Slm arkadaşlar uzun bir aradan sonra düğünüm var .Nihayet sevdigime hayatıma kavuşuyorum.Rabbim onunla birlikte mutlu mesut huzurlu ve hayırlı bi yuva kurmayı ve yaşamayı nasip etsin amin darısı tüm kardeşlerimize olsun Rabbim bizlere hz Ali efendimiz ile hz Fatima validemize vermiş oldugu mutlu huzurlu vede aşk dolu bır yuvada yasamayı nasip etsin mevlam herkesi sevdıgıne hayırlısıyla kavuştursun Rabbim herkese geçim düzenligi versin Rabbım kimseyı sevdıgınden ayrı birakmasın.Bugun akşam(22.07.2010 Perşembe saat: 20.00 kına geçemiz var.Yarın akşam(23.07.2010 Cuma saat 19.00 ,23.00 arası düğünüm var buyrun hepinizi düğünüme beklerim .Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun .Rabbım herkesın ne muradı varsa onu versın.Allaha emanet olun .Hayırlı günler.
DÜĞÜNÜM VAR (RABBİM SONSUZA DENK AYIRMASIN İNŞALLAH)
hayırlı uğurlu olsun kardeş Rabbim bir yastıkta kocatsın huzurla sağlıkla inşaallah
BU HARİKA BİR HABER.
Allah şu fani dünyada sana ve eşine cenneti ala mutluluğu nasip etsin ve huzur ve sağlık ile
mutluluğunuzu daim etsin İNŞALLAH :ugeek:
tebrik ederim :geek:
Allah şu fani dünyada sana ve eşine cenneti ala mutluluğu nasip etsin ve huzur ve sağlık ile
mutluluğunuzu daim etsin İNŞALLAH :ugeek:
tebrik ederim :geek:
Allah seni sevdiginden,sevdigini de senden ayirt etmesin.
Mutluluklar arkadasim.
Eglen keyfine bak bu sadece bi kereye mahsus.ileride hatirladiginda guzel anilar olussun kafanda :)
Allah herkesi sevdigine kavustursun ve ayirmasin
kolay gele
Mutluluklar arkadasim.
Eglen keyfine bak bu sadece bi kereye mahsus.ileride hatirladiginda guzel anilar olussun kafanda :)
Allah herkesi sevdigine kavustursun ve ayirmasin
kolay gele
cok sevindim arkadasim.Allah bir yastikta kocatsin sizi hic ayirmasin insallah.darisi tum sevenlerin basina...
aaaahhhh kardesiimmm hayirli ugurlu olsun ben gelmeyi cok isterdim yaaa valla hemsom evleniyoo vaay bee super bi haber allah daima mutlu etsin sizleri 4 gun sona evleneydin olmamiydi yaw 27 sindede en geliyorum aksaraya hehehe cok mutluyum yaaa bende evlilik yildonumumde memlekette olcam allah nasip ederseee orucu ailemle geciricem tek sorun buu okul sadece 4 hafta veriyo ama ben 6 veya 7 hafta kalmak istiyorum bayrami ailemle gecirmek istiyorum bakalim hayirlisi belediyeyle goruscez iste umarim izin verirler tekrar tekrar hayirli olsun kardesim....
17 mayis 2010 okula ba$ladimmmm....
27 temmuz 2010 turkiyeye tatile gidiyoruuummmmm....
17 mayis 2010 okula ba$ladimmmm....
27 temmuz 2010 turkiyeye tatile gidiyoruuummmmm....
Tebrikler ortaköy. Allah bir yastıkta kocatsın ve eşinle sana uzun, mutlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin. Yarın da benim evliliğimin 2. ayı doluyor. Yazını okuyunca 2 ay önceki heyecanımı hatırladım. Ben de eşime kavuşabilmek için vizenin çıkmasını bekliyorum.
Darısı sevip de kavuşamamış tüm arkadaşların başına inşallah.
Darısı sevip de kavuşamamış tüm arkadaşların başına inşallah.
:geek: :geek: :geek: allah bir yastikta kocatsin kardesim. bu arada davet etmissin de sanirim adresi yazmayi unutmussun.yoksa gelmeyi dusunuyordum.yakin bir yerlerde olsa idi.yillardir dugune gitmedim islerimden dolayi.yaklasik 17 yil felan asagi yukari oldu
rabbim herzaman yaninizda olsun. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
rabbim herzaman yaninizda olsun. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol