Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Esimmm kazanmisss

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 4.325 görüntülenme
Selam arkadaslar,,

Az once esimi istanbuldaki konsolosluk gorevlisi aramis ve kazandiginin haberini vermis.

Esimin sinavi TR saati ile 14.45 teydi ve sonucu aslinda yarin saat ikide alabilcekti, ama esimin rahat uyumasi icin haberi telefon ile bildirmis. (Allah gorevliden razi olsun).

Ilk bolumde butun sorulara dogru yanit vermis.

Ikinci soruda cok zorlanmis ama 34 puan almis.

Arkadaslar kendisiyle gorustukten sonra butun ayrintilari buraya eklicem....

Yarin sinav kagidini bana fakslayacak ve bende MVV istegimi yarin IND'ye postalicam, cunku geride gereken butun evraklar hazirda bekliyor.

Allah herkesin yardimcisi olsun
Ben senin esinin kazanacagindan emindim zaten...

Bunu oncedende demisdim... Senin gibi esi oldugu icin sansli....

Tebrik ederim sizi.... Allah diger islemlerde kolaylik versin.....

Seni yesilmi yapak:)))

Gonullu renginde devammi?
tebrikler Ossii,

Ugur dogru soylemis, esin senin gibi bi ese sahip oldugu icin sansli...!

insallah en kisa zamanda esine kavusursun..

kolay gele
Tsk ler arkadaslar...

Hayir ufosss beni yesil yapma :D , ben gonullu olarak devam edicem
Eşini ve seni terar tebrik ederim. Çok sevindim.. mesaj attım görüşmek üzere....Sıra bizede gelecek....
Tebrik ederim arkadasim hadi hayirli olsun :) hic bir engel tanimiyoruz ne guzel..
tebrik ederim arkadaşım..ne mutlu..evet sınavı kazanmada eşlerin payı büyük..seni de tebrik ediorum..inş işlemlerde de bi sorun çıkmz ve kısa zamanda kavuşursunuz..bütün dualarımız sizlerle..
Merhaba Össsiii... Adresimi gönderdim ama size ulaşmamış.. didem_uraskan34@hotmail.com dan görüşmemiz mümkün mü...

Sevinciniz daim olsun.. İnş. vize işlemleriniz de su gibi olur....
tebrikler arkadaşım darısı vizelere
anda yazdı:
Merhaba Össsiii... Adresimi gönderdim ama size ulaşmamış.. didem_uraskan34@hotmail.com dan görüşmemiz mümkün mü...

Sevinciniz daim olsun.. İnş. vize işlemleriniz de su gibi olur....

Selam Anda,

Simdi sana bir mail attim, insallah bu sana ulasir.
Merhaba Osssiii.. Sana mail attım adresimle ilgili. Ulaşmadıysa tekrar göndereyim..
merhaba ben gokhan suan ankara askerlık yapmaktayım bende hollandaya ggıdıcem aam ılk once askerlıgım var ben 3 ayım kaldı ve sıızn kazandıklarınız goruyorum sızde naar nederland ve cd kıtabı varmı lutfen ıhtıyacınız o kıtaba kalmadıysa bana gönderirimisisniz bakın ben sıze mail adresimi yazıyorum lutfen yardımcı olun handsome_young19@hotmail.com cevabınızı beklıyorum

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol