Arkadaslar bizde hollanda'dan samenwonen olarak basvurumuzu IND ye gerceklestirmis durumdayiz , dualarinizi eksik etmeyin , evraklarla ilgili herhangi bir sorun yasayan arkadas bana sorabilir samenwonen da neler gerekli detayli bir sekilde izah edebilirim. Umarim bütün bekleyenler en kısa zamanda vizeleri sonuclanır hepiniz icin duacıyım. İyi günler arkadaslar
EVETT SONUNDA BİZDE YAPTIK MVV BAŞVURUSUNU !!
ınsallah hayırlısı ıle kısa zamanda vızen gelır arkadasım.rabbım yardımcın olsun.bol sanslar
inşallah sorunsuz alırsınız vizenizi
hadi hayırlısı kardeşim inşaallah çabucak çıkar
Arkadaslar bizde hollanda'dan samenwonen olarak basvurumuzu IND ye gerceklestirmis durumdayiz , dualarinizi eksik etmeyin , evraklarla ilgili herhangi bir sorun yasayan arkadas bana sorabilir samenwonen da neler gerekli detayli bir sekilde izah edebilirim. Umarim bütün bekleyenler en kısa zamanda vizeleri sonuclanır hepiniz icin duacıyım. İyi günler arkadaslar
Hadi hayırlı olsun insallah en kısa zamanda alırsın vizeni.
insallah arkadaslar insallah bir an önce kurtulayım bu stressten , hep beraber kurtulalım amin umarım hepimizinki bir an önce hallolur allah hepimize yardımcı olsun.
Hayırlı olsun arkadasim, inşallah hayırlısıyla olumlu cevap alırsın :geek:
:geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
Ya arkadaslar birsey soracagim , IND ye esim kendisi teslim etti evraklari , evraklari teslim ettikten sonra isleme alindi diye bi belge geliyor ya o belge ne kadar zamanda geliyor ? birde o belge geldikten sonra onaylanip onaylanmayacagi icin süre basliyor degilmi ? pffff cok stress li bi süreç gerçtekten sınavı geçmek problem değil bu stresin yanında
Merhaba arkadaşım, Elden teslim ettiyseniz ortama bir hafta 10 gün içinde geliyor kagıt. Benimki 6 günde gelmişti.
gelen kagıtta, Atıyorum 10 temmuza kadar size cevap verilecektir yazar. bu süre gebelde üç aydır. Fakat, biz iki haftada vizeyi almıştık
gelen kagıtta, Atıyorum 10 temmuza kadar size cevap verilecektir yazar. bu süre gebelde üç aydır. Fakat, biz iki haftada vizeyi almıştık
Merhaba arkadaşım, Elden teslim ettiyseniz ortama bir hafta 10 gün içinde geliyor kagıt. Benimki 6 günde gelmişti.
hmm anladım kardesim cevabın icin teşekkürler bir tanesinin cevabını verdin ama demek istedigim tam olarak su önceki yazdımda anlatamadım pek , simdi örnek veriyorum ben kağıtları elden olarak IND ye 5 nisanda verdim , bana 10 gün sonra kağıt geldi ayın 15 nisanda , o gelen mektupta 3 aylık bir süreç yazıyor ya , isleme alındı mektubu ayın 15 inde geldiği için bize 15 temmuza kadarmı süre verecekler yoksa biz 5 nisanda basvuru yaptığımız icin 5 temmuza kadarmı süre verecekler.
en kisa surede alirsiniz insallah vizeyi...
umarim tesekkür ediyorm en kisa zamanda alirim ve diger bekleyen tüm arkadaslarim ,
hmm anladım kardesim cevabın icin teşekkürler bir tanesinin cevabını verdin ama demek istedigim tam olarak su önceki yazdımda anlatamadım pek , simdi örnek veriyorum ben kağıtları elden olarak IND ye 5 nisanda verdim , bana 10 gün sonra kağıt geldi ayın 15 nisanda , o gelen mektupta 3 aylık bir süreç yazıyor ya , isleme alındı mektubu ayın 15 inde geldiği için bize 15 temmuza kadarmı süre verecekler yoksa biz 5 nisanda basvuru yaptığımız icin 5 temmuza kadarmı süre verecekler. Bu sorumun cevabını bilen varmi :)
hmm anladım kardesim cevabın icin teşekkürler bir tanesinin cevabını verdin ama demek istedigim tam olarak su önceki yazdımda anlatamadım pek , simdi örnek veriyorum ben kağıtları elden olarak IND ye 5 nisanda verdim , bana 10 gün sonra kağıt geldi ayın 15 nisanda , o gelen mektupta 3 aylık bir süreç yazıyor ya , isleme alındı mektubu ayın 15 inde geldiği için bize 15 temmuza kadarmı süre verecekler yoksa biz 5 nisanda basvuru yaptığımız icin 5 temmuza kadarmı süre verecekler. Bu sorumun cevabını bilen varmi :)
Bugün IND yi aradı esim , isleme alindi evragi gelmedigi icin , IND demis evraklarinizda herseyiniz tamamdir hic bir evraginizda eksiginiz yok hatta herseyiniz fazlasiyla tamam demis o yuzden bizi hızlı prosedüre almislar normalde verilen 3 aylik sürenin bize 1 ay vermisler mayis 24 üne kadar bize haber vereceklerini söylediler :D , isleme alindi mektubuda postada bi problem oldugu icin gelmedigini belirttiler. Bizim icin cok mutlu bir haber oldu umarim umarim vizesini bekleyen butun arkadaslarimiz en kısa zamanda güzel haberler alırlar.
evet arkadasım bu ara yapılan basvurularda 3 ay degil 1 aylık süre veriyolar sanırım, cünkü banada 1 ay süre verdiler. Galiba bu aralar basvuru az onun icin süreyi uzun tutmuyorlar diye düsünüyorum sadece tahmin :) Hayırlısıyla bütün vize bekleyen arkadasların vizeleri cıkar inşallah icinde de benim vizem inşallah :geek: Allah yardımcımız olsun..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol