ilk basvurumda olmamıstı alamamıstık vizeyı ama allaha cok sukur ıkıncı basvurumuzda dualarım kabul oldu ve cuma gunu eşime o guzel haber geldı o kadar mutlu oldumkı yanı ınsanın en cok ıstedıgı seylerden bırı gerceklesınce sevıncten cumle kuramıyor yazmaya.allah tum vıze bekleyen arkadaslarımın dualarını kabul etsın herkes ınsallah sevdıgıne tez zamanda kavussun.unutmayalımkı bız turk mılletının ıstedıkten sonra yapamayacagı hıc bısey yok..ben kucuklugumden berı hep avrupalılarla calıstım onlar bızım kadar azımlı ve sabırlı degıller ....beklenen gun gelecekse cekılen cıle kutsaldır arkadaslar..hepınıze sevgıler allah hepımızın yardımcısı olsun :geek:
en sonunda vizem çıktıııııııııııı a
kardes tbr lerr,Allah utandirmasin bundan sonraki hayatindaaa,bizde bekliyoz evraklar IND de bakaLim,25 marta kadar haber alirsiniz demis IND :geek: :geek:
belemedeyim
senin adina cok sevindim
belemedeyim
senin adina cok sevindim
Ne guzel haberler bunlar.
Umarim hersey guzel olur sizin icin... :geek:
Umarim hersey guzel olur sizin icin... :geek:
Yeni hayatinizda mutlu olursunuz insl :geek: :geek:
Inan okudugumda cok sevindim. Darisi bizim basimiza insallahhhhh. kurban oldugum rabbim bizimde ve butun bekliyenin yuzune baksin.amin.
Biz istegimizi 11-11-08 ankaradan baslattik ve 25-11-08 butun evraklari indye gonderdik ve hala bekliyoruz. Insallah bu hafta ici HAYIRLI CVP aliriz.
Inan okudugumda cok sevindim. Darisi bizim basimiza insallahhhhh. kurban oldugum rabbim bizimde ve butun bekliyenin yuzune baksin.amin.
Biz istegimizi 11-11-08 ankaradan baslattik ve 25-11-08 butun evraklari indye gonderdik ve hala bekliyoruz. Insallah bu hafta ici HAYIRLI CVP aliriz.
allah şans dağıtırken bizi unutmuş :x 35 gün oldu be neyin araştırmasını yapıosunuz bir bilsem hele iksdeki bayan beni öldürecek her aradığımda işlemde diyor başka bişey söyle be kadın insanı çileden çıkarıyorlar ya allah benim gibi bekleyenler yardımcısı olsun kolay değil gerçekten tarihi belli olmayan bekleyiş strese sokuyor insanı :(
arkadaşlar bir sorunum var ben aile birleşimi için aralık ayında başvurmuştum durumumu takip etmek için iksden dosya numarası aldım yalnız bu dosya numaramı sayfa yanlış numara diye gösteriyor anlamıyorum iksyi arıyorum türkiyeden takip edilmiyor diyor nasıl ya diyorum çevremde herkes türkiyeden kendi bilgilerini görüyor benim neden gözükmüyor dedim cevapsız kaldı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekli :?
Ben kendi bildiğim kadarını anlatayım sana.
Pin kodu ve pasaport no ile iks'nin sayfasından
iks
https://secure.iks.com/cisbeweb/default.asp?i=1&Lang=TR
elindeki dosya numarası ve muracat yaptığın ili belirterek de dofi'nin sayfasından takip edliyor.
dofi
http://www.dofi.fgov.be/infovisa/nederlands/visum.htm
Birde bu linkleri dene.
Pin kodu ve pasaport no ile iks'nin sayfasından
iks
https://secure.iks.com/cisbeweb/default.asp?i=1&Lang=TR
elindeki dosya numarası ve muracat yaptığın ili belirterek de dofi'nin sayfasından takip edliyor.
dofi
http://www.dofi.fgov.be/infovisa/nederlands/visum.htm
Birde bu linkleri dene.
tebrikler, allah yolunuzu açık etsin :)
tebrikler arkdsm gozunuaydin ne guzel bu aralar yine sinav kazanan kazanana vizesi cikan cikana allah artirsin boyle guzel haberleri duymak beni cok mutlu ediyo gercekten,,,o anki (vizen cikti haberini almak)duyguyu mutlulugu sevinci cok iyi bildigim icin sizi anliyorum ve gercekten seviniyorum bi kisi daha esine yuvasina kavusuyo ne guzel diyorum,,,tekrar tebrikler gozunuzaydin ins ins ins en kisa zamanda esinize yeni hayatiniza kavusursunuz...
dostum yardımcı olduğun için sağol ama benim sorunum iks değil ora herzaman papaport işlemde diyor eminim pasaport elime geçecek orası hala pasaport işlemde yazacak dofi sayfasına gelince sorunum o işte dosya numaramı giriyorum hollandaca yanlış kod yazıyor iksyi arıyorum dosya numaranız bu diyor nasıl ya diyorum anlataıyorum türkiyeden çıkmaz belçikadan gözükür diyor(başından savmaya çalışıo) eşim belçikada giriyor aynısı çıkıyor ne yapcam bilmiyorum ne kadar zor işlermiş ya deli ediyorlar resmen
güzel dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim allah tum vize bekleyen arkadaslarımada tez zamanda hayırlı haberler ulastırsın ınsallah umudunuzu yıtırmeyın allahım hepınızın yardımcısı olur ınsallah..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol