arkadaslar bugun direksiyon sinavim vardi.allaha sukur bugunde onu kazandim cok mutluyum.gecen haftada inburgering exame mi kazanmistim.uzerimden ayri bir yuk daha kalkti.darsi girecek olan arkadaslarimizin basina..
EHLIYET SINAVINIDA KAZANDIMMMM... :)
tebrikler arkadaşım. ne güzel adım adım herşey yoluna giriyor. darısı tüm diğer arkadaşlarımıza özellikle de türkiyede vize bekleyenlere...
Gozun aydin kardes darisi daha alamayanlara Allah kaza bela vermesin
hollandalilarinda dedigi gibi Welkom Gevaar op de weg :)
hollandalilarinda dedigi gibi Welkom Gevaar op de weg :)
sagolun arkadaslar tesekkurler.darisi diger arkadaslarimizin basina allah yar ve yardimcilari olsun.bitmez tukenmez sabir versin.
arkadaslar bugun direksiyon sinavim vardi.allaha sukur bugunde onu kazandim cok mutluyum.gecen haftada inburgering exame mi kazanmistim.uzerimden ayri bir yuk daha kalkti.darsi girecek olan arkadaslarimizin basina..
ooo tebrıkler arkdsm hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermeden surmeyı nasıp etsın ıns ıns ıns,,,ayrıca ınburgerıngexamen ıcınde ayrıca tebrık ederım gozunaydın,,,,
sagol arkadasim tesekkurler aydinlik icinde ol sende insallah geri kalanlari en kisa zamanda halledersin.cok guzel oldu izine gitmeden hepsi halolmus oldu.
Tebrikler Reisbey.Bu konu basligi altinda ehliyetini almis arkadaslar onerilerini bizlerle paylasabilirler mi? Boylece ehliyet almayla ugrasan arkadaslara bir isik tutmus olursunuz.
Merhaba arkadaslar,
Bugun ehliyet sınavım vardı ve kazandım.
üzerimden büyük bir yük daha kalktı.
Detaylarını daha sonra paylasıcam.
hayirli olsun sevindim ... keske elindeki kaynaklardan hangi sorular cikdi ve notlarini paylassan
Merhaba arkadaslar,
cok cok tebrik ederim arkdsm gozunaydin cok sevindim senin adina,,,rabbim kaza bela vermeden surmeyi nasip etsin ins ins ins,,,darisi diger arkdslarimizin basina ins ins ins,,,
Öncelikle teşekkür ederim.
Sınavım 11:40 idi. İceriye cagırdı sınav yapan eğitmen ve tanıştık. Daha sonra benim eğitmenle ve sınavcıyla beraber arabaya gittik.
Önce kaputu actırıp birkacsoru sordu. Yag nasıl kontrol edilir, yag nasıl ilave edilir, silicek suyunu gosterip bu nedir dedi. Sonra arabaya bindik ve sürmeye basladık.
yaklasık 5-6 dakika sehir icinde surdukten sonra otobana cıktık orada yaklasık 8 dakıka surdukten sonra yenıden sehir icine girdik. iki tane beceri yaptırdı. Biri Geri dönüş diğeri ise park etme görevi.
Bunları yaptıktan sonra CBR'a geri geldik. sınav yaklasık olarak 20-25 dakıka surdu ve gectin dedi.
sınavdan once cok heyecanlıydım, zaten ehliyetim var ama ya burada gecemezsem diye. Ama sınav esnasında cok rahattım.
Darısıbasına arkadasım! ben teori sınavına genelde İSTİFADE comdan calıstım.
Gecen hafta bir arkadas cok guzel bir program yuklemişti foruma. tavsiye ederim indir bak eger ihtiyacın varsa.
Herkese bütün emeklerinden dolayı tesekkur ederim.
Şimdi sıra okulda, pazartesi başlıyor.................
Sınavım 11:40 idi. İceriye cagırdı sınav yapan eğitmen ve tanıştık. Daha sonra benim eğitmenle ve sınavcıyla beraber arabaya gittik.
Önce kaputu actırıp birkacsoru sordu. Yag nasıl kontrol edilir, yag nasıl ilave edilir, silicek suyunu gosterip bu nedir dedi. Sonra arabaya bindik ve sürmeye basladık.
yaklasık 5-6 dakika sehir icinde surdukten sonra otobana cıktık orada yaklasık 8 dakıka surdukten sonra yenıden sehir icine girdik. iki tane beceri yaptırdı. Biri Geri dönüş diğeri ise park etme görevi.
Bunları yaptıktan sonra CBR'a geri geldik. sınav yaklasık olarak 20-25 dakıka surdu ve gectin dedi.
sınavdan once cok heyecanlıydım, zaten ehliyetim var ama ya burada gecemezsem diye. Ama sınav esnasında cok rahattım.
Darısıbasına arkadasım! ben teori sınavına genelde İSTİFADE comdan calıstım.
Gecen hafta bir arkadas cok guzel bir program yuklemişti foruma. tavsiye ederim indir bak eger ihtiyacın varsa.
Herkese bütün emeklerinden dolayı tesekkur ederim.
Şimdi sıra okulda, pazartesi başlıyor.................
hayırlı olsun güle güle kullan :)
ben teoriyi gecdim de :) direksiyon kaldi serdar kardes .. darisi ona
Pardon ya,
Siz keske eliizdeki kaynaklardan cıkan soruları bizlerle paylaşsanız diye yazınca. Ben de teori sınavından bahsediyorsunuz sandım.
iki ileti onde sınav sureci ile alakalı bir yazı yazdım. İnsallah yardımcı olur. benim zaten turkıyeden ehliyetim vardı. burada 8-10 ders alıp sınava girdim.
Cok stres yapmıstım sınavdan once, CBR'a bayagı erken gittim, diger adaylar neler yapıyor diye. Onları gördükce heyacanım azaldı. Çünkü onlar arabaya kullanmaya calısıyorlardı. Ama ben zaten 13 yıllık şöförüm.
Ondan sonra heyacan felan kalmadı, sahidende sınav cok rahat gecti. tek yapman gereken sagdan gelen sokaklara cok dikkat etmek ve dönüşlerde aynaları ve omuzüstünden trfigi kontrol etmek.
Eşim, bana sınavda büyük küpe takıyordukki kafamızı cevirdigimiz zaman ses cıkarsın ve sınavcı baktıgımızı gorsun demişti.
Yani, bıkmadan usanmadan BAK,BAK ve yine BAK.
Siz keske eliizdeki kaynaklardan cıkan soruları bizlerle paylaşsanız diye yazınca. Ben de teori sınavından bahsediyorsunuz sandım.
iki ileti onde sınav sureci ile alakalı bir yazı yazdım. İnsallah yardımcı olur. benim zaten turkıyeden ehliyetim vardı. burada 8-10 ders alıp sınava girdim.
Cok stres yapmıstım sınavdan once, CBR'a bayagı erken gittim, diger adaylar neler yapıyor diye. Onları gördükce heyacanım azaldı. Çünkü onlar arabaya kullanmaya calısıyorlardı. Ama ben zaten 13 yıllık şöförüm.
Ondan sonra heyacan felan kalmadı, sahidende sınav cok rahat gecti. tek yapman gereken sagdan gelen sokaklara cok dikkat etmek ve dönüşlerde aynaları ve omuzüstünden trfigi kontrol etmek.
Eşim, bana sınavda büyük küpe takıyordukki kafamızı cevirdigimiz zaman ses cıkarsın ve sınavcı baktıgımızı gorsun demişti.
Yani, bıkmadan usanmadan BAK,BAK ve yine BAK.
Tebrik ederim arkadasim.Hayirli olsun.Darisi benim basima insAllah bende sorunsuz kolayca kazanirim Allahin izni ile.
Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Selam ve Dua ile.
Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Selam ve Dua ile.
hayırlı olsun kardeşim darısı bızlere olsun rabbım butun herkesın uzerınden boyle hayırlı bı sekılde yuklerımızı kaldırsın ınsallah bızde şu sorunları asarızda bızde agır yukten kurtuluruz amın yenıden tebrık ederım senı,hayatta bol sanşlar dılerım
Gözüm aydın kardesim basarilarının devamini beklerim.
arkadaslar gozunuz aydin.bende bugun yazili sinavi gectim hollandacasi nedir bilmiyorum.sirada direksiyon var.uzun zamandir siteye giremedim islerim vardi.yalniz sunu belirtmek isterim yazili sinavda cikan sorular her sinavda ayni.ben rijswijkda girdim dorduncude aldim ve sadece iki uc soru degisiyor.su anda yogunum daha sonra darisibasima sana ricam bir bolum acsanda oraya sinavda cikan sorulari yazsak ama bahsettigim son kirk soruluk bolum ilk bolum zaten kolay ve 12 yada 13 yanlis hakkin var.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol