Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

en sonunda mutlu haber

Yorum için giriş yap 18 mesaj · 4.715 görüntülenme
ve sonunda benimde vize cıktı eşime bugün mektup geldi parayıda simdi yatırdı. inanın ne büyük mutluluk anlatamam. allah herkese nasip etsin. ve ins. ali arkadaşımın da vize haberini burda okuyacagız.
Tebrik ederim,hayırlı olsun..yeni yaşamınızda Allah kolaylık versin inşallah.. :ugeek: :P :ugeek:
tebrikler arkadaşım allah hayırlı uğurlu etsin
hayırlı olsun kardeşim.

Allah herkesin kinide bir an önce nasip etsin
;)
Fatih tebrikler :)

Allah yeni yasaminda mutluluk nasip eder sana insallah.!

darisi diger arkadaslarimizin basina..! (AMINNN)

kolay gele
hayırlı olsun arkadaşım sabrının karşılığını almışsın sonunda.allah mutluluğunu daim etsin...
gemlikli16 yazdı:
hayırlı olsun arkadaşım sabrının karşılığını almışsın sonunda.allah mutluluğunu daim etsin...

SLM arkadaşım hayırlı olsun vizen bundan sonraki yaşamında herşey gönlünce olsun. gülüm
Tebrikler arakadaşım. Allah yeni yaşamında mutlulu etsin. İnşallah bekleyen butun arkadaşlarımız mutlu sona ulaşacak.
Desene beklenen gun geldi catti :ugeek:

Tebrik ederim.. Allah utandirmasin gurbet ellerde :geek:
tüm arkadaslardan allah razı olsun. insallah bekleyen tüm arkadasların vizeleride cıkar ve mutlu olurlar. inanın cok yorucu ve stresli bir zamandı ve cogu zaman eslerimizle olan tartısmalar onlara karsı alttan almalar ama en önemlisi hic birzaman eşime karsı eşimde bana karşı saygıyı kaybetmedik. ben kızdıgımda o beni o kızdıgında morali bozuldugunda ben onu sakinleştirdik sevgimizi ve saygımızı kaybetmedik. en önemlisi eşim vize olmadıgı zaman buraya 2 ayda 4 sefer geldi. bana büyük moral olmustu.

tğm bekleyen arkadaslara allah yardımcıları olsun ve sabır versin yolları aydınlık olacaktır sabrın sonunda.
arkadasım cok tebrık ederım ve en sonunda senınde cıktı valla..

allah yenı hayatında utandırmasın arkadasım..

bol sans.
tebrık ederım.darısı bekleyen tum arkadaşlarımıza inş.çok sevindik.
Tebrık ederım arkadasım :ugeek:

Yenı yasamında mutluluk ve basarı dılıyorum.

Allah herkese nasıp etsın :geek:
tekrik ederim butun vizesi cikan arkadaslara.darisi bizim basimiza yaaa.ve diyer bekleyenlerin.rabbim herkezi esine sevdigine kavustursun..offf ya o guzel haberi biz nezaman alcazz :cry: :cry:
tebrikler arkadaşım, darısı bizim başımıza, allah bizi utandırmasın...
Allah mutluluğunuzu daim etsin çoook sevindim her mutlu haber bizimde yüreğimizin atışını değiştiriyor.Yolunuz bahtınız açık olsun.Tebrikler :ugeek:
tebrik ederim bundan sonraki hayatinda mutluluklar dilegimle.

SAYGILARIMLA

askerprens
selam feyesil arkadaşım inan çok sevindim yaa tebrik ediyorum arkadaşım nediyeyim ki allah mutlluğunuzu daim etsin inşallah bizleree dua edin lütfen 3 ay oldu hala ses yok eşim sürekli arıyor ve dedikleri şey bekleyin uzun zaman oolmuş yakında iyi bi haber inşallah alırsınınz hep bunu döylüyorlar ne diyelim allah ben ve benim gibi olan bütün arkadaşlarıma bol sabırlar versin ve biran önce kazasız belasız çıkmasını nasip etsin aminnnnn sanada hayırlı yolculuklar akadaşım...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol