Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

evlenmeden birleşim oluyormu

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 1.921 görüntülenme
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı evlenmeden birleşim ş oluyorumuş,bilen varmı acaba ?_bu kanun yeni yeni cıkmış öyle duydum ama detayı ne derece hangi boyutta onu bilmiyorum .kolay gelsin herkleze umarım herkez sevdiklerine kısa sürede kavuşur.....
sultan arkadasım aramıza hosgeldın,,evet evlenmeden bırlesım oluyor..ama ınd ye verılen evraklar degısıyor sanırım,,daha fazla bılgısı olan arkadaslar bılgılendırsın..

emrah
saol arkadaşim ,hoşbuldum :Devet bilgisi olan arkadaşlarımız bilgilendirsin lütfen
sultan yazdı:
saol arkadaşim ,hoşbuldum :Devet bilgisi olan arkadaşlarımız bilgilendirsin lütfen

aramıza hoşgeldin arkadaşım

evlenmeden Hollanda' da beraber yaşamak demek

SAMENWONEN demek.

bu konu ile sitmizde bir sürü tecrübe var.

sitemizi güzelce inceleyiniz o zaman sorunuzun yanıtını alacaksınız.

kolay gele ;)
evet sultan arkadasım efeler dıyarı arkadasımızın dedıgı gıbı sıtede yeteri kadar bilgi mevcut,,üye olan arkadaslarımız önce siteyi incelerlerse butun sorularına cevap bulucagına eminim..

emrah
Merhaba Sultan

Evlenmeden de vizeye basvurabiliyorsun. Bekar olduguna dair belgeleri veriyorsun basvuruda. Basvuru sureci devam ederken evlenemiyorsun. Vizen ciktiktan sonra evlenebilirsin ve vizeni etkilemiyor. Ben bu sekilde aldim vizemi.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol