arkadaşlar bi sorum olacaktı,eğer sınavı kazandıysak hollandada bulunan eşimin bana istek yollaması gerekiyomu yoksa mvv müracatı yapıldığı için biana vize mvv denmi geliyor?kısaca sınavdan sonra eşimin bana istek kağıdı yollaması zorunlumu?off kafam çok karışık:( cevap veren tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
eşimin istek kağıdı yollaması şartmı?
Öncelike forumları iyi okumalısınız aynur hanım.Merak ettiiğiniz tüm soruların cevaplarını bu forumda bulabilirsiniz.Hollanda daki eşinizin yaşı, maaşı , kontratı ve vergisi ayrıca sizin yaşınız gibi kriterleri iyice inceleyiniz.Eğer istenilen şartlara uyuyorsanız sonraki aşamada konsolosluk tarafından yapılan uyum sınavını kazanmanız gerekiyor.Sınavı kazandığınız takdirde eşiniz Hollanda dan yada siz Türkiye den MVV yani aile birleşimi için vize müracaatında bulunabilirsiniz.Sizin vizenizi onaylayacak makamın ismi IND dir.
Not :Eşiniz şimdiden sizi belediye ye kaydettirmeyi ihmal etmemelidir.Ayrıca 01.07.2008 Temmuz ayı itibarı ile size istek yapacak eşinizin tatil parası hariç net maaşının 1.457,75 € olması, en az 1 yıllık vast lı kontratının olması ve geriye dönük vegilerinin zamanında yatırılmış olması gerekiyor.
Not :Eşiniz şimdiden sizi belediye ye kaydettirmeyi ihmal etmemelidir.Ayrıca 01.07.2008 Temmuz ayı itibarı ile size istek yapacak eşinizin tatil parası hariç net maaşının 1.457,75 € olması, en az 1 yıllık vast lı kontratının olması ve geriye dönük vegilerinin zamanında yatırılmış olması gerekiyor.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol