Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

DOSYA TAKİP NUMARASI

Yorum için giriş yap 10 mesaj · 3.558 görüntülenme
arkadaslar ben 27 ocakta basvuru yaptım isleme alındı mektubu 10 unda geldi 14 subatta cevap veririz demisler ve dosya takip numarası vermisler bu numarayla nereden takip edebiliriz isteğimizle ilgili bu numaradan hangi siteden takip yapıyoruz benimki hollanda basvurusu
siteden değil kardeşim indi telefonla arayıp dosya numarınızı verip bilgi alıcaksınız yalnız indin numarasını bilmiyorum ben bilen arkadaşlar yazarlar cevap gelmezse akşam eşimden alıp yazarım numarayı.
ayrıca kardeşim 14 şubat demişler şimdiye kadar mektubun gelmiş olması gerekirdi
arkadaslar duzeltiyorum 14 nisnda cevap verirler diye mektup gelmis cok özür dilerim artık öle oldu ki tarihleri saati bile sasırmıs durumdayım :(
est kardeşim haklısın Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
hatice sanada cok üzüldüm inan buna :( bu saatten sonra birilerinin umut vermesi guzel seyler solemeside o kadar itici oluyor bunuda biliyorum ben evleneli 6 yıl oldu 2 tane bebem var ellerinden öper 6 yıldır ne huzur ne bir aile saadeti beklemek nedir eminimki burada benden daha iyi bilecek kimse yok insanın psikolojisi bozuluyor gencliğim tükendi insallah seninki duzelir iyi haberle duydukca sizler kadar seviniyor ve kötü haber duydukca sizler kadar üzülüyorum
imtihan dünyası bu kardeşim herkesin hayatı aynı değil imtihanıda aynı değil. Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun. bu site benim için çok özel çünkü buradaki insanlarla kaderimiz çakışıyo ne şekilde olursa olsun hepimiz eşlerimizin yanında olabilmek için mücadele ediyoruz. eşlerimizin desteği olmazsa bu süreç eminim çok zor olucaktır Allah sizin yardımcınız olsun ve inşaallah sabrınızın mükafatını yuvanızda huzurla yaşamayı nasip etsin Rabbim.

bu arada yavrularınızıda Allahım size bağışlasın bahtlarını güzel etsin inşaallah.
insallah insallah insallah ikinizinde vizesi en kisa zamnda cikarda kavusursunuz ailelerinize,,,ama demirbag arkdsm bisey demek istiyorum sakin yanlis anlama beklemenin ne demek oldugunu benden iyi kimse bilemez burda demissin ama ben daha kotu durumda bekleyenleride gordum herkes kendince beklemenin ne demek oldugunu biliyo ama bunu sadece ben yasadim ben bilirim kimse benden daha bilemez demek biraz diger arkdslarimiza haksizlik olur gibi geldi bana,,,sakin beni yanlis anlama ama lutfen,,,sadece beterin beteri var demek istiyorum,,,inanin bende birinin vizesi ciktiginda kendi isim hallolmus gibi seviniyorum cikmadigindada (hatice arkdsmzda oldugu gibi) cok ama cok uzuluyorum inaninki,,,

ayrica rabbim bebeklerinin yuzu suyu hurmetine seni biran once onlara kavusturur ins ins ins gercekten icten diliyorum bunu,,,
sansli sana bir sorum olucak belastingdienst para alabilmek icin ne yapmamiz gerek biz faydalanabiliyormuyuz ?
biz derken senin durumuna bagli arkdsm,,,belastingdienst i arayip esin sorabilir esimi buraya yanima getirdim algemeen heffingskortinge basvurmak icin formulleri istiyoruz desin yolluyolar zaten bikac gune ,,,senin sofinumarani flnda isterler,,,basvurursunuz incelenir kagitlariniz varsa hakkiniz derlerki hakkiniz var sukadar para hesabiniza yatirilicak,,,yoksada yok derler zaten arayip yada bizzat belastingdienste gidip alabilirsiniz buformulleri,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol