Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Ehliyet Almak Icin Gerekli Evraklar Nelerdir?

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 3.314 görüntülenme
Yardimci olurmusunuz, niyetim var ama bikac ay sonra ins almayi dusunuyorum ?
Teori sinavi icin,

-Gecerli oturum karti

-1 adet vesikalik fotograf

Praktijk Sinavi icin;-sinava basvuru yaptiktan sonra, sana cagiri mektubu gelcek, onu

-teori sinavini kazandigina dair kart(bu 1 sene gecerlidir)

-gecerli oturum karti

-http://cbr.nl/brochure/LANWEB001.pdf birde bu formulu doldurup yaninda goturmen gerekiyor

Teori sinavi icin online reserve alttaki linken mumkun..!

https://theoriereservering.cbr.nl/CbrWebV1_1_7/index.php?Step=Start

kolay gele
3 juni de teori sınavım var.Hiç kursa gitmedim ve istifade.com dan faydalandım.inşallah kazanırım.

Neden mi kursa gitmedim ?

İnternetten Tuncay sürücü kursunu buldum.Adamın kendisinden randevu aldım.Güya direksiyon kursu için gelip beni kapıdan alacaktı.Ama randevuya gelmediği gibi bana ders veremeyeceğinide söyledi.Çok öğrencisi olduğundan bana ayıracak vakti yokmuş.

O zaman önceden arasaydın da bekletmeseydin beni dedim.Unuttum falan diye birşeyler söyledi.Bari bir özür dileseydi.

Ehliyet alacaklar bu adama dikkat etsin !!!
Bugün teorie sınavına girdim.Sınavın ilk bölümünden 25-16 ikinci bölümünden 40-34 puan aldım.Olmadı olmadı.

Sınav tekniğini hiç bilmediğim halde yalnızca 1 soru ile kaybettim.Önümdeki tuşlara erken basmışım bunu sonradan farkettim ikinci bölümdeki tüm sorulara doğru cevap vermişim.Ama artık çok geç .Kursa asla gitmeyeceğim.10 haziran için yine randevu aldım.İnşallah haftaya kazanırım.Bu işin illa da kursla olmadığınıda ispatlamış olurum.

Yine kazanamazsam mı?

Bu sefer 2 misli sınav ücreti ödeyip yardımcı Türk hoca ile sınava gireceğim.Sınavda tüm soruları da o cevaplayacak ben değil.Bu gün yardımcı hoca ile giren bir Türk gördüm çocuk çok rahattı ve sınavı güle oynaya geçti.Ama o kurslara 800 euroyu yine vermem.

Gerçi haftaya tek girsemde kazanacağımdan eminim...
erkan yazdı:
Bugün teorie sınavına girdim.Sınavın ilk bölümünden 25-16 ikinci bölümünden 40-34 puan aldım.Olmadı olmadı.

Sınav tekniğini hiç bilmediğim halde yalnızca 1 soru ile kaybettim.Önümdeki tuşlara erken basmışım bunu sonradan farkettim ikinci bölümdeki tüm sorulara doğru cevap vermişim.Ama artık çok geç .Kursa asla gitmeyeceğim.10 haziran için yine randevu aldım.İnşallah haftaya kazanırım.Bu işin illa da kursla olmadığınıda ispatlamış olurum.

Yine kazanamazsam mı?

Bu sefer 2 misli sınav ücreti ödeyip yardımcı Türk hoca ile sınava gireceğim.Sınavda tüm soruları da o cevaplayacak ben değil.Bu gün yardımcı hoca ile giren bir Türk gördüm çocuk çok rahattı ve sınavı güle oynaya geçti.Ama o kurslara 800 euroyu yine vermem.

Gerçi haftaya tek girsemde kazanacağımdan eminim...

ins ins ins bidahaki sefere kazanirsin arkdsm,,,bende kurssa gerek yok diyenlerdenim,,,esim calistigi icin evde kendi calisamadi ve 100 euro vererek kursa gitti 1 hafta ve kazandi.ben evde kendim bi cd den calistim ve bende kazandim,,,ama kursa gerek olmadigini dusunuyorum,ha yok ben kendim anlayamiyorum iyice dosdogru ogrenmek istyorum diyen olursa onada bisey diyemem...ama ben (nacizane fikrim)yardimci hocayla girilmesinide desteklemiyorum cunku bu kazanilinca cok guzel bi duygu tuhaf bi sevinc ve bu bence insanin kendi sevinci kendi basarisi olmali.kendi basina yapmali ozaman insan emek vererek kazanmanin mutlulugunu kat be kat yasiyo bu benim fikrim girenlere tabiki bisey diyemem,ayrica o teori icin 800 euro kurs parasi isteyenlerde isi cok abartmislar nasil bi dusunceyle okadar kurs parasi koymuslar ortaya anlayamadim...
Ufoss ile kurs çilesine son ;

theorie examen sınavı için

12 adet ehliyet sinavi denemesi(Turkce)&Ehliyet Nasil Alinir başlığı ile ( not yanlış hatırlamıyorsam 6. ve 7 .linkler indirilemiyor ) istifade.com dan araba ehliyeti için dersler başlığına çalışın

ve

sizde benim gibi sınavı kazanın.

Bugün sınava kitapsız cd siz girdim sınavı geçtim .İlk bölüm (25-15 )ikinci bölüm (40-37) sorular indiremediğim yerlerden ağırlıklı çıktı yanlışlar ondan oldu.

Sınava çeşitli kurslardan gelen Eski Yerleşik Türkler ( ben bu deyimi uyum sınavına girmeden gelenler için kullanıyorum ) vardı.Ne yazıkki 10 kez 11 kez girenler olmuş.malesef yine kazanamadılar.30 kişiden 3 kişi kazanabildi.

Sınav gerçekten çok zordu.

Şimdi sırada praktijkexamen var

Gerçi geçen sene oturum kartımı aldığım günden beri kendi arabamı trafikte hatasız kullanıyorum.Geçen hafta bu ülkeye benimle aynı zamanlarda gelen bir arkadaşım ehilyetini aldı şimdi ben de ondan birtakım taktikleri isteyeceğim onunda vakti var benim de asla kursa 800 euro vermeyeceğim.

Görelim bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler.
Bugün direksiyon sınavına girdim.Examinator ün çeşitli zorluklarına rağmen ilk seferde sınavı kazandım.Adamcağız 20 dk sonunda pes etti ve hiç hatan olmadı bu kadar yeterli geri dönelim dedi.Ona hiç kursa gitmediğiimi söyledim.Hayretler içinde kaldı.Zavallı examinatörüm birde geçmişte bir ralli pilotu olduğumu bilseydi belkide hiç uğraştırmazdı beni.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol