Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

eksik evrak ne zaman istenir genelde?

Yorum için giriş yap 24 mesaj · 5.396 görüntülenme
mrb arkdslr yine bi sorum olucak benim eger bilgisi olan yada bu konuya dikkat edip gun sayan arkdslar varsa cvplarlarsa cok sevinirim,benim sorum su sitede okudum bi arkdsn yazisinda genelde 20 23 gunde eksik evrak isteniyomus ve eger istenmesse 2 ,,3 haftaya kadar cvp geliyomus, bu dogrumu :?: dogruysa gelen cvp genelde olumlumu oluyo :?: bizim isleme alindi mektubu nisanin 10 unda gelmis avukata ve bugun 25 gun oldu 5 gun kafadan tatildi zaten 20 gun oldu varsayalim bizim kritik gunumuz 3 - 5 gunmu?avukat bugun herangi bi evrak istenme fln olmadigini soylemis esime,,,ins ins ins eeksik evrak isttemezlerde en kisa zmaanda olumlu bi sekilde vizemizi gonderirler,,,eksik evrak istenilen arkdslr ne kadar surede istediler sizden eksik evraklari ve ne istediler eger yazarsaniz cok sevinirim simdiden tskrler,,,saygilar,,,
sansli yazdı:
mrb arkdslr yine bi sorum olucak benim eger bilgisi olan yada bu konuya dikkat edip gun sayan arkdslar varsa cvplarlarsa cok sevinirim,benim sorum su sitede okudum bi arkdsn yazisinda genelde 20 23 gunde eksik evrak isteniyomus ve eger istenmesse 2 ,,3 haftaya kadar cvp geliyomus, bu dogrumu :?: dogruysa gelen cvp genelde olumlumu oluyo :?: bizim isleme alindi mektubu nisanin 10 unda gelmis avukata ve bugun 25 gun oldu 5 gun kafadan tatildi zaten 20 gun oldu varsayalim bizim kritik gunumuz 3 - 5 gunmu?avukat bugun herangi bi evrak istenme fln olmadigini soylemis esime,,,ins ins ins eeksik evrak isttemezlerde en kisa zmaanda olumlu bi sekilde vizemizi gonderirler,,,eksik evrak istenilen arkdslr ne kadar surede istediler sizden eksik evraklari ve ne istediler eger yazarsaniz cok sevinirim simdiden tskrler,,,saygilar,,,

arkadaşım sabırlı sabırlı sabırlı olacaksın.

sen şimdiden bu kadar çok sitres yaparsan vallahi başındaki saçlar

ağarır :)

mesela biz 2. müracaatı 22.01.2008 de yapmıştık.

sonra tam 29.02.2008 de bize eksik evrak diye yazı göndermişlerdi

onun için belli olmuyor anladın?

sabırlı beklemekten başka çare yok ;)
tamamda arkdsm bende onu merak ediyorum zaten saol ilgilenip cvp yazmissin tesekkur ederim,ama bu sekilde arkdslr yazarlarsa bakariz bizde kac gunde ccikio eksik evrak kagitlari vize cvplari fln,,,sizinki 1 aya yakin gelmis bu arada sizden ne istemislerdi eger ozel olmassa,,,cunku ben dusunuyorumki avukat onlarin hemen heemn ne isticeklerini bilerek istemistir bizden evraklari diye dusunuorum yanlismi dusunuyorum,,,avukatin dusunemedigi bi kagit isterlermi acaba?
sansli yazdı:
tamamda arkdsm bende onu merak ediyorum zaten saol ilgilenip cvp yazmissin tesekkur ederim,ama bu sekilde arkdslr yazarlarsa bakariz bizde kac gunde ccikio eksik evrak kagitlari vize cvplari fln,,,sizinki 1 aya yakin gelmis bu arada sizden ne istemislerdi eger ozel olmassa,,,cunku ben dusunuyorumki avukat onlarin hemen heemn ne isticeklerini bilerek istemistir bizden evraklari diye dusunuorum yanlismi dusunuyorum,,,avukatin dusunemedigi bi kagit isterlermi acaba?

bizim pozisyonumuz sizinkinden daha farklı

onun için uyuşmaz :)
sizinki samenwonen falanmi farkli derken anlamadim,,,bizimkimi farkli olan sizinkimi anlayamadim,,,ama soylememekde ozgursunuz yanlis bi soru sorduysam ozur dilerim,,,saygilar,,,
selam arkadasim.benden 3 kere eksik kagit istenildi.birinde contratim1 senelik oldugu icin contratimn uzatilcagina dail mektup istenildi.2.tekrar aynisi. cunku avukatuma verdigim ynlis olmus.3lde 3.senelik maas kagitlarim istenildi.uitzendburoda calistigim icin.simdide 33 gun oldu hala cvp yok.arkadaslar bnmde sorum olcak.sizce artik olumlu cvp alirmiyim????
sansli yazdı:
sizinki samenwonen falanmi farkli derken anlamadim,,,bizimkimi farkli olan sizinkimi anlayamadim,,,ama soylememekde ozgursunuz yanlis bi soru sorduysam ozur dilerim,,,saygilar,,,

benim eşim 1300 euro sosyal ödenekle yaşadığı için farklıydı bizim ki.

sizin eşleriniz çalışıyor ve çalışanlar için uygulanan prosüdürü izlemeniz gerekiyor.

benim pozisyonum daha farklı.

bizde maaş bodrosu yada kontrat gibi bir sorumluluk yok
;)
sen nezamanda cikti demissin arkadasim yeni fark ettim.benm ilk eksik kagit istenilmesi 3 hafta surdu ondan sonrakiler 2 ser hafta surdu...
yanmaz yazdı:
sen nezamanda cikti demissin arkadasim yeni fark ettim.benm ilk eksik kagit istenilmesi 3 hafta surdu ondan sonrakiler 2 ser hafta surdu...

eger bana soruyosan arkdsm bize henuz avukatimizdan eksik evrak mektubunun geldigine dair bisey soylemedi,,,25 gun oldu 5 gunu saymiyorum tatil oldugu icin 20 gun diyorum,,,esim bugun konustu ama eksik evrak istemeleri gibi bisey yok demis,ins ins ins istemezlerde direk vize verirler 5 senedir bekliyoruz artik yeeeeter diyo insan biyerden sonra,,,
ins ins ins arkadasim.rabbim herkezi biran evel sevidigine kavustursun.bizde 5 senedir ayriyiz..esin nlnin neresinden?
yanmaz yazdı:
ins ins ins arkadasim.rabbim herkezi biran evel sevidigine kavustursun.bizde 5 senedir ayriyiz..esin nlnin neresinden?

amin amin amin arkdsm,,,sende bizim gibiymissin,,,esim den haag da,,,senin esin nerde?
merhaba arkadaşım bak ben sana anlatiim biz 25 şubatta istek yaptık nisan 11 de bizden 7 tane eksik evrak istediler gönderdik bu gün ne 6 mayıs ee hala sonuç yok. yani bize avukatımız demiştiki ek evrak isterlerse 3 hafta da isterler dedi ama bak nerdeyse 2 ay sonra eksik evrak istediler bizden inşallah arkadaşım senden istemezler direk verirler bizede ne sonuç vercekler çok merak ediyorum inşallah vizeyi verirler sen diosun ben 5 yıldan beri ayrıyım eşimden bende 6 yılı geçti ayrıyım ama yapcak bişe yok seni çok iyi anlıyorum diyecekde bişey bulamıyorum. allah yardımcımız olsun
ExquaN yazdı:
merhaba arkadaşım bak ben sana anlatiim biz 25 şubatta istek yaptık nisan 11 de bizden 7 tane eksik evrak istediler gönderdik bu gün ne 6 mayıs ee hala sonuç yok. yani bize avukatımız demiştiki ek evrak isterlerse 3 hafta da isterler dedi ama bak nerdeyse 2 ay sonra eksik evrak istediler bizden inşallah arkadaşım senden istemezler direk verirler bizede ne sonuç vercekler çok merak ediyorum inşallah vizeyi verirler sen diosun ben 5 yıldan beri ayrıyım eşimden bende 6 yılı geçti ayrıyım ama yapcak bişe yok seni çok iyi anlıyorum diyecekde bişey bulamıyorum. allah yardımcımız olsun

ayy uzuldum arkdsm sizin isinizede 6 sene az bi zaman degil,avukatiniz kimdi eger ozel olmassa,bizim avukat 4 haftada sonuclandiriyoruz bi bu tur basvurulari demis ama bilmiyorum,,,ins ins ins okadar uzak bi zaman olmas eksik evrakda olmas direk verirler artik vizelerimizi,amin amin amin arkdsm allah yardimcimiz olsun,,,
walla biz ilk başvuruyu yapcamızda avukat dedi eksik evrakları 2-3 haftada isterler vizeniz de 3 ay diyolar ama 1.5 ay da çıkar dedi. ama hala bi ses yok zaten açıkladım size olanları. 3. aya giriyoruz inşallah red gelmezde beklentilerimiz heyecanlarımız boşa çıkmaz. avukat hollandadan ben tam bilmiorum. inşallah herkez hayırlı haber alır vizem çıkarsa koca harflerle yazcam siteye çıktı diye:S
Allah sabır versin ve daim yanınızda olsun kardeşlerim.

Evet gerçekten bu bekleme sitresi çok zor !

Ben bile tam 148 gün bekledim ve en sonunda

Cenab - ı Allah nasip etti ve vizem çıktı.

Şükürler olsun bugün saat 14:45' te

Pasaportumu Vize içinde teslim aldım

artık sadece bi gitmek kaldı.

Allah' ın izni ile de sağ selamet yerime yerleşeceğim .

Cenab - ı Allah size de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin !

Asla Allah' a isyan etmeyin, bol bol dua edip şükredin

ve göreceksiniz vizeniz en sonunda çıkacak
:)
Efeler Diyarı yazdı:
Allah sabır versin ve daim yanınızda olsun kardeşlerim.

Evet gerçekten bu bekleme sitresi çok zor !

Ben bile tam 148 gün bekledim ve en sonunda

Cenab - ı Allah nasip etti ve vizem çıktı.

Şükürler olsun bugün saat 14:45' te

Pasaportumu Vize içinde teslim aldım

artık sadece bi gitmek kaldı.

Allah' ın izni ile de sağ selamet yerime yerleşeceğim .

Cenab - ı Allah size de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin !

Asla Allah' a isyan etmeyin, bol bol dua edip şükredin

ve göreceksiniz vizeniz en sonunda çıkacak
:)

saol arkdsm allah yolunuz acik olsun iyi yolculuklar yeni yasaminizda mutluluklar,,dualarinizda bizleride unutmayin allah bizlereede nasipetsin ins ins ins bu duyguyu,,,amin amin amin tekrar hayirli olsun vizeniz iyi yolculuklar,,,
selam sansli.benim esim trde ben kendim hollandadayim.yanih istek yapan benim..
yanmaz yazdı:
selam sansli.benim esim trde ben kendim hollandadayim.yanih istek yapan benim..

ozur dilerim yanlis anlamisim demekki,,
estagfirullah sorun degil..
benden hala bi ses yok :(
aynen exuan.5 hafta oldu hala tik yok yaaaa.gelde stres yapma :? :?
yaa çıksında 2 hafta daha sürsün ama yeterki çıksın:S
valla oylede exquana ama inan artik insan dayanmiyor.esim bile iyice sinirlenmeye basladi.hergun tartismakdan bikiyor insan.su vize en kisa zamanda ciksada aramizdaki seytan ciksa ve kavusup duzenimizi kursak artik...baska hic bir istegim yok bnm
benm düşündüklerimin aynısını düşünüyosun çok kötü bi stres bu inşallah çıkarda düzenimizi kurarız hayatımıza başlarız..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol