibi olsun

Kolay gele

ablacim yaa cok saol ne guzel bak ayni msjin icinde 2 melek ayni anda kutluyo dogum gunumu allah razi olsn ablacim,,,hepimizi rabbim sevdiklerimize sevdiklerimizide bizlere bagislasin ins ins ins,,,
dogum günün kutlu olsun :) nice mutlu umutlu güzel yillara
amin amin amin arkdsm ,,,cok saol allah razi olsun,,,
merhaba arkadasim,dogum gunun kutlu olsun,basari,saglik,huzur,mutlululuk seninle beraber olsun.insanlar her yasinin kiymetini bilmeledir sende yasinin cok iyi kiymetini bil,selamlar
saol cnm yaa allah razi olsun ne guzel yaaa gercekten sizlerle burada tanismis olddugum icin cok mutluyum,,,iyiki varsiniz,,,guzel dileklerin icin cok ama cok tskr ederim,,,hepimiz icin gecerli olsun bu guzellikler ins ins ins,,,
[kayan_yazi]Iyiki dogdun Sevgii Sansli .

Gec gordum , Kusura Bakma .
[/kayan_yazi]
nevilen yazdı:
[kayan_yazi]Iyiki dogdun Sevgii Sansli .

Gec gordum , Kusura Bakma .
[/kayan_yazi]

:ugeek: bu da harika bi kutlama yontemiydi kayan yazi cok begendim arkdsm estagfurullah ne kusuru cok tesekkur ederim vakit ayirip yazmis olman incelik,,,tskr ederim,,,
bide ben kutluyum dogum gununu:))kusurabakma sinav falan derken yeni farkettim.dogum gunun kutlu olsun:))
saol cnm allah razi olsun tesekkur ederim,,biliyorum herkesin kendine gore kosusturmacasi var ama bu arada beni unutmadiginiz icin tesekkur ederim gercekten,,,
Geçde olsa bende doğum gününü kutlarım arkadaşım,İnşallah bir ömür boyu sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir

hayat sürersin ve nickin gibi ŞANSın açık olsun,nice mutlu senelere.
cok saol arkdsm allah razi olsun,,,gordugunde dusunup yazman buyuk incelik cok tesekkur ederim,,,
dogum gunun kutlu olsun bacım nıce hayırlı senelere rabbım hayırlı ve guzel bı hayat nasıp etsın ıyıkı dogdun

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol