Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Eindhovenda IS imkani !!!!

Yorum için giriş yap 16 mesaj · 6.204 görüntülenme
Evlendik geri donduk:))))

Hayirli bir haberle geri donus yapayim dedim :lol:

Daha oncede bu konuda duyurlar yapmisdim ve site icerisinden benimle calisan arkadaslar bulmus idik..

Suanda yine bir kisilik pozisyon mevcut...

Musteri hizmetlerinde modem ve routerlara Turkce destek vereceksiniz..

Sirket icerisinde anlasabilmeniz icin, kendinizi kurtaracak sekilde hollandaca yada ingilizce bilmelisiniz.

Bu is size ayrica dil konusunda pratik yapma imkani sunacaktir......

GUZEL HABER SITEDEN PARS ARKADAS BENIM IS ARKADASIM OLMUSDUR

PARSLA BIRLIKDE SITEDEN 3 IS ARKADASIM OLMUS OLDU...

SUAN ICIN KONTENJAN DOLMUSTUR. UMARIM YENI KONTENJAN ACILIR VE SIZE YENI IS IMKANLARI SUNABILIRIM..
Evlendik geri donduk:)))

evliliginiz tekrar hayirli ugurlu olsun...allah bi yastikta yaslanmayi nasip etsin guzel gunler mutluklar hep sizin etrafinizda olsun ins ins ins,,, :geek: :geek: :geek:
kimse basvurmamis...

sonra birileri ise giriyor ve gec kalmis oluyorsunuz...

Benim isdegim sitemizden birileri olsun
ben girmek isterim ama hollandada deilim ki..ingilizcem var sadece bana oturum lazım, tabi bunlar olmayacak biliyorum :)
meraba ufoss,ben de su anda is ariyorum nijmegen de oturuyorum , buraya geleli 2 ay oldu ve 1 yillik otururumu aldim.dil sorunum var ve sanirim size uzagim .uzaklik sorunududa var .lise mezunuyum ve 35 yasindayim dil olmadigi icin burda is bulamadim.okul da baslamadi daha cok canim skliyo evde.keske ayni yerde olsaydik gelirdim size calismaya .tr de bir suru ders calistik sinavi kazandik ,o sitres bitti simdi evde oturma sitresi basladi degmezmis valla o kdar sitrese sonucta gene evde oturuyoz.arkadaslar lutfen duyun beni ve nijmegen de turk yakini varsa lutfen bana is bulurlarsa sevinirim.k-a-r-d-e-l-e-n-01@hotmail.com
slm ceren nasil bi is ariyosun bende nejmegen de otuyorum esimin turk tanidiklari var nasil bi is ariyosan bilgimiz olsun okulada gidersin yakinda bende cuma gun okul icin gorusmeye gidecem bende geleli ikiay oldu ALLAH yardimcimiz olsun.gulum
haarlem de olsa seve seve girerim ise de orasi uzak kacar giibi geliyor.. :S
ceren yazdı:
meraba ufoss,ben de su anda is ariyorum nijmegen de oturuyorum , buraya geleli 2 ay oldu ve 1 yillik otururumu aldim.dil sorunum var ve sanirim size uzagim .uzaklik sorunududa var .lise mezunuyum ve 35 yasindayim dil olmadigi icin burda is bulamadim.okul da baslamadi daha cok canim skliyo evde.keske ayni yerde olsaydik gelirdim size calismaya .tr de bir suru ders calistik sinavi kazandik ,o sitres bitti simdi evde oturma sitresi basladi degmezmis valla o kdar sitrese sonucta gene evde oturuyoz.arkadaslar lutfen duyun beni ve nijmegen de turk yakini varsa lutfen bana is bulurlarsa sevinirim.k-a-r-d-e-l-e-n-01@hotmail.com

trenle gidip gelinebilir..

eskiden ben her gun 100km gidip 100 donuyordum. simdi 60 km gidip geliyom...

nijmejgende buraya 45km..

eger kendinizi kurtaracak kadar ingilizceniz varsa yada hollandaca..

bilgisayarda biliyorsaniz neden olmasin..

bu is size cok sey kazandirmaz ama ii bir baslangic yapar.

yine siteden 2 arkadasim benle burda calisiyo rotterdamda oturuyolar..

hergun 100km gidip geliyolar trenle...
merhaba ufos,ilginiz icin tesekkurler.benim ingilizcem yok hollandacam cok az yeterli degil cokcok saol allah razi olsun genede.iyi isler sana.
merhhaba gulum.ben nijmegen de haterd da oturuyorum ve ne is olursa olsun farketmez yeterki bos durmayim ilgine tesekkurler.tot ziens
merhaba ben rukiye 19 yasindayim ve bredada kaliyorum bura dogma bugmeliyim ebnde is ariyorum ama bulmussunuz uygun birini fakat baska bi isciye ihtiyac duyarsaniz ben calismayi istiyorum cunki turkiyeden biriyle nisanlandim ve onu holandaya getirme durumum cok zor cunku yasim tutmuyor vee maasim dolgun degil yas dolsa bile hala o maasi almakla zorlanirim cunku diplomam olmadigi icin egr siz guzel bi maas verirseniz calabilrim sizle.ik heb op school 2 jaar de opleiding handel administratie gevolgd ama ingilizcem hic yok.eger ilginizi cekersem email adresim yaban__gulu_17@hotmail.com
Selam bende iki ay oldu nl ye geleli,su anda bende is ariyorum,tr de sosyal bilimler okudum ve anadolu lisesi mezunuyum ve ingilterede iki sene cocuk dil gelisimi ve dil egitimi aldim,3 ay hollandaca kursu aldim,tr de 4 sene anaokulunda ve kolejde ingilizce ogretmenligi yaptim,ingilizcem cok iyidir ve hollandacamda idare eder.ama sanirim size uzagim,ben den helder da oturuyorum ne kadar uzak bilmiyorum ama benim icin iyi bir baslangic olabilirdi diye dusunuyorum
Evet isde bir guzel haber daha...

Sitemizden PARS arkadasimizda benin is arkadasim olacak...

Parsla birlikde siteden 3 arkadas benim is arkadasim olmus oldu...
Ben ilgileniyorum bu isle fakat sadece mesleki bilgisayar ingilizcem var. Ve birazda hollandaca soyleneni anlayacak kadar. Ama fazla degil. Is ayrintilarini ogrenebilirmiyim.
Evet arkadaslar Ugurun alakasi ve yardimi sayesinde is sahibi oldum. Kendisine huzurunuzda bir kez daha tesekkur ederim. Nl ye yeni gelen biri icin en onemli seylerden biri de is bulup iyi bir baslangic yapabilmek umarim butun arkadaslarimizda bu sansa sahip olur. TESEKKURLER UFOSS.
Merhabalar. oncelikle tam olarak nasil bir is anlamadim ama ingizce problemimiz yok hollandaca kendimi kurtariyorum ve super de olacak kismetse su an Lelystad dayim daha fazla bir bilgi alablirsek daha iyi olur hayirlisiyla...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol