Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

esim bi yere ortak oldu bu konu hakkinda fikri olan varmıı??

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.097 görüntülenme
arkadaşlar eşim bir kaç gün önce bir iş yerine ortak olmuş.sizce bu benim gidişime birazda olsa kolaylık sağlarmı?önümüzdeki ay sınava giricem inşallah..allah herkese kolaylıklar versin :geek: :geek: :geek:
durumunu daha net yazarsan sana daha ıyı yardımcı olabılırız belkı....muhakkak bılgısı olan bırı cıkar kolay gelsın...
sudila yazdı:
arkadaşlar eşim bir kaç gün önce bir iş yerine ortak olmuş.sizce bu benim gidişime birazda olsa kolaylık sağlarmı?önümüzdeki ay sınava giricem inşallah..allah herkese kolaylıklar versin :geek: :geek: :geek:

en son calismis oldugu 5 yil arastiriliyor(www.ind.nl)mvv aile birlesiminde (resmi Belediye Kayitlari muhtarlik yerlesim)GBA.........belgeleri uittreksel............ turkiye ile holanda icin gerekli tastikli noterli dis isleri(valilik)kaseleri gereklidir evraklarda belgelerde!nufus dairesinden alinmis belgelerde!!! ayrica esinizin yerlesim karti (polis oturumu regulier onbepaalde tijd)uzun sureli yerlesim karti olmalidir!hollanda pasaportlu degilse!!!!

iceriklerinde calismis oldugu son yillari dikkate aliyor!!

ve ayni zamanda bu yeni is yerindeki yillik duzemli gelir(Duzgun muhasebe vergi islemleri)

vergi Belastingdienst ondernemers ve kamerkoophandel)ticaret odasi sicil kayitlari,saglik police

net aylik geliri(registratiebericht)...........en az bir yil calisiyor olmasi gereklidir!aile birlesiminde

hizli sonuc aliniyor eger ki kisi tum mecburi vergi saglik ve issizlik primlerini oduyor ise!!!

uyari banka hesabina net 1,650 ,00 ustunde olmalidir!! maas girdileri ile muhasebe aylik yillik belgelerinde esit olmalidir!! kolay gelsin.....

genis bilgiler mvv aile birlesimi is yeri sahibleri (isverenler) bolumunde belirtilmisdir!!

bu bir bilgilendirmedir!!!telaslanmayiniz!!!
verdiğiniz cevap için teşekkür ederim..demekki biraz daha zamana ihtiyacımız var çünkü bu ortaklık daha yeni.. :( birşey daha sormak istiyorum ziyaretçi vizesi alabilirmiyiz peki..bunun için şartlar neler.çünkü böyle bişey okumuştum yurt dışındaki eşleri ziyaret için vize veriyolarmış sanırım.tabii ne kadar doğru bilemiyorum.bu arada harika bi site burası kuranlara binlerse teşekkürlerr :geek: allah herkesin yardımcısı olsun. :geek:
sudila yazdı:
verdiğiniz cevap için teşekkür ederim..demekki biraz daha zamana ihtiyacımız var çünkü bu ortaklık daha yeni.. :( birşey daha sormak istiyorum ziyaretçi vizesi alabilirmiyiz peki..bunun için şartlar neler.çünkü böyle bişey okumuştum yurt dışındaki eşleri ziyaret için vize veriyolarmış sanırım.tabii ne kadar doğru bilemiyorum.bu arada harika bi site burası kuranlara binlerse teşekkürlerr :geek: allah herkesin yardımcısı olsun. :geek:

Herhangi bir ,,Ziyaret vizesi ..icin bas vuru yapmayiniz ki (Ret vize)gelmesin..Aile Birlesimi mvv icin.......................................................!!!

www.ind.nl

www.iks.com

www.dilogren.com

takip ediniz! Bu forumu takip ediniz!!!!

Esiniz Sizin Yaniniza 3 yada 6 bir Ziyaret etmesi daha uygun olur!!

Ortaklik olunca cok kurnaz olsun(Dolandirilarin eline dusmesin)Odemis oldugu prim para gelir giderlerine iyi dikkat etsin)............!!Sahtekar Dostlar cok malesef!!!!

Bir Avukat Nezdinde Aile birlesimini basvurusunu hazirlatiniz!!!ki Ret Sonuclarla

onceden karsilasmiyasiniz!!!!

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol