S.a arkadaslar.Nasıl bi baslık ve nereye konu baslıgı acacagımı bilmedim kusuruma bakmasınlar site görevlisi arkadaslarım.
Bize yaklasık 4 hafta önce ev cıktı arkadaslar.Bizde evi gittik gördük ve almaya karar verdik.Eşimden istenen evrakları ve maas bodrosunu 2 hafta önce verdi ev bürosuna.Fakat hala bi cevap alamadık.Bu acaba evi vermeyecekleri anlamına mı geliyor yoksa daha beklememiz gereken süremi var anlamadım duyumlarıma göre evi alıyorum diye imza atılmıssa evi vermemezlik edilmiyor.Bilgisi olan arkadaslardan beni bilgilendirmelerini rica ediyorum.Eşim bir kaç kez aradı ev bürosunu onlar sizi ararız veya mail atarız demişler ama hiçbirşey yok daha.Sizce ne yapmalıyız acilen ev bulmamız lazım.Lütfen yardım.
Ev Sorunu !!
Esra70, neden arayıp sormuyorsunuz?
arasıra aksaklıklar olabiliyor, bizde ev tutmustuk, gittik gezdik begendik ve bir hafta icerisinde karar vermemiz gerekiyordu. mail atıp okeyledik internet sitelerınden. bir hafta sonra yeniden aradık ve biz onlara zamanında bildirmedigimiz icin evi kabul etmemeiş gorunuyorduk.
Herneyse, biz sorunun onların kendi aralarındaki iletisimsizlikten kaynaklandıgını soyledik. sonra duzelttiler. evi bize verdiler.
İki hafta cok olmus, hemen arayın derim ben.
arasıra aksaklıklar olabiliyor, bizde ev tutmustuk, gittik gezdik begendik ve bir hafta icerisinde karar vermemiz gerekiyordu. mail atıp okeyledik internet sitelerınden. bir hafta sonra yeniden aradık ve biz onlara zamanında bildirmedigimiz icin evi kabul etmemeiş gorunuyorduk.
Herneyse, biz sorunun onların kendi aralarındaki iletisimsizlikten kaynaklandıgını soyledik. sonra duzelttiler. evi bize verdiler.
İki hafta cok olmus, hemen arayın derim ben.
Eşim 2 3 kez aradı ev bürosunu dedim ya biz sizi ararız demişler ama ses yok.Yani bu durumda evi vermemeleri söz konusu olamaz dimi ? Cünkü onayladık biz istiyoruz dedik.Ev bürosuna gidip sormamız gerekir mi ?
Su anda evde oturan kımse varmı? Cunku evden cıkacaklar 1-2 ay onceden biz bu tarihte evden cıkacagız diyorlar ve sirkette ona gore yeni kiracı arıyor.
size herhangi bir mektup alamdınızmı ev su tarihte boslıyor yada zaten bostur.
size herhangi bir mektup alamdınızmı ev su tarihte boslıyor yada zaten bostur.
Bize cıkan evde kimse oturmuyor.Ev boş suanda herhangi bir mektup almadık.Bizden önce bakanlarda olmus ama almamıslar.Bize verildigine dair mail geldi bizde evrakları teslim ettik.Anahtarı almak icin evraklar inceleneckti.İncelendimi incelenmedimi bilmiyoruz.Hiçbir haberde vermediler.
genelde bu kadar uzun surmez. cunku, evi bir an once kiraya vermek isterler.
Siz size gelen omaile cevap yazın ve ayrıca yeniden arayın ve derdinizi anlatın bence. Sanırım bir kopukluk var arada.
Biz bilmiyoruz diyemezler yada bilen birine baglarlar. Genelde anlastıgınız zaman kontrat yaparsınız ve anahtarı size verirler. O gun itibarıyla kıra baslar. zaten ilk kirayıda pesın alıyorlar.
Siz arayın, Tavrınızı koyun ortaya.
Siz size gelen omaile cevap yazın ve ayrıca yeniden arayın ve derdinizi anlatın bence. Sanırım bir kopukluk var arada.
Biz bilmiyoruz diyemezler yada bilen birine baglarlar. Genelde anlastıgınız zaman kontrat yaparsınız ve anahtarı size verirler. O gun itibarıyla kıra baslar. zaten ilk kirayıda pesın alıyorlar.
Siz arayın, Tavrınızı koyun ortaya.
Oke cok tşk ederim yorumların ve fikrin icin. Arayalım bakalım ne olcak inşAllah bu kez bişeyler cıkar.
kardes bende bildigimi soyleyim once verdiginiz evraklar o eve yetrlimi eger maassiniz fazlaysada veya az goruluyorsada degerlendirmede kabul edilmez ayrica maas tutuyorsa evin bazi eksiklikleri olabiliyor onlari yapmak zorunda olduklari icin bekletiyorlar ama sonunda veriyorlar zaman suresi olabiliyor en sonunda imza atiyorsun ve ev senin oluyor ondan once degil
Biraz daha detaylı anlatabilirmisin arkadasım.Pek anlayamadım.Maas ve evraklar nasıl ev icin yeterlimi ? Ne kdr maas olması gerekiyo birde ne kdr bi süre geciyor ?Şimdiden tşekkür ederim.
canim insallah en kisa zamanda hallolur isin.benim gorumcem ve esine de ev cikti.1.5 ay oldu hala bekliyolar.anahtari birturlu teslim etmediler.bu adamlarin isi gucu bekletmek gibi gozukuyo.vizede bekliyosun ev icin bekliyosun;ev cikiyo yine bekliyosun.evde oturan kisi cikinca sanirim ev tadilata giriyomus; ondan vermiyo olabilirler sizede.belcika da boyle ama sizin orda da boyle mi bilemiyorum tam olarak
kardes ben yazdim gonderdim ama bir hata oldu galiba ben sana kisaca tekrar anlatmaya calisayim sen eve bakmaya gittin ya ilk siradaysan ok dersen senden maas kagitlarini ve kontrattini istiyorlar iste onlari aliyorlar senin okey dedigin evinen maas durumunu inceliyorlar odeyebilecegin durumdaysa seni cagirip imzani attiriyorlar ve o imzadan sonra donemezler ama senin istedin evi odeyecek durumda degilsen vermezler yada maas durumun iyise ucuz evi vermezler sana ev burosunu sitesinde hangi maasla hangi evi abilecegin yazmasi gerekli oraya bakabilirsin senin yillik burutona bakiyorlar
sunuda ornek vereyim 1200 veya 1250 net maas aliyorsan seni alabilecek ev 300 euro civari eger maassin 1400 veya 1500 ise alacak ev 450 veya 500 civari bunlar biraz oynama yapabilir benim aklimda kalanlar sen yinede ev burosunun sitesinde detayli bakabilirsin
zeynacım bize cıkan evde herhangi birisi oturmuyor boştu ama neden bekletiyorlar bilmiyorum.Hicbirşeyimizde cok beklemedik vize de bile ama evler neden böyle bilmiyorum.Cok can sıkıcı.
kose arkadasım benim eşimin maası konusunda bir sıkıntı olacagını zannetmiyorum.Bana kalırsa agırdan alıyorlar ordakiler.Eşim arıyor sormak icin lakin bayan yerinde olmuyor.İllaki gidilecek artık ev bürosuna.Yine de tşkler.
kose arkadasım benim eşimin maası konusunda bir sıkıntı olacagını zannetmiyorum.Bana kalırsa agırdan alıyorlar ordakiler.Eşim arıyor sormak icin lakin bayan yerinde olmuyor.İllaki gidilecek artık ev bürosuna.Yine de tşkler.
kardes agirdan almak onlara birsey kazamdirmaz tam tersi zarar verir bunu yapacaklarini sanmiyorum evde yapilacaklar olabilir ondan gecike bilir.birde maas konusunu siz bilemesiniz onlar hesaplar ve uygun degilse vermezler istediginiz eve gore maassiniz yuksekse gine vermezler
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol