Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

EN MUTLU GÜN VİZEM CIKTI (ALPER68)

Yorum için giriş yap 45 mesaj · 13.140 görüntülenme
arkadaslar 6 yıl mucadele ettım bırcok basvuru yaptım hepsınde ret aldım ustune bıde mahkemelık oldum ülke degıstırmek zorunda kaldım belcıkaya gectım 10.5 ayda vıze cıktı en sonunda artık gıdıyorum kızıma esıme kavusuyorum burdakı herkesın allah yardımcısı olsun.

Visumaanvraagnummer : 45862

--------------------------------------------------------------------------------

Datum visumaanvraag : 21/11/2007

Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 28/02/2008

Beslissing/Status Dossier : Toekenning van het visum

Datum beslissing/Status Dossier : 2/10/2008

In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.
alper68 yazdı:
arkadaslar 6 yıl mucadele ettım bırcok basvuru yaptım hepsınde ret aldım ustune bıde mahkemelık oldum ülke degıstırmek zorunda kaldım belcıkaya gectım 10.5 ayda vıze cıktı en sonunda artık gıdıyorum kızıma esıme kavusuyorum burdakı herkesın allah yardımcısı olsun.

Visumaanvraagnummer : 45862

--------------------------------------------------------------------------------

Datum visumaanvraag : 21/11/2007

Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 28/02/2008

Beslissing/Status Dossier : Toekenning van het visum

Datum beslissing/Status Dossier : 2/10/2008

In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.

yaaa arkdsm yemin ederim nekadar sevindim anlatamam yaa,,gercekten uzuluyodum 10,5 ay olmus herkes teker teker giderken bu arkdsn vizesi neden cikmiyo diye,,,rabbim ennn kisa zamanda esine ve kizina kavusmayi nasip etsin ins ins ins :geek: :geek: :geek: ve belcikaya gittiginde umarim islerin okadar ama okadar kolay giderki bu yasadigin 10,5 kotu ay i unutturur sana,,,gozunuzaydin tebrik ederim,,,rabbim bundan sonra yeni hayatinizda yeni yasaminizda en en en kolayliklari versin ins ins ins,,,bukadar uzun suredir beklemede olan birini mezun vermek cok guzel bi haber oldu sitemiz icin tekrar gozunuzaydin arkdsm,,, :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Sevgili Alper kardeşim!

Vize nin çıkmasına çok sevindim! Ben de Şubat gibi Belçikalı bir bayanlan evlenip Brugge e yerleşme durumum var! Daha hala ayrıntılı bir bilgim yok! Çıktık bir yola!

Belçika da ki hayatında başarılar dilerim!Orada görüşürüz inşallah!

Saygılarımla,

Kudret Sabancı
cok tesekkurler arkadaslar darısı tum bekleyenlereee
cok guzel bı haber Allah mutlulugunu eksık etmesın
ya alperrrrrrrrrr cooooooook sevindim yaaa super bi haberr wallahi coook sevindim sonunda ya sonunda cikti su vizeee ohh be cok guzel bi haberr.
tesekkurler ya ben cok dargındım sızlere prenses aama bugun hepsı gıttı bısey kalmadı ınsallah herkes bu anı yasar
ya niye darginsin ne olduki siteye gelmiyorsun deme ben hergun giriyorum cunku evdeyim baska yapcak bise yok
gelıryorsun ama hıc gormuyordum senı ve necısınız bıle demedınız neyse sorun degıl artık bızde bı baslangıc yapıcazzz hayırlsı ya prenses ılk geldıgımde neler yapmam lzım bana ozle mesaj atarmısın beklıyorum
ugur abı ufoss ya benımrengım ne olacak artık bıze mezun olıuyoruz
alper kardesimsin ya cokk sevindim vizenin ciktigina inanmasin valla cok sevindim biz senle eski dostuz allah sevdiklerinle huzur icinde yasamak nasip etsin kzina kavusuyosun artik...
alper kardeşim allah yolunu açık etsin en kısa zamanda gıdersın kardeşim çok ama çok sevındım şimdi nişanlımla seni konuştuk allah sana evlıya sabrı vermış beklemek çok kötü bişey seni çok iyi anlıyorum kardeşim allah yeni yaşamında yar ve yardımcın olsun dualarım seninle :geek:
Allah yar ve yardimcin olsun.kutlarim seni...ESIN VE KIZINLA MUTLULUKLAR DILIYORUM
hepınızden allah razı olsun cok tesekkur edıyorum darısı tum bekleyenlere
alper inan bende çok sevindim bu kadar beklemeden sonra müthiş bi haber bu darısı biz bekleyenlerin başına tebrik ederim arkadaşım
alper kardesimm

serefsizim agliom vallahi billahi surda 7,8 aydir tanidim seni.inan kendim gibi sevindim kardes.bakk gordunmu

bak dualarim kabul oldu heralde bak gordun mu.kardesim benim.allah mutlu etsin canimsin.

ama sakin beni unutma,,sakin unutma bu kardesinide.

:P :P :P :P :P basarilar kardesim
alper68 yazdı:
gelıryorsun ama hıc gormuyordum senı ve necısınız bıle demedınız neyse sorun degıl artık bızde bı baslangıc yapıcazzz hayırlsı ya prenses ılk geldıgımde neler yapmam lzım bana ozle mesaj atarmısın beklıyorum

Tebrikler :ugeek: Allah yeni yasaminda utandirmasin :geek:

Senin rengin zaten mezun rengi.

Ben seni cok onceden mezun etmisdim...

Belcika mezunlarinin rengi bole:))
tesekkurler ugur abı desene bız mezun oldukda dıplamayı alamamıstık sımdı dıplamayıda aldık

nevılen arkadasım merak etme ben aldıysam sende alırsın ıns merak etme hepınıze cok dua ettım ıns hepınızın vızesı cıkacakk allahın ıznıyle
alper sana bişey sorucam hani dofiden baktın vizen çıktığı görülüyoya ayrıyetten vizenin çıktığını arayıp yada eve bi posta yoluyla bildiriyolarmı
valla suan daha hıc bı haber yok kargodan da bı ses yok bılmıyorum ben arayacam konsoloslugu olmazsa
alper ben daha evlenmedim bile.ama bir ay içinde sanırım.maceranı forumlardan okudum.hadi gözün aydın mutluluklar
ben evleneceğim için işyerimle sözleşmeyi yenilemedim

meslek kısmına doktor

çalıştığım işyerine eski hastanemi mi yazacağım yoksa boşmu bırakacağım

ya da o bölüme açıklamamı yazayım bilgi verirseniz sevinirim
alper ben bugun oturumumu aldim 1yillik vermisler benimkini
sinoeko senin durumunu hatirlayamadim ya sen belcikaya hollandadanmi geldin ne zman geldin ve niye bir yil verdiler anlamadim
bana niye bes yil verdiler sen niezaman basvurdun kafam karisti
alper68 yazdı:
bana niye bes yil verdiler sen niezaman basvurdun kafam karisti

yok alper ben direk belcikadan basvurmustum 6ayda almistim vizemi 1ay oldu belcikaya geleli direk 1 yillik vermisler 1yildan sonra 5yilliga gecicez sanirim oyle neyse hayirlisi seninki iyi olmus ama direk 5yillik vermeleri hic degilse bi daha ugrasmicaksin
allah allah senin esin turk vatandasimi sinoeko normalde seninde bes yil alman lazim
evet esim turk vatandasi ondan olsa gerek herhalde
evet simdi durum acikliga kavustu normalde esin hollandalai yada belcikali olsa bes yillik alirdin ama yine sorun degil cunku bir yil yada bes yil farketmez senin hollandaya gecme gibi sorunun olmadigi icin hic bi engel yok tek sikintisi bir yil sonra yine belediyeye gidecen gelecen sikintisi var baska hic bi problem yok ok dostum
ilgilendigin icin sagol alper hayatinda basarilar

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol