Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

elçilikten görüşme talebi

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 4.569 görüntülenme
evrakları vereli 3 gün oldu ve görüşmek için aradılar umarım sorun yoktur uf yaaaaa.
merak etme mulakat ıcın cagırıyolar benıde bırgun sonra aramıslardı sen hollandadanmı gecmıstın sınoeko
yok hayır holandadan geçmedim
hollandadan geçmek dahamı zor ben direk belçikadan geçicem inşallah.
yok arkadasım eger esın veya sen artık kım orda bılmıyorum ama eger hollandadan gecıpde basvuru yapıyosanız bıraz zorluyolar yanı ondan dedım ben eger dırek belcıkalıysa orda yasamıssanız gercekten zaten sorun yok
arkadaşım sen bizden çok ve çok şanslısın eşin hollandadan geçmemiş 4 ay oldu hala bekliyoruz sonu ne olcak bilmiyoruz bakalım allahtan hayırlısı..
cozı hıc bı ses yokmu senden ya benımkını uzatıldı dıye bı yazdılar sonra tekrar behandelıng olmustu senınkınde hıc bı gelısme yokmu esın dofıyı arıyomu hıc aradıgın zman ne dıyolar cozıııı
cozi03 yazdı:
arkadaşım sen bizden çok ve çok şanslısın eşin hollandadan geçmemiş 4 ay oldu hala bekliyoruz sonu ne olcak bilmiyoruz bakalım allahtan hayırlısı..

bana dediki konsolosluktaki bayan senin vizen çabuk çıkar eksiklerini tamamla erken çıkar dedi bakalım bu cuma götürcem eksiklerimi hayırlısı artık umarım başka sorun çıkmaz
arkadaşım eğer öyle dediyse bence 1 haftada çıkar senin vizen inşallah öyle olur..
inşallah arkadaşım şu eksiğimi tamamlayım inşallah hepimizinki erken çıkar
inşallah arkadaşım..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol