Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

EN GÜZELİ TÜRK KIZI

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 5.124 görüntülenme
Hollanda'nın en güzeli artık bir Türk kızı. Hollanda'da düzenlenen "Miss Nederland" güzellik yarışmasını, bu yıl Deniz Akkoyun (24) kazandı. İşte detaylar...

12 eyaletten seçilen birincilerin yer aldığı ve Hilversum'da düzenlenen yarışmada, Utrecht'ten katılan Deniz Akkoyun ülke birinciliğini aldı. Akkoyun, gelecek yıl ilkbaharda Fransa'da yapılacak Avrupa Güzellik Yarışması'nda Hollanda'yı temsil edecek. Akkoyun, Hollanda Güzellik Kraliçesi seçilmesinin ardından sevinç gözyaşları dökerken, "Bu tacı gerçekten bir yıl ben mi taşıyacağım" dedi.
arkadaslar bu kadar saf olamayin lutfen ya her sene mi turk kizi secilir ve bu kizi bende gordum o kadar da guzel degil allahin en kotu kulu benim ama kizin agzi bi kere bozuyo bunu secen juri kormu hicmi hollandali guzel yok her senemi turk kizlari secilir bence bunlar bizim gencelerimizi bozmakicin kulturumuzu yozlastirmakicin yapilan oyunla lutfen gelmeyelim boyle oyunlaraa
harikasin alper ;) ;)

yazdigin her cumle dogru ;) ;)
guzel degil mi ;)
simdi elinizi vicdaniniza koyun,soyleyin. ;)
Arkadaslar haklisiniz.Bu kizida Allah yaratti ama cok cirkin..Hic de haketmemis birinciligi.
Evet Alper ve Nevilen'e aynen katılıyorum yani yoruma gerek yok bence.

ortada işte anlayan anladı zaten.Teşekkürler Nevilen.Ellerine sağlık.

Jüri üyesi körler derneği yönetim kuruluymuş sanırım,bir de derler ya güzellik yarışmasında kültüre bakıyorlar hani ya. :lol:
kesinlikle estetik durmuyor güzel değil yani ;)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol