Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

DÜGÜNÜMÜZ VAR :) ( Geluk & Ufoss )

Yorum için giriş yap 36 mesaj · 44.391 görüntülenme
Cok sevindim arkadaslar . Allah sevdiginiz kadar cok sevdirsin sizi . mutlulugunuz daim olsun . tr deki dugune gelemeyiz ama nl deki organizasyonunuza mutlaka katilmak isteriz. hatta bizim salonda kucuk bir eglencede yapilabilir .

simdiden tebrik ediyorum her ikinizide ablam .
brrnyksl yazdı:
Cok sevindim arkadaslar . Allah sevdiginiz kadar cok sevdirsin sizi . mutlulugunuz daim olsun . tr deki dugune gelemeyiz ama nl deki organizasyonunuza mutlaka katilmak isteriz. hatta bizim salonda kucuk bir eglencede yapilabilir .

simdiden tebrik ediyorum her ikinizide ablam .

Herkese dilekleri cin cok tesekkur edrim...

Allah herkesin gonlune gore versin...

Buyuk bi aile olduk...

Hollandadaki organize konusunda sizin orasi bence guzel fikir....

Bu bulusmayi kesin yapacagiz.....
mutluluklar diliyorum.Temennim uzun yillar sonrada birbiriniz icin kullandiginiz bu guzel sozleri kullanmaniz.nijmegen/hollanda/nursel
sirin yazdı:
mutluluklar dilerim :ugeek: bizimde dugun 28.07.2008 de izmirde :)

rabbim sizede bir omur boyu mutluluk nasipetsin arkdsm,,,simdiden hayirli ugurlu olsun diyelim,,,
Demek evlendin ha Ugur Kardesim,

Cok guzel. Sana standart olarak Allah mutlu etsin, bir yastikta kocayin diye kelimelerin yani sira bir de ufak bir tavsiyem var.

Evlilik veya beraberliklerde mutluluk ve huzur icin tek bir anahtar sifesi vardir. O da SAYGI dir. Kendini ne kadar cok seviyorsan, karsi tarafi da o kadar sevmen lazim. O zaman o sifreyi Allah' tan baska kimse kiramaz. Hem Allah neden kirsin ki?

Evlilikte ve beraberliklerde en tehlikeli olan sey "yalan" denen ufak bir kelimeden ibarettir.

Kendinize iyi bakin/davranin.

Ismail..
Hayirli olsun kardesim mutluluklar dilerim. Allaha emanet

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol