slm arkadaşlar
bir sorum ve sorunum var özel mesaj yolladım arkadaşlara ama henüz cevap gelmedi birde sizinle paylaşayım istedim
hemen konuyu açmak istiyorum eşim hollandada çalışıyor ve aralık sonu vast olacak çalıştığı yerde ve benim sınavım şubatta 1 yılı doldurduğu için iptal olacak 2008 şubatta girmiştim çünkü bu durumda şubatta once başvuruda bulunmamız gerekiyor ama eşimin maaşı başvuru için yetersiz oluyor peki red geleceğini bile bile eksik maaşla başvuru yapsak diyorum aksi takdirde tekrar sınava girmem gerekecek maksat ilk başvuruyu gerçekleştirmiş olmamız bu durumda tekrar sınava girmem gerekmez diye düşünüyorum bilgisi olan arkadaşlar bilgi paylaşımında bulunursa çok sevinirim :roll:
eksik maaş
mehmet arkadasim sinav tarihin bitmeden once basvursan ve red yemis olsan sinav tarihin 1 yili doldurduktan sonra tekrar sinava girmek zorundasin yani sinavdan once basvursan veya basvurmasan hicbisey degismez red gelmesi durumunda. sinav tarihi dolmadan basvurup sinav tarihin gectigi halde ind den cevap gelirse ve red ise yeniden basuru yapabilmen icin sinava girmek zorundasin.
kolay gelsin
kolay gelsin
üüüüüffff ya ama ben şöyle biliyordum hani ilk başvuru evraklarınla diğer başvuruların gerçekleşebilir diye duydum sanki eksikleri tamamladıktan sonra tekrar başvuru olur diye umud etmiştim daha doğrusu emeinsin demi arkadaşım böyle olduğundan
mehmet eksik evrak tamamlamak farkli red gelmesi farkli. red gelirse yeniden bastan yapacaksin her isi. eksik evrakta ise istenen belgeleri yenileyip yollayacan fark burda. zaten red geldigi zaman ind elindeki tum evraklari geri postaliyor sana. yani yeniden baslamis oluyorsun. umarim anlatabilmisimdir.
kolay gelsin
kolay gelsin
anladım arkadaşım peki bişey daha sorabilirmiyim?ind 3 yıllık geriye dönük maaş bordrosuda olur diyormuş bu son 3 yılamı ait olacak yoksa herhangi geçmiş 3 yıl ?son sorum valla :) bu arada eşim mehmet esengül ben
pardon isim icin kusura bakmayin. basvurudan onceki 3 yil olacak. yani herhangi bir 3 yil degil arkadasim.
bilgilendirdiğin için tşk ederim
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol