arkdslar eksik evrak demişler iş yerinin vergi kagıdı bide banka dekontu yolladıktı oysa ama iş yerinin vergi sini yollamadıktı İND yi aradımızda sormustuk ev sartmı die görevli ahyır adresin olsun yeter demişti eksik evraktada dememişler ev felan bizde seslenmedik ailesinin evi oluyormu olmuyormu acaba bilen veya duyumları olan arkdaslarımız varsa bi zahmet yazsın dier hersey tmm p.tesi eksik evrakları yollucaz bu arada avukatada danıstık.
EV KONUSU ACİLLL
arkdslar eksik evrak demişler iş yerinin vergi kagıdı bide banka dekontu yolladıktı oysa ama iş yerinin vergi sini yollamadıktı İND yi aradımızda sormustuk ev sartmı die görevli ahyır adresin olsun yeter demişti eksik evraktada dememişler ev felan bizde seslenmedik ailesinin evi oluyormu olmuyormu acaba bilen veya duyumları olan arkdaslarımız varsa bi zahmet yazsın dier hersey tmm p.tesi eksik evrakları yollucaz bu arada avukatada danıstık.
ben link,e bu forumda ekledim, bu is yeri esinize mi ayit,ev bulundugunuz kimin kac kisi orda kaliyor(sizler icin yeterli)bir oda varmi,,,
eger evizinde cok kisi var ise o evde ogrenci okula giden baska bir adres gostererek bunu cocersiniz,ev sorun olmasa gerek..
anlasilmiyan bir konu isci misiniz!!!!!is yeriniz mi var kendinize ait!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Belediyeden Orda odurdugunuza dair GBA-Uittreksel yollamadinizmi....Persoonsgegevens!!Ev burosundan Woonvergunning /konut izni/ikamet izni/iskan musadesi/oturma olur musadesi..........ucretle belediyeden alirsiniz!!! balie= bouwafdeling.....Gerekli ise,normal Belediyeden alinan nerde oturdugunuzu gosteren GBA-persoons gegevens uittreksel,, yeterli olmasi gerekir idi........................ belediye adresiniz - kaldiginiz(kalacaginiz ev)Adresini belirten belge.....illada isderseler boyle bir evrak gelmis ise,,Ne Oldugunuz Anlamiyorsaniz O mektupla Belediyeye gidiniz O size yardimci olur!!O elinizdeki IND-den gelen mektupla Belediye Burgerzaken,,,,Gisesine(Loket)ine Gidiniz)kolay Gelsin!!!!!!!! gereken bir sey olursa o sizleri yonlendirir, balie,bouwafdeling,e gidiniz der..oldumu...........?ind -icin deyin bunlar lazim baska bir sey eklemeyin,,,,,kafadan ok,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
KENDINIZE AIT IS YERI VARSA BUNU IS YERINIZIN MUHASEBECISI TARAFINDAN HAZIRLATINIZ>>GEREKLI MODEL FORMU DOLDURULMASI GEREKIR>>>>>>>>>>>>>>>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ind-830,,00evro sonrasi bolumunde bakiniz gerekli belgeler acikladim.. ,,,,,,Bu Forumda Bir cok Aciklamalara Aydinlik Getirilmisdir!!!!
mvv bolumunde yer verdim genis neler isdeniliyor..gerekli olan!!
sofinummer/vergi numarasi/jaaropgave/yillik geliriniz/salaris(mandinkomem)aylik geliriniz!!!Bankafschrijf+banka (Aylik Gelirin girdigi dekont)bakanizdaki eve geler maas blanco kagiti.......!son bir yillik gelir ve banka dekontlarini sizden isderler.......!aldiginiz aylik ile banka dekontlarinda ki ayni(ELDEN ALINMIS MAAS GECERSIZDIR) olmasi gerekir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uww registratie bericht...calismis oldugunuz sigortali son 5 yilli gosteren belge(is verenler bunu odemis olmasi gerekir)
eşim izindeyken aylıgı bankaya değil elden aldıgını göstercek bunda sorun olurmu?? avukat olmaz demiş ama ? evde anne baba var baska kimse yok bide eşim oda var yani
eşim izindeyken aylıgı bankaya değil elden aldıgını göstercek bunda sorun olurmu?? avukat olmaz demiş ama ? evde anne baba var baska kimse yok bide eşim oda var yani
Bu ise sakin suan baslamayiniz isiniz bence karsik yatar duzelmez,bekleyiniz mvv muracatina. tam net son 13 aylik maas ve banka dekontlariniz ile ayni olmasi ayni bankaya girmis aylik yeterli istenilen net maas 1495,86 cent ustunde aliyor ve devali haslen calisiyor olmasi gerekir!!!eksik islem(kanun disi elden evrak gelir yasak ve Esiniz Sizi getiremez Ayrica bir uyari Sizlere Son zamanlarda bazi vatandaslarimiz(Sizleri yanlis umitle Islerinizin olmasini,duzgun yapmamakdadir!!! Is sahiplerine(bizzat Dikkatli olunuz YERLI INSANLARIMIZA DESEM DOGRU OLUR)..odenmemis saglik ve isci vergileri/bv numaralari/vergi/primler..... halen borclu gozukmekdedir!!)
hataya dusup bu insanlara kurus kaptirmayiniz bende aciklama bir cok Aileler maaf olmus,,,,,,,,bir hata olursa ind-isleminiz olmusdur,,bunu iyi biliniz!!!bu ind-mvv isine baslamadan once gelir giderleriniz iyi odenmismisdir buna dikkat ediniz!!tum gerekli evlakari hazir ediniz ve bir hafda icinde mvv -ind muracaatini yapiniz bu kadar kolay,,neden bu durumlarda halen mvv icin gelecek olan arkadaslara cefa cektiriliyor bunu iyi bulmuyorum,biraz akillli ve kurnaz olunuz,,Avukatiniz dahi sizleri kurdaramaz benden bir dost uyarisi..kolay gelsin onunuz acik olsun..
evet bu durumda ben o patronu ararım güzelce konsurum 8 ayın emeğini öder ödemezse nası olsa tr ye gelcek bakalım bunun diyetini nası öder
evet bu durumda ben o patronu ararım güzelce konsurum 8 ayın emeğini öder ödemezse nası olsa tr ye gelcek bakalım bunun diyetini nası öder
Bakiniz cok dikatli olunuz yerli isverenler bunu doner sermaye(Kotuye kullanma)ihtiyaclarini duyuyor,koylerine yada sehirde insaat bina villa/guzel yali almakdalar,,bir cok yuvalar yikilmis durumda..akilli olunuz..bu insanlarin kendi eslerine dahi saygisi yok.
Terbiyesiz ler ..................................dikkatinize,,bunu burda duymakdayim bu yuzden uzuluyorum,ah osmanli olsaydi bunlara tesbih (GEREKLI HUKUKI CEZAYI)cektirirdi.......Cevaplarini verir idi,,,,,,Aman sakin uymayin bu tur bis Insanlara.............
sorun olmaz.ok yeterli oda varmi iki yada 3 oda..ok... esiniz sizi orada belediyeye kayit ettirsin eger evli iseniz yeterlidir!!
GBA- personsgegevens uttreksel ind ye yeterli olur,kayitlarina gecsin yeterlidir!!!Belediyeye seni kayit etsin evlilik ve formule A formule B- Uluslar arasi evlilik cuzdaniniz ile!!!! bakiniz belgeler ...ind-gelisme 830..00 evro sonrasi belgeler aciklamalara----gelen ind -mektubuna gore belediyeden o ind mektubuyla alirsiniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ev kalma belgesi illada belge ozel ev derseler onu ayni ev uzerinden balie bouwafdeling.woonvergunning (kalma musadesi belgesi alirsiniz memur gelir odaya bakar size buyuk yatacak yeri hazirlarsiniz elbiseleriniz resimleriniz orda olur o kadar legeskosten(ucret odersiniz)60,00evro gibi olsa gerek ok..
pasaportunuz kopyeleri tum sayfa..ona yollarsiniz pasaportu o (esiniz)islemleri bitirince geri sana yolar oda olur!!!
benim eşim 1512 euro alıyodu tabi üste para verioduk vergi ödücek die bundan dolayı sorun cıkıo yada cıkarsa red gibi yani veya maaşı elden göstermesi olmuyosa bu sadece izinde oldugu ay oluyo ondan evvel banka dekontları var zaten ( ben hanımımın hakkını o samsunlu türk dedim arkdasa yedirmem o 8 ayın bedelini alırım ugrasmam alamazsamda bu yanlısa en büyük yanlışı veriirm) ama avukat bu işlere bakan bilenen bi avukat şirket elden gösterebilr devamlı olmadı sürece demiş oda var bu olabilrmi acaba???
yani sadece gecen ay elden alındı gösterilcek izinde oldugu için evdede 3 oda var
yani sadece gecen ay elden alındı gösterilcek izinde oldugu için evdede 3 oda var
benim eşim 1512 euro alıyodu tabi üste para verioduk vergi ödücek die bundan dolayı sorun cıkıo yada cıkarsa red gibi yani veya maaşı elden göstermesi olmuyosa bu sadece izinde oldugu ay oluyo ondan evvel banka dekontları var zaten ( ben hanımımın hakkını o samsunlu türk dedim arkdasa yedirmem o 8 ayın bedelini alırım ugrasmam alamazsamda bu yanlısa en büyük yanlışı veriirm) ama avukat bu işlere bakan bilenen bi avukat şirket elden gösterebilr devamlı olmadı sürece demiş oda var bu olabilrmi acaba???
muhasebecisi onu cikarsin gecmis ayin ayliklarini ,o seklide dedigim gibi,tum ayliklar ayni odeme gunlerinde duzenli odemesi gerekir!!!
duzensiz parca parca cikmasi da kapul edilmez,,,,,,,,,,,olmaz elden odeme cunku bu ind-vergi sigortasi uzerinden takip eder,,
benim tavsiyem yeniden hatasiz olmak kaydiyla aylik maaslar girmesi lazim son 13,ayin aylik gelirleri(banka dekontlari ile)ayni olmasi kaydiyla olabilir,,bu islem de yeniden kadrolu degil ise yeni uzatilmis 3 yillik kontratla(halen calisacakti/calisma suresi devak edecektir)kontrati alacaginiz anda tum kayitlar ile bu kontrat is,baslangici icinde 3 aylik alinca,4 aylikda mvv-ind muracaati yaparsiniz!!!
bu sekilde kolay gelirsiniz hadi kolay gelsin sansiniz bol olsun........!bir hafda kala gerkli evraklari tr den ve hollandadaki belediyeden(GBA-uttreksel) nufus kayit ornegi/basvuru islemleriniz/ BAKINIZ IND BELIRTILER EVRAKLAR YOLLANMIS OLACAKLAR) ACIKLAMALARIMDA BU FORUMDA VAR>>IND DEN GELEN BELGELERDE YAZAR NELER GONDERMENIZ GERKDIGINE DAIR!!!!!tum belgereri birlikde yollarsiniz(uyum sinavi kazandiginiz dair belge kopyesi(orjinali saklayiniz)ankara konsolosluk islemleri bitinceye kadar!!
en kolay getirmeme nasil olur soyleye yim mi??? bir iyi isleyen,buyuk is yeri/berber/buyuk market/fabrikada ortak gozukerek aile birlesimi 3 ay icinde biter,mutlu olursunuz!!!!!!!!!!!!!!muhasebe bunlari hazirlar ve biter..burdada is sahibine fazla vergi borcuna girmez yuksek gelir sebebinden.yillik en az gosterilir 30,000 net gelir ......o kiside ev kirasi yardimi devletden ali bu kada bu islem .ok...
ar kardesim biz istegi yaptık evrakları verdik bu eksik evrakları yollucaz ama maaş dedin gibi gecen ay elden oldugu için red gelirse bilemem onu merak ediyom ev tmm ama iş yeri vergiyi tam ödememiş muhasebeci ayarlamıs ama evrak bilmiyom bide elden maaş olayı baya kafama takıldı ya sadece izinde oldugu için elden alındı göstercek avukat bişe olmaz demiş sende olmaz demişin ikilemde kaldım :(
bu arada kontrat süresiz biizm o şekilde yaptık yani 1 yıl 2 yıllık değil
ar kardesim biz istegi yaptık evrakları verdik bu eksik evrakları yollucaz ama maaş dedin gibi gecen ay elden oldugu için red gelirse bilemem onu merak ediyom ev tmm ama iş yeri vergiyi tam ödememiş muhasebeci ayarlamıs ama evrak bilmiyom bide elden maaş olayı baya kafama takıldı ya sadece izinde oldugu için elden alındı göstercek avukat bişe olmaz demiş sende olmaz demişin ikilemde kaldım :(
gecikmeli odenmisdir,,muhasebede odeme unutulmus duzeltilmisdir yapmasi gerelkir ,uzerine gecikme zammi da eklsin..o kadar elden olmaz bilginize..ayni banka hesabina girmesi gerekir!!onceden sorsaydiniz bunu cozerdik. gecikdiniz!!
o an yeni kontrat yapilir idi yuksetilme ile birlikde simdi bu gecikti...
sizin ind savunmaniz hadi hayirlisi diyelim.olumsuz olursa gecmis olsun derim..bir yil beklemeniz gerekir yada 6 ay sonra dekrar baslarsiniz yeniden islemlere tr den..ok.....
bu arada kontrat süresiz biizm o şekilde yaptık yani 1 yıl 2 yıllık değil
ok bu iyi olur beki,bu sayede hadi bismillah diyelim...umit kesilmez olsun mujden varsa gelir ok...
neyse biz genede yollayak akalım nasip hayırlısı olsun ind yide arayıp sorcaz
bi maaş elden die vermezlersede umrumda deil tr ye gelcek eşim denemedik demeyiz hiç olmazsa oraya gitmyi tsk ederim kardesim saolasn
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol