Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

etkinleştirme yapamıyorum

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 2.046 görüntülenme
arkadaşlar geçenlerde güncelleme olarak yazmıştım yanlış ifade etmişim bilgisayarda etkinleştirme yapamıyorum ve xp cd si orjinal olduğu halde bunun sebebi nedir bilgisayar 30 günde bir kilitleniyor ve format atmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
kardes bunun cozumu var ama sitede yayinlanacak bir durum degil. etkinlestirme yapilmasi. yasak sitede paylasmak. ozelden mesajlasirsan yardimci oluruz ben veya ufoss.

kolay gelsin
pasakurt yazdı:
arkadaşlar geçenlerde güncelleme olarak yazmıştım yanlış ifade etmişim bilgisayarda etkinleştirme yapamıyorum ve xp cd si orjinal olduğu halde bunun sebebi nedir bilgisayar 30 günde bir kilitleniyor ve format atmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz

oncelikle xp yuklemede orjinellik varsa ikici bir yanlis yuklenmis xp bulunuyor hdd nin fformatlanmas gerekir ha orjial degilse ki bunu bu topic de islenmis iyi bakiniz bilgi sayar soru cevap bolumunde bulunuyor bir bilen kisi sizin icin yuklesin xp yi...................!!!!!!!!!!

orjinal xp olabilir belbi once bisisi kullanmis olabilir(vermismisiniz ucuncu kisiye)

faturali ise ki makbuz ve satin aldiginiz kupon la microsoft amersterdam fax yada posta ile belirtiniz size aittir pc nize ok!!!!eger kurtulamiyorsaniz size yeni xp gerek isderseniz orjinal yollarim posta!

xp kirma guncellestirme bakiniz bir cok kez aciklama yapilmisdir!!!!!!!!!

hdd yi yenileyiniz ok....................................cikis noktasi!!!!!!!!!!!

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol