slm arkadaşlar yarın sınavım salı ya ama ben bi gün önceden gitcem.yarın gidiyorum.dualarınızı beklıyorum................inşl kazanırım.döndügümde bende kazandım dıyebilirim.çok heyecanlıyım.kalbım yerınden çıkacak sankı.....son kez eşimle demene yaptık benı dinledı.bıraz eksıklerım var onu biliyorum ama o ıyısın dedi.bakalım artık hadı hayırlısı.mubarek herkese açtıgın dua bölümünü bende istiyorum.kaç defadır istiyorum açılmadı.neyse okuyup dua edenlerden ALLAH razı olsun...
dualarınıza ihtiyacım var ( uyum sinavina giriyorum )
başarılar.
sakın ola sakın susma sınavda.
bilemesen dahi, bildiklerini tekrarla dur.
sakın ola sakın susma sınavda.
bilemesen dahi, bildiklerini tekrarla dur.
teşekkür ederim.ah ah stresten öldum ya .sakın olmaıyorum.yol heyecanıda var.sankı ilk defa yolculuk yapcam
teşekkür ederim.ah ah stresten öldum ya .sakın olmaıyorum.yol heyecanıda var.sankı ilk defa yolculuk yapcam
sakin arkdsm sakin stres yapma ve susma,,,kazanicaksin korkma,,kendine guven gir kazan ve cik,herkes sana guveniyo esin en basta olmak uzere bak kime kazanicaksin dediysem kazanip geldi sendde kazanicaksin,,,korkmaa,zatenn varya arkdsm sinav icin kabin isigi yanipda iceri girip koltuga oturduktan sonra biraz heyecanin gececek,,,ve kitabi eline aldiginda icine bakicaksin ve en iyi ezberledigin sorulari goruceksin icinde ve bildikce kendine olan guvenin artacak sorular artik daha da kolay gelcek sana ve bunla birlikte sinavin sular seller gibi hizla ve olumlu haliyle bitip gidicek,,,her soruyu bilmen de kendine daha da guveniceksin,,,kitapdaki sorularin kolayligi rahatlaman icin yeterli olcak emin ol...ve sonuc olarak insallah insallah insallah sinavini kazanip gelirsin allahim yaninda ve yardimcin olsun,,,melekler koruyuucun olsun insallah insallah insallah :geek: :geek: :geek: dualarimiz seninle herseye inat once kendin ve esin icin ve sonra sen yapamassin diyenlerin yuzunu karartip onlari utandirmak icin KAZAN VE GEL ARKDSM,,,YOLUN ACIK OLSUN IYI YOLCULUKLAR,,,HAYIRLI HABERLERLE GEL INS INS INS,,,
insallah kazanirsin kardes,
ALLAH (C.C.) zihin acikligi versin...
ALLAH (C.C.) zihin acikligi versin...
allah sansını acık etsın bende gece gıtmıstım ankaraya 2 gun uykusuz kaldım ama allahın ızıyne kazandım ınsallah sende kazanırsın allahım dualarımızı kabul etsın :geek: ınsallah senıde yesıl olarak goruruz :D
sahra arkadasım sakın sakın ol bakem bıraz,,yahı tam stres yapıyon haa..
allah yardımcın olsun ve ınsallah senınde hayırlı haberını duyarız yakında..
bol sans dılerım.
kolay gele
emrah
allah yardımcın olsun ve ınsallah senınde hayırlı haberını duyarız yakında..
bol sans dılerım.
kolay gele
emrah
Allah yardimcin olsun :geek:
Sakin ol stress yapma...
Heyecanlanmayada gerek yok...
Sende kazanacaksin..
Dualarimiz senle
Sakin ol stress yapma...
Heyecanlanmayada gerek yok...
Sende kazanacaksin..
Dualarimiz senle
Allah zihin acikligi versin arkadasim
mujdeli haberlerini bekliyoruz
Allah'in izniyle kazanacaksin
kolay gele
mujdeli haberlerini bekliyoruz
Allah'in izniyle kazanacaksin
kolay gele
Insallah arkadasim Allahin izniyle kazanarak donersin.
Allah yardimcin olsun, dualarimiz seninle.
Allah yardimcin olsun, dualarimiz seninle.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol