Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ehliyet teori sinavi

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 3.027 görüntülenme
slmlar arkadaslar

22 subatta ehliyet teori sinavim var.daha once bu sinava katilmis olan arkadaslarin bana verebilecegi tavsiyeler varsa lutfen yazsin..simdiden herkese cok tesekkur ederim allah herkesin isini rast getirsin...sevgiler
candyman yazdı:
slmlar arkadaslar

22 subatta ehliyet teori sinavim var.daha once bu sinava katilmis olan arkadaslarin bana verebilecegi tavsiyeler varsa lutfen yazsin..simdiden herkese cok tesekkur ederim allah herkesin isini rast getirsin...sevgiler

Aynen banada lazim bende sinava girecegim martta ama ne yapsam acaba.
size tavsiye edebilicegim tek sey cd arkdslar,,,,bi cd var ders aldiginiz hocalarinizdan sizin icin temin etmelerini isteyin 10 € ,,,500 den fazla soru var icinde ve ayni teori sinavindaki gibi tusluyosunuz bilgisayarinizda,,,hem bu sayede soru cozmus hemde sinav sekline asina oldugunuz icin heyecaniniz biraz azaliyo gercek sinavda,,,
www.istifade.com da ehliyetle ilgili alistirmalar denemeler var.bol bol deneme sorulari yap cbr in asagi yukar 6000 sorusu varmis icerisinden karisik cikiyor.fakat hepside birbirinin aynisi benzeri farkeden birsey yok insallah alirsiniz ben ilk seferde almistim allah kolaylik versin
sansli yazdı:
size tavsiye edebilicegim tek sey cd arkdslar,,,,bi cd var ders aldiginiz hocalarinizdan sizin icin temin etmelerini isteyin 10 € ,,,500 den fazla soru var icinde ve ayni teori sinavindaki gibi tusluyosunuz bilgisayarinizda,,,hem bu sayede soru cozmus hemde sinav sekline asina oldugunuz icin heyecaniniz biraz azaliyo gercek sinavda,,,

Tskler sansli su ehliyetide aradan cikaralim zamani geldi artik.
arkadasim www.istifade.com sitesi gercekten cok guzel bugundur ona calisiyorm 2run sanada tavsiye ederim.simdiden kolay gelsin
pasakurt yazdı:
arkadasim http://www.istifade.com sitesi gercekten cok guzel bugundur ona calisiyorm 2run sanada tavsiye ederim.simdiden kolay gelsin

Eyvallah pasakurt saolasin zaten ben ona onceden bakmistim ve sik kullanilanlar listemde var gercekten guzel yarayisli bir site.
evet bu ulkede ehliyet gercekten cok onemli,,,ins ins ins hepiniz kolaylikla alirsiniz ehliyetlerinizi,,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol