mrb arkdslar gecenlerde teoriye girdim ve malesef kaybettim,,,simdi sizlerden ricam burda ehliyet almis olan teoriye giripde kazanmis olan arkdslardan ricam,bu teoriyi kazanmak icin tuyolariniz varmi varsa nelerdir,iki hafta kadar sonra yeniden giricem teoriye ve yardimlariniza ihtiyacim var,mesela duyduguma gore teori sinavinda cikan bebekle ilgili sorularin tumunun cvbi b oluyomus yani bebegin b si olarak aklinizda kalsin diye tuyolar veriliyomus kurslarda,,,sizinde boyle tuyolariniz varsa yardimlarinizi bekliyorum ardkslar,,,simdiden tskrler,,,
ehliyet icin tuyosu olan varmi?
valla tuyolari bilmiyom ama cuma gunu ehliyte yeni baslicam heycanliyim hollandada araba kullanacam yani rijschool tarhandan aliyorum kursu insallah iyidir sanada iyi tuyo bulmalar arkadasim insallah bulursun daha sonra bende yararlanirim banada lazim olacak cunku ilerde
basarilar sana
basarilar sana
valla tuyolari bilmiyom ama cuma gunu ehliyte yeni baslicam heycanliyim hollandada araba kullanacam yani rijschool tarhandan aliyorum kursu insallah iyidir sanada iyi tuyo bulmalar arkadasim insallah bulursun daha sonra bende yararlanirim banada lazim olacak cunku ilerde
basarilar sana
zahmet edip biseyler yazdigin icin tskrleer arkdsm,,,bende direksiyon derslerine yarin basliyorum,sevda diye bi bayandan,,,bende cok heyecanliyim,bikac ders alir baakrsin iyyi degilse degistirirsin hocani sorun olmas kontrat fln yapmiosun nasil olsa sonuna kadar sizden ders alicam diye,,,ins ins ins tuyolari olan arkdslar paylasirlar bizlerle ve ilerde ehliyete gidecek olan arkdslarla,,,tskr ederim sanada basarilar arkdsm,,,
selam arkadaslar
bende araba dersi aliyorum ve bayagi bir ders aldim
15 oktoberde teori sinavim var; vekabest in teori aciklama kitabindan ve 12 sinavlik 600 soruluk test kitabindan calisiyorum. yeterli olacak mi bilmiyorum.
herkese basarilar.
15 oktoberde teori sinavim var; vekabest in teori aciklama kitabindan ve 12 sinavlik 600 soruluk test kitabindan calisiyorum. yeterli olacak mi bilmiyorum.
herkese basarilar.
arkadaslar ben suanda hollandaya gıtmeden teorıye calısıyorum cunku teorının zor oldugunu bılıyorum bana yardımcı oldu sızlere umarım yardımcı ve faydalı bır sıte teorıyle ılgılı sızlerede deneyın ıstersenız
umarım ısınıze yarar
www.istifade.com
umarım ısınıze yarar
www.istifade.com
selam arkadaslar
herkese basarilar.
sanada basarilar arkdsm bende gecen hafta girmistim teoriye kaybettim ama,yilmadim bu benim icin hirs oldu ve eve geldigimde ilk yaptigim is netten randevu tarihlerine bakip yeni bi randevu almak oldu,benimde teori sinavim 2 ekimde,bende vekabestin kitabindan calistim biraz kurallari okudum fln,,,ama o kitabin tek basina yeterli olmadigini soylediler,gecen hafta gittigimde sinava orda bi bayan kitabiyla birlikte gelmisti sadece kitapdan calistigini soyledi,daha dogrusu ilk once almis teoriyi ama suresi doldguu icin sertifikanin tekrar girmek icin gelmis ve malesef oda kazanamadi,ben daha cok cd ye calistim,cunku cd de sinavda genelde cikan sorulari topluyolarmis,surucu kurslari bunu yapiomus genelde hangi sorular cikiosa onlari cd de topluyolarmis,350 soru var ben 300den fazlasini yapiodum cd dekilerin,en fazla 20 soru yapamiyodum ve 50-42 yaparak 2 soruyla kaybettim sinavi,surucu hocalari buyuk ihtimalle ikinci sefere alabilecegimi ilk defa girmeme ve kurs almama ragmen cok iyi bi sonuc cikarttigimi soylediler,benimle birlikte giren bayan sadece kitapdan calisan bayan 50-38 yapti,,,yani tek tarafli calismayin derim ben ne kadar cok kaynakdan calisirsaniz okadar iyyi olur,mesela bize sinava girmeden once bi kadin bizle birlitke sinava giren bi bayan dedki o kursa gitmis bebekle ilgili cikan sorularin cvplari hep b oluyomus kurs hocamiz soylemisti bebegin b sinden aklinizda kalsin demisti dedi,ama ben soruyu gorunce a skknin mantikli oldugunu dusndugum icin a dedim,ve bi tranvayli soruyada yanlis cvp verince bildigim sorulara yanlis cvp verince kaybettim ama ikincisinde alicam ins ins ins,,,herkese basarilar bu konuda,,,
arkadaşlar öncelikle kolaylıklar dililyorum ehliyet almaya uğraşanlara.
sakın sakın o tür efsanelere inanmayın, yani bebekle ilgili olan soruların cevabı b imiş falan. teori sınavını almanın kolay yolu tiyosu nedir derseniz, mutlak ve mutlak öğrenerek çalışın derim. boşuna kuralları ezberlemeyin. kuralları öğrenin, yazın çizin. niçin böyle oluyor diye mantıığını anlamaya çalışın. mesela eşit kavşaklarda öncelik mutlaka sağdan gelenindir. bu sağdan gelenlere bisiklet ve motorlu bisikletler de dahil. fakat sağdan gelen tramvaysa öncelik tramvayın. tramvaylara hep torpil geçiliyor gibi düşünün. fakat siz anayolda tramvay yan yoldaysa o zaman tramvay bekliyor anayoldaki gidiyor gibi. (acaba daha da mı karıştırdım kafaları :) )
teori ya da rijexamen bir seferde alınamaz gibi bir söylenti var, hiç de öyle değil. benim komşum (hem de ev hanımı, çoluk çocuğu var) her ikisini de ilk girişte aldı. ben teoriyi ilk girişte, diğerini üçüncüde aldım.
bu arada şanslı arkadaşım, keşke acele etmeseydin teori için. çünkü daha araba sürmeye yeni başladın, araba sürdükçe kuralları da bir yandan çalışır, iyice pekiştirirdin. biliyorsunuz teorinin 1 yıl geçerliliği var, eğer 1 yılda rijexamenı alamazsan teorin de yanacak. 1 yılda alırım ne olacak deme, hayat bu hiç belli olmaz, bir aksilik çıkar derslere ara verirsin, olur ya uzar. o yüzden bu sınavı alamazsan bir sonraki sınavı araba dersleri biraz ilerledikçe ve hocana danışarak gir. tabi umarım bunlara gerek kalmaz sınavı kazanırsın. bu tavsiye de ehliyet almayı düşünen diğer arkadaşların işine yarar.
sakın sakın o tür efsanelere inanmayın, yani bebekle ilgili olan soruların cevabı b imiş falan. teori sınavını almanın kolay yolu tiyosu nedir derseniz, mutlak ve mutlak öğrenerek çalışın derim. boşuna kuralları ezberlemeyin. kuralları öğrenin, yazın çizin. niçin böyle oluyor diye mantıığını anlamaya çalışın. mesela eşit kavşaklarda öncelik mutlaka sağdan gelenindir. bu sağdan gelenlere bisiklet ve motorlu bisikletler de dahil. fakat sağdan gelen tramvaysa öncelik tramvayın. tramvaylara hep torpil geçiliyor gibi düşünün. fakat siz anayolda tramvay yan yoldaysa o zaman tramvay bekliyor anayoldaki gidiyor gibi. (acaba daha da mı karıştırdım kafaları :) )
teori ya da rijexamen bir seferde alınamaz gibi bir söylenti var, hiç de öyle değil. benim komşum (hem de ev hanımı, çoluk çocuğu var) her ikisini de ilk girişte aldı. ben teoriyi ilk girişte, diğerini üçüncüde aldım.
bu arada şanslı arkadaşım, keşke acele etmeseydin teori için. çünkü daha araba sürmeye yeni başladın, araba sürdükçe kuralları da bir yandan çalışır, iyice pekiştirirdin. biliyorsunuz teorinin 1 yıl geçerliliği var, eğer 1 yılda rijexamenı alamazsan teorin de yanacak. 1 yılda alırım ne olacak deme, hayat bu hiç belli olmaz, bir aksilik çıkar derslere ara verirsin, olur ya uzar. o yüzden bu sınavı alamazsan bir sonraki sınavı araba dersleri biraz ilerledikçe ve hocana danışarak gir. tabi umarım bunlara gerek kalmaz sınavı kazanırsın. bu tavsiye de ehliyet almayı düşünen diğer arkadaşların işine yarar.
arkadaşlar öncelikle kolaylıklar dililyorum ehliyet almaya uğraşanlara.
bende oncelikle basarilar diledigin icin tesekkur ederim arkdsm,,,yani bilmiyorum ama ehliyet teori kazanmak icin kurs veren hocalar soylemis bunu nekadar dogrudur bilemem ama bebekli soruya b yerine a dedim inanamadim cunku bende ve yanlis cikti,,,sadece duyumumu soyledim.ona bende inanmiyorum ilk defada alinamaz diye bisey yok ama genelde ilk defa girenler genelde cogunlukla(istisnalar kaideyi bozmaz)kaybediliyo cunku biraz heyecan biraz bizi neyin bekledigini bilememek belkide,arkdsm acele etmemin sebebi dedigim gibi 75 soruya cikmadan teoriyi almak istiyorum,hocamda cok iyi ins alirim o 1 sene icinde,cunku biyandan okul biyandan teori cok zorlar beni 75 soru icin daha fazla calismam gerekcek,,oyuzden almak istiyorum teoriyi alinca surme derslerini cogaltmayi dusunuyorum simdilik haftada 2 ders daha sonra cogalticam ins ins ins dersleri,,zaten tr deyken piknik yerlerinde fln baaya bi calismisligim vaar babam saolsun,sadece biraz vitesde problem vaar,onuda zamanla cozucem ins ins ins...yine dedigim gibi 75 soruya gecmeden teoriyi almak istiyorum belki bi sans pratik examenide alirim bi sene icinde ha olmadi napalim kismet deyip yine gireriz teoriye 75 lik sorularda sans artik bakalim,,,zaten teori sinavi icin randevuyuda hocama aldirdim,hocama sordum dunku dersimde teoriye ne zaman girmeyi tavsiye ediyosunuz ogrenclerinize diye oda bana genelde biraz ders aldikdan sonra girin diyoruz cunku 1 yil oldugu icin suresi o bir yil cok cabuk geciyo dedi,bende dedimki ama ben ilkini denemek icin girdim aslinda cok calistim kazanirim diye dusunuyodum ama olmadi dedim,ikincisinide 75 soruya yakalanmadan almak istiyorum oyuzden girmek istiyorum dedim,oda bana hayir senin icin gecerli degil bunu biz genelde orta yasda olanlar icin soyluyoruz dedi,sen cabuk ogrenirsin cabuk kavrayabilirsin dedi,,,bakalim ins ins ins teoriyyi de bu sefer alirim ve baaya bi dersden sonra da pratik exameni alirim ehliyetimi alirim elime ins ins ins,,,yinede saol arkdsm tavsiyelerin icin,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol