Selam arkadaslar Bugun saat 15,00 da sinava girdim.Examinator bayandi 35 dklik surusten sonra gectim allaha sukur.Bu streside atlattim sonunda.Kontrolsuz kavsakta sagdan gelen bisiklete yol verdim Goed zo dedi yine bir kontrolsuz kavsakta yasli bi adam yolun saginda bekliyordu bende durdum adam a gec dedim yine goed zo dedi.Karsidan bi kamyonet geliyordu ama yola 2 araba sigmiyordu bende sag tarafta bi bosluga girdim bekledim goed te zien dedi.1 kere geri geri park yaptirdi sonra CBR e sur dedi bu arada bayan cok iyiydi surekli konustuk bana sordu futbola bakiyormusun diye evet dedim favorin kim dedi almanya dedim sonra hollanda icin ne dusunuyorsun dedi umarim sampiyon olur iyi oynuyorlar dedim sona gelirken hadi Turan gaz ver saat 16,00 da maca bakmam lazim dedi ve bitirdik.Bu arada hemen belediyeye gittim basvurda bulundum bayan dedi pc de goremiyorum ne zaman girdin diye yeni dedim o zmn yarin gel dedi tam gidiyordum kadin dur dedi simdi email geldi 1 pas foto 80 euro ( 2 gun icinde ehliyetimi alacam ) bayildik hepsi bu.Darisi tum arkadaslara.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Ehliyet praktik sinavini da gectim :-)
cok sukurrrrrrrrr hayirli olsunnnn.. darisi basima insallahh en kisa zamanda :)
Turan tebrik ederim,hayırlı olsun.
Turan tebrik ederim,hayırlı olsun.
Tskler Allah hepimizin yardimcisi olsun bu zorlu yolda.
Hayirli olsun arkadasim darisi bize :)
hayirli olsun arkadasim bene dun girdim bende gectim ama daha 185 gun dolmamis ondan bekliyorumzaten bu sekildede araba surebiliyorum bir iki haftaya kadarda 185 gun dolacak o zaman buranin ehliyetinin alicam.insallah herkeste kazasiz belasiz alir.
hayirli olsun arkadasim bene dun girdim bende gectim ama daha 185 gun dolmamis ondan bekliyorumzaten bu sekildede araba surebiliyorum bir iki haftaya kadarda 185 gun dolacak o zaman buranin ehliyetinin alicam.insallah herkeste kazasiz belasiz alir.
Hayirli olsun arkadasim Allah hepimize kazasiz belasiz surusler saglasin.Tebrikler.
hayrli olsun turan.. kazasız belasız ins..
hayrli olsun turan.. kazasız belasız ins..
Saolasin arkadasim darisi herkese insallah.Amin amin amin.
hayırlı olsun arkadasım. buarada hollandaya geldıgımız zaman 185 gun olmadan ehlıyet alamıyormuyuz? yanı 6 ay araba kullanmak yasak mı ? dogru mu anladım?
tebrikler :ugeek: :ugeek: :ugeek: arkdsm hayirli ugurlu olsun...rabbim kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin ve darisi tum isteyen arkdslara ins ins ins,,, :geek: :geek: :geek:
tebrikler :ugeek: :ugeek: :ugeek: arkdsm hayirli ugurlu olsun...rabbim kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin ve darisi tum isteyen arkdslara ins ins ins,,, :geek: :geek: :geek:
Tskler amin amin amin insallah.Sansli yeri degil ama sana sorum vardi sen neler yaptin inburgering sinavindan sonra yeni okul icin belediye ile mi gorustun yoksan okulun la mi tskler.
hayırlı olsun arkadasım. buarada hollandaya geldıgımız zaman 185 gun olmadan ehlıyet alamıyormuyuz? yanı 6 ay araba kullanmak yasak mı ? dogru mu anladım?
Tskler arkadasim.Hollandaya geldiginde eger turk ehliyetin varsa gelis tarihinden itibaren 185 gun surebilirsin.Hollandaya geldikten sonra direk teori ve praktik sinavini yapabilirsin ama ehliyetini alamazsin cunki hollanda da 185 gun ikamet etmek zorundasin.Anlasilmayan bi yer varsa tekrar aciklayabilirim.
Tskler amin amin amin insallah.Sansli yeri degil ama sana sorum vardi sen neler yaptin inburgering sinavindan sonra yeni okul icin belediye ile mi gorustun yoksan okulun la mi tskler.
inburgeringsexamen'den sonra b1 (niveau 3 ) icin basvurdum bu basvurulara bakan okula,,,sonra hangi okulda devam etmek istedigimi sordular ben de kendi okulumu yani inburgering yaptigim okuldan devam etmek istedigimi o okuldan memnun oldugumu soyledim,,,form gonderdiler doldurdum yolladim ,,bi toets icin cagirdilar gittim yaptim,,,sonra toplantiya cagirdilar kursun icerigini anlatmak icin sonra cvp bekleidm okuldan,,,sonra mektup geldi (daha dogrusu ben mektuplari gonderen hocayla maillestim surekli kurs hakkinda bilgi almak icin,,yani mektuplar evlere gonderilmeden once benim haberim vardi ne zaman baslicagina dair :lol: ) sonra basladi kursum iste 2 haftadir niveau 3 (b1) icin kursa gidiyorum,,,
inburgeringsexamen'den sonra b1 (niveau 3 ) icin basvurdum bu basvurulara bakan okula,,,sonra hangi okulda devam etmek istedigimi sordular ben de kendi okulumu yani inburgering yaptigim okuldan devam etmek istedigimi o okuldan memnun oldugumu soyledim,,,form gonderdiler doldurdum yolladim ,,bi toets icin cagirdilar gittim yaptim,,,sonra toplantiya cagirdilar kursun icerigini anlatmak icin sonra cvp bekleidm okuldan,,,sonra mektup geldi (daha dogrusu ben mektuplari gonderen hocayla maillestim surekli kurs hakkinda bilgi almak icin,,yani mektuplar evlere gonderilmeden once benim haberim vardi ne zaman baslicagina dair :lol: ) sonra basladi kursum iste 2 haftadir niveau 3 (b1) icin kursa gidiyorum,,,
Tskler bende yarin gorusecegim okulla insallah bende en kisa zamanda baslarim ama ben eski okuldan hic memnun degilm hollandaya geldigimden beri okula toplam 13 gun gitmisim :D ben kendim evde calistim inburgeringexamen icin cunki okuldaki grup basladigimda 7 aylik grupmus ben aralarina yeni girmistim ve simdi sinavi verdim onlar hala okula devam ben benim okulun yavas gittigi gorusundeyim.Okulun ismi J@R Opleidingen kime sorsam bilmiyor yasadıgım yerde :D.
Tskler bende yarin gorusecegim okulla insallah bende en kisa zamanda baslarim ama ben eski okuldan hic memnun degilm hollandaya geldigimden beri okula toplam 13 gun gitmisim :D ben kendim evde calistim inburgeringexamen icin cunki okuldaki grup basladigimda 7 aylik grupmus ben aralarina yeni girmistim ve simdi sinavi verdim onlar hala okula devam ben benim okulun yavas gittigi gorusundeyim.Okulun ismi J@R Opleidingen kime sorsam bilmiyor yasadıgım yerde :D.
rica ederim,,,
ins ins ins en kisa zamanda baslarsin arkdsm,,,tabi memnun degilsen degistirmek baska okula gitmek daha mantikli...
tebrikler arkadasim.sevindim senin adina :)
Turan hayirli ugurlu olsun arkadasim.Kazasiz belasiz kullanirsin insAllah.Darisi benim de basima ve tum arkadaslarimizin basina insAllah.
Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Selam ve Dua ile.
Selam ve Dua ile.
Turan hayirli ugurlu olsun arkadasim.Kazasiz belasiz kullanirsin insAllah.Darisi benim de basima ve tum arkadaslarimizin basina insAllah.
Selam ve Dua ile.
Saolasin insallah sende en kisa zmnda alirsin.Amin Allah hepimizin yardimcisi olsun bu zorlu yolda.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol