Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Evlendik, Tatil Bitti.. Yine Burdayiz..

Yorum için giriş yap 24 mesaj · 23.983 görüntülenme
Slm arkadaslar. Biliyorsunuzki 1 ay gibi bir sure ben ve esim:) sitede yoktuk..

Dugunumuz icin Turkiyede idik..

Sukur kazasiz belasiz Yozgatta kina, Tekirdagdada dugun yaptik ve 3 gunluk bir balayindan sonra Hollandaya donduk...

Allaha sukur mutluyuz ve Bredadaki evimizi duzenlemekle ve yeni hayata alismakla mesguluz...

Allah sevenlere yardim etsin ve ayri kalmasinlar insallah.......

Iyi dlek ve temenlileriniz icin hepinize ayri ayri tesekkurler...
evet esiminde :) dedigi gibi evlendik

artik hollandaya ve siteye geri donduk

Allah tum sevenlere yasatsin bu duyguyu, super birsey :)

dugun resimlerimizi soz verdigimiz gibi sitede paylasacagiz ama suan elimizde degil..!

kolay gele
alla bizde o günleri gösterir inşallah allah bir yastıkta kocatsın sizi allah mesut bahtiyar etsin :ugeek: başka ne diyeyim darısı benim gibi beklemede olan tüm arkadaşların başına inş inş inş :geek:
hadi hayirli olsun

en kisa zamanda gorusmek uzere ;)
Hollanda ya hos geldiniz ve hayirli olsun.hep mutlu kalin insallah.
slm Rabbim omur boyu mesut etsin yuzunuz herzaman gulsun mutluluklar dilerim :ugeek: gulum
ufoss yazdı:
Slm arkadaslar. Biliyorsunuzki 1 ay gibi bir sure ben ve esim:) sitede yoktuk..

Dugunumuz icin Turkiyede idik..

Sukur kazasiz belasiz Yozgatta kina, Tekirdagdada dugun yaptik ve 3 gunluk bir balayindan sonra Hollandaya donduk...

Allaha sukur mutluyuz ve Bredadaki evimizi duzenlemekle ve yeni hayata alismakla mesguluz...

Allah sevenlere yardim etsin ve ayri kalmasinlar insallah.......

Iyi dlek ve temenlileriniz icin hepinize ayri ayri tesekkurler...

Allah mesut bahtiyar etsin bir yastıkta kocatsın.
sizlere diger taraflardanda yazmistim aama mademki boyle bi baslik actiniz bi kere daha tebrik edim sizleri,, :ugeek: :ugeek: :ugeek:

rabbim bir omur boyu mutlu huzurlu saglikli gunleri birlikte yasamayi ve bir yastikda yaslanmayi nasipetsin INS INS INS,,,

umarim omrunuz birbirinize karsi sevgi ve saygi cercevesinde gecer....

tekrar tebrikler mutluluklar yeni yasaminizda....

geluk ablacim bana sorularimda cok yardimci olmustun,bikmadan usanmadan dugun hazirliklari icerisindeyken sorularima cvp vermistin gercekten ama gercekten mutlu olmayi hakeden insanlardansin,,,rabbim yuzunden gulucugu kalbinden ve yuvandan mutlugununu hic eksik etmesin,,,amin amin amin...
Allah mutluluğunuzu daim etsin.. bir yastıkta kocayın! (aslında hep genç kalın :) )
Hos geldiniz. Allah mesut etsin . hep mutlu olun
hoşgeldınız.allah mutlu mesut bahtıyar etsın.mutlulugunuz daim olur inşlh.darısı tum bekleyenlere inşlh. :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Allah mutluluğunuzu daim etsin.Sağlık sıhhat ve afiyet versin... :)
tebrik ederim.allah mesut etsin.bir yastikta kocayin :geek:
yeni hayatinizda mutluluklar dilerim.mesut ve bahtiyar bir gelecek diliyorum sizlere..
tebrikler .... allah mutlunuzu daim etsin inşallah

aramıza hoşgeldiniz.....

düğününüze aksilik nedeniyle gelemedim cok üzüldüm cayralanlı olarak ama bütün dualarım sizle ömür boyu mutlu olursunuz inş
Selam,

Allah saglik huzur dolu hayat nasip etsin bunlar olunca mutluluk zaten gelir.Bana gore mutluluk insanlarin kendi iclerinde olan bir tohum bakimini yaptiginda o filizlenip buyur.Evlilik icinde oncelikle saygi gerekli kisi once kendine saygi gostermeli kendisine saygisi olan zaten karsisindkine de ayni saygiyi duyar saygi eksildiginde sevgi de eksilir.Biraz nutuk verir gibi oldu kusura bakmayin ama umarin ileride karsilasacaginiz olaylar dogrultusunda saygi ve sevginizi hic tuketmemeniz temeniisi ile...
allah tek yastikta kocatsin. daim mutluluklar sizlerin uzerine olsun. allah hayirli ve ugurlu eylesin. ve tekrar hosgeldiniz.
tebrik ederim sizi umarim cook cooooooooookkk kocaman mutlu olursunuz guzel rabbim sevenleri birbirinden ayirmasin...
Ne diyebilirki insan

allah her daim yardımcınız olsun

umarım hep mutluluk yağmurlarında semsiyesiz kalırsınız

allah bir ömür aynı yastığa bas koymayı nasip etsin
Ben azıcık buhar oldum son zamanlarda,

o yüzden geç bir tebrik olacak ama kusuruma bakmayın artık.

Allah mesut bahtiyar etsin.

Rabbim hayırlı bir evlilik ve hayırlı evlatlar yetirştirmek nasip eder İnşAllah.

Sizi seviyurum,

Selametle.
bayağı geç 1 mesaj oldu ama k.bakmayın arkadaşlar malum yaz tatili :) .... allah mesut olsun ve mutluluğunuzu daim etsin insallah :geek: ... darısı bizim gibi tüm bekleyen arkadaşların başına

başvuru tarihi:23/06/08 tr'den
Yeni hayatinizda mutluluklar ve basarilar dilerim ALLAH'in selami her daim uzerinizde olsun.
Biraz gec bir kutlamada benden (Ozur...yogunluk vardi)

Bastan beri sizin evliliginizi tum kalbimle istediyimi biliyorsunuz...:)))

Yeni yasaminizda mutluluk golgeniz olsun...Yasam sevinciniz hic bitmesin....Her baslayan yeni gun: hayatinizda, simsicacik yeni bir baslangic olsun....

sevgilerimle....

:ugeek: :ugeek:
Allah mesut bahtiyar etsin,Omur boyu mutlu saglikli omurler ins.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol