Daha oncede bu site uzerinden iki arkadas benimle birlikde eindhovende calisiyor...
Isi anlatayim. Telefonda Turkiyeden arayan musterilere teknik destek vericeksiniz. Yani musteri temsilcisi olacaksiniz.
Cisco Linksys Urun destegi ( modem router )
Aranan sartlar.
Turkce bileceksiniz:)))
Kendinizi kurtaracak kadar ingilizce !!! Hollandacada olursa daha iyi..
Ayrica bilgisayardan anlayacaksiniz.
2 hafta egitim alip ise basyalabilirsiniz.
Maas 1600-1650 brut + Yol parasi...
BU SIZLER ICIN HOLLANDADA IYI BASLANGIC OLACAKTIR. HOLLANDACAYI INGILIZCEYI PRATIK YAPMA SANSINIZ OLACAK !!!!
Sadece dilogren uyelerine gecerlidir:))))
Siteden 2 is arkadasim oldu yine bu sekilde. Neden bi tane daha olmasin?
:)) Eindhovende Benim yanimda calismak istermisiniz ??
Çok güzel düsünmüssün ugur abi ;) Tielde olsaydiniz gelijk solliciteren yapardim.. :D Hic beklemezdim fakat Bu benim gibi senelerdir hollandada yasayanlar icinde gecerlimi, yoksa sadece yeni gelenler icinmi :D
guzel bir is imkani ama sanirim bana da cok uzak dimi;ben bussum de oturuyorum.
Çok güzel düsünmüssün ugur abi ;) Tielde olsaydiniz gelijk solliciteren yapardim.. :D Hic beklemezdim fakat Bu benim gibi senelerdir hollandada yasayanlar icinde gecerlimi, yoksa sadece yeni gelenler icinmi :D
Hollandada olanlar icinde gecerli...
Ama yeni gelenler icin iyi bi baslangic olur...
Hollandaca bilenler zaten oyle yada bole is buluyo...
guzel bir is imkani ama sanirim bana da cok uzak dimi;ben bussum de oturuyorum.
ii bi bakmali...
ben her gun 200km yol yapiyom...
baslangiclar icin biraz taviz vermeli sanirim...
bende istiyorm hem dilimi gelistirebilirm bende turkiyeden isletmedn mezunum bilgisayrdan anlardm ama simdi nasilim bilemiyorm nasil gorusebilriz bende denhaaga yakin bir koyde oturuyorm.
bende istiyorm hem dilimi gelistirebilirm bende turkiyeden isletmedn mezunum bilgisayrdan anlardm ama simdi nasilim bilemiyorm nasil gorusebilriz bende denhaaga yakin bir koyde oturuyorm.
\
bana bi pm att
cep telinide yaz
aaahh ahhh.. :)
çalısanlara hayırlı olsun insaAllah.. :)
çalısanlara hayırlı olsun insaAllah.. :)
Sayin arkadasim,Turkiye'de olsaydin yada benim Hollanda'ya kesin gelebilme durumum olsa...Bildigim kadar sana yardimci olurdum
Merhaba Ben eindhovenden cengiz.
Sizin yaninizda ne yapacagiz,ve nasil yani yaninizda?
Ben 30 yildir burada yasiyorum.Turkcem cok ama cok iyidir. Hollandacam iyidir. Kendimi kurtaracak kadar ingilizce, almanca bilirim. Eger birbirimize erisebilirsek, sizinle bulusmak, konusmak isterim.
Eger bir mail gonderirseniz sevinirim.
cengizhoskal@hotmail.com
Tel. yazarsaniz sizi arayabilirim.
Cengiz
Groetjes
Sizin yaninizda ne yapacagiz,ve nasil yani yaninizda?
Ben 30 yildir burada yasiyorum.Turkcem cok ama cok iyidir. Hollandacam iyidir. Kendimi kurtaracak kadar ingilizce, almanca bilirim. Eger birbirimize erisebilirsek, sizinle bulusmak, konusmak isterim.
Eger bir mail gonderirseniz sevinirim.
cengizhoskal@hotmail.com
Tel. yazarsaniz sizi arayabilirim.
Cengiz
Groetjes
ufoss61@gmail.com a bir mail atin telinizi vs vs
6 da cikiyom isden bulusup konusalimmm
6 da cikiyom isden bulusup konusalimmm
selam,bende calısmak isterdim sizinle ama bende uzagım bayagı sanırım..ben Leeuwarda oturuyorum,,uzun sure geldım gıttım hollandaya fakat sımdı oturum vızesı ıcın basvurdum ve sınavım var martın 20 sınde,allahım ıznıyle gecmeyı planlıyorum sınavı..
benım ingilizcem var,unıversteden turkıyeden vekıl ogretmen dıplamam var,,kıck box antrenörlük belgem var,thomas cook'tan basarı belgem var ınglıltereden,,yanı arkadaslar bende iş arıyorum orada,bana yardımcı olursanız mınnettar kalırım,,
kıck box ve muai thai belgelerım var
ingilizce sertifikam var.
otelcılık bolumu mezunuyum.
sımdıden cok tesekkurler arkadaslar..eger bana yardımcı olmak ıstersenınz
maıl adresım ve msn.. emrahkavak@hotmail.co.uk
benım ingilizcem var,unıversteden turkıyeden vekıl ogretmen dıplamam var,,kıck box antrenörlük belgem var,thomas cook'tan basarı belgem var ınglıltereden,,yanı arkadaslar bende iş arıyorum orada,bana yardımcı olursanız mınnettar kalırım,,
kıck box ve muai thai belgelerım var
ingilizce sertifikam var.
otelcılık bolumu mezunuyum.
sımdıden cok tesekkurler arkadaslar..eger bana yardımcı olmak ıstersenınz
maıl adresım ve msn.. emrahkavak@hotmail.co.uk
rotterdam yasiyorum pc kullanmasini biliyorum..ama 1.45 dakkamis heralde mesafe :((
rotterdam yasiyorum pc kullanmasini biliyorum..ama 1.45 dakkamis heralde mesafe :((
2 arkadas ordan geliyo...
Onlarda site uyemizdi... Yaklasik 1 yildir beraberiz...
Bazen katlanmali bazi seylere ilerisi icin
slm , keske amsterdam civari olsa idi ben haarlem deyim, benim icin hayli uzak neyse saglik olsun...
Ugur abi stagiair'de aliyormusun ? bir aydir stageplek ariyorum bulamadim.. :cry:
stajer almiyolar...:(
nasi bi yer ariyon staj icin?
nasi bi yer ariyon staj icin?
Tiele yakin herhangi bi muhasebesi olan is yeri/okul ariyordum.. Bugun bi yer buldum Geldermalsen'da gittim görüstüm aslinda pek buyuk bi yer degil ama diploma icin mecburum.. :cry:
Merhaba Arkadaslar OnceLikle Ugur Kardese Tesekkur ederim Guzel bir TekLif Yapmis Bizim Gibi Yenigelen arkadaslara Ama Turkiyeden geLipde InqiLizce ariyoSun be abi :) Turkce Iyi Ama InqiLizCe Yok InqiLizcede oLmassa oLmas dimi Eger oLur diyoSan Ben Varim bu iSte Eindhovendenim :)
Maleseff kendini kurtaracak kadar ingilizce bilmeli...
cunku sirket dili ingilizce.... Is arkadaslarinla mudurlerinle ingilizce konusmalisin...
Bu site sayesinde 2 is arkadasim var benle..
cunku sirket dili ingilizce.... Is arkadaslarinla mudurlerinle ingilizce konusmalisin...
Bu site sayesinde 2 is arkadasim var benle..
merhaba,
is super ya zaten ben turkiyede internet firmasinda kurumsal hizmet danismani olarak calisiyordum.
modem baglantisini yapamayan,sinyali gelmeyen,interneti ile ilgili problemi olan ve ayrica evine internet baglatmak isteyenlere yardim ediyordum.telefonla tabi.ben ijmuiden de oturuyorum.sanirim burdan yaklasik 2 saat kadar.aslinda bana uzak geldi.ben bu tarz bir isi yakinlarda nasil arastirabilirim.aranilan ozellikler bende mevcut.
tesekkurler.
is super ya zaten ben turkiyede internet firmasinda kurumsal hizmet danismani olarak calisiyordum.
modem baglantisini yapamayan,sinyali gelmeyen,interneti ile ilgili problemi olan ve ayrica evine internet baglatmak isteyenlere yardim ediyordum.telefonla tabi.ben ijmuiden de oturuyorum.sanirim burdan yaklasik 2 saat kadar.aslinda bana uzak geldi.ben bu tarz bir isi yakinlarda nasil arastirabilirim.aranilan ozellikler bende mevcut.
tesekkurler.
senin oralarda varmidir bilemiyorum...
Bu is ilani bugun pzt itibari ile kapanacaktir. Uygun kisi ile anlasildi sanirim.
Ben cok istedim siteden biri olsun diye ama bu defa olmadi.
Bu is ilani bugun pzt itibari ile kapanacaktir. Uygun kisi ile anlasildi sanirim.
Ben cok istedim siteden biri olsun diye ama bu defa olmadi.
tamam bu is tam bana gore ben roterdamdayim cok ii ingilizcem var zaten yeni geldim turkiyeden turkcede ii biliyom lutfen zaten hergun ii ariyom bulamiyorum cunki burda kimseyi tanimiyorum o yuzden cevabinizi bekliyorum sizinle tanismak isterim Adaamss@hotmail.com
2 hafta once bu ise birini aldilar.. cok isdedim siteden biri olsun ama olmadi...
Daha onceden 2 arkadas benle calisiyor benle!!! Onlarda Rotterdamdan
Yeni pozisyon acilirsa duyururum
Daha onceden 2 arkadas benle calisiyor benle!!! Onlarda Rotterdamdan
Yeni pozisyon acilirsa duyururum
merhaba ben rukiye 19 yasindayim ve bredada kaliyorum bura dogma bugmeliyim ebnde is ariyorum ama bulmussunuz uygun birini fakat baska bi isciye ihtiyac duyarsaniz ben calismayi istiyorum cunki turkiyeden biriyle nisanlandim ve onu holandaya getirme durumum cok zor cunku yasim tutmuyor vee maasim dolgun degil yas dolsa bile hala o maasi almakla zorlanirim cunku diplomam olmadigi icin egr siz guzel bi maas verirseniz calabilrim sizle.ik heb op school 2 jaar de opleiding handel administratie gevolgd ama ingilizcem hic yok.eger ilginizi cekersem email adresim yaban__gulu_17@hotmail.com
pozisyon yeniden acildi
konuyu asagidaki linkden takip edin
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=2&t=2443
kolay gele
konuyu asagidaki linkden takip edin
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=2&t=2443
kolay gele
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol