Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

e maşallah ( sinavi gecenlere )

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 2.395 görüntülenme
e vallahi maşallah.ne güzel herkes ınavı kazandım,sınavı geçtım,başardım demiş.maşallah nazar değmez inşallah..........ya ne mutlu size arkadaşlar.bizde bir gün çıkıp bende kazandım diyebilcek miyiz????? sizce.............deriz dimi.offffff.inşallah deriz.allah kazanan arkadaşlarımın yolunu açık etsin.ayni başarıyı vizede de göstersin.darısı benim ve benim gibi sınava gireceklerın başına.
sabir calisma kendine guvenmek....

sende basaraacaksin... dualarimiz yardimlarimiz sizinle
bu yazdiklarini gun gelcek sana hatirlatmaktan buyuk zevk duycam Sahra (insallah o gunler gelir). o zamanda senin cumle su olcak, o kadar korkulcak bisey degilmis arkadaslar :) cunku senin yasadiklari az cok sinava girmeden once sinava girip kazanan arkadaslarimizda yasadi, sinavi kazandiktan sonra o kadar korkulacak, buyutulecek sey olmadigini yazdilar sitede..!

kazanacaksin insallah Sahra, seninde rengini yesil gorcez, sende sitede bende kazandimmm diye yazcaksin ;)

Allah sabir versin, yardimcin olsun

kolay gele
tabiki arkdsm gececeksin ilkinde olmassa ikincisinde ama geccieksin kendine guven,nisandaydi sinavin yanlis hatirlamiyorsam nisanin sonunda okuruz artik burda senin kazandim yazilarinida ins ins ins ,,,,
Sınavdan hıc korkma arkadasım calısıp kendıne guvenırsen korkmana hıııc gerek yok.Ben ınanıyorumkı sende kazanacaksın.Dualarımız senınle ve tum sınava gıreceklerle arkadasım.

Allah yardımcımız olsun..
Arkadaşım sınavı geçeceğine ilk önce sen inandığın zaman zaten yolun yarısını geçmiş olursun gerisinde de biraz emek ver çalış ve en önemlisi sınavda sessiz kalma bir şeyler söyle hollandaca sonrası kendiliğinden gelir. ;)
e artık inşallah arkadaşlar.inşallah o dediğinizi ben ve benım gibi olan arkadaşlarım da der.teşekkür ederim iyi dileklarınız için. evet arkadaşım nisan 29 salı.saat 14.00.hayırlısı olur inşallah
30 nisanda gectimmmm diye buraya yazdigini gorcegiz arkdsm ins ins ins hic merak etme kendine guven nisana kadar isi sIkI tut gerisi kolay basarilar...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol