merhaba arkadaslar,
ben samenwonen yapacagim ama benim evli olmadigima dair bir belge istemisler hollandadaki avukatlar......bu belgenin adini bilenler soyleyebilir mi? ne belgesi bu? ismi ne? bana uluslararasi olmasi gerek, evli olmadigima dair belge dediler ama adi nedir? yardimci olursaniz sevinirim..
tesekkurler
evli olmadigina dair belge hangisi ve nasil aliniyor
merhaba arkadaslar,
ben samenwonen yapacagim ama benim evli olmadigima dair bir belge istemisler hollandadaki avukatlar......bu belgenin adini bilenler soyleyebilir mi? ne belgesi bu? ismi ne? bana uluslararasi olmasi gerek, evli olmadigima dair belge dediler ama adi nedir? yardimci olursaniz sevinirim..
tesekkurler
değerli arkadaşım.
nüfus müdürlüğüne gidin ve benim evli olmadığıma dair çok dilli belge istiyorum deyin.
onlar size gerekeni yapacaktır ;)
kolay gele:)
merhaba evet ben de aynen o sekilde dedim..evli olmadigima dair uluslararasi bi belge gerek dedim..ama bana yurtdisindaki nisanlimin once evli olmadgina dair belge gondermesi gerekiyomus..zaten zamanimiz kisitli..dugune az kaldi daha basvuruyu bile baslatmadik..vermediler belgeyi...ben benim evli olmadigimla ilgili belge dedim..nisanllimla ne alakasi var diyorum..anlamiyolar..o belge gondermeden veremeyiz diyolar..bu konuda bilgisi olan var mi? cunku bu belgeyi hemen alip hollandaya gonderip islemleri baslatmamiz lazim...tesekkurler
nüfus müdürlügüne giderken partnerinizin de nüfus bilgileriyle gidip, ikiniz adına düzenlenmiş evlenme ehliyet belgesi isteyiniz. maalesef güzel yurdumuzda bazı işgüzar görevliler, yapacakları işi bilmedikleri zaman, kısa yoldan olmaz diye kestirip atıyorlar. o yüzden isteklerinizde kibarca ısrarcı olunuz.
merhaba evet ben de aynen o sekilde dedim..evli olmadigima dair uluslararasi bi belge gerek dedim..ama bana yurtdisindaki nisanlimin once evli olmadgina dair belge gondermesi gerekiyomus..zaten zamanimiz kisitli..dugune az kaldi daha basvuruyu bile baslatmadik..vermediler belgeyi...ben benim evli olmadigimla ilgili belge dedim..nisanllimla ne alakasi var diyorum..anlamiyolar..o belge gondermeden veremeyiz diyolar..bu konuda bilgisi olan var mi? cunku bu belgeyi hemen alip hollandaya gonderip islemleri baslatmamiz lazim...tesekkurler
güzel arkadaşım konuyu biraz daha açarmısınız.
önceki yazınızda samenwonen yapacağım diyorsun ve şimdide düğüne az kaldı ! gerçekten benim kafam karıştı :D
birincisi
eşiniz T.C. vatandaşımı?
ikincisi
Türkiye' demi evleneceksiniz, yoksa Hollanda' damı ( eğer evlenecekseniz ?)
üçüncüsü
önceden evlenip boşanmışlığınız varmı?
sevgiliş arkadasım nufus müdürlüğünde 2 tane uluslararası belge vardır. bunlar formul A ve B dir.
formul A bekar olanlara verilen bir belgedir formul b evli olanlara verilir. sen nufustan eger formul b lazım deyip istesen dahi onlar sen evli olmadıgın icin bu belgeyi vermezler. formul a da senin uluslararası nufus kayıt örnegidir. bunda yazar evli veya bekar olman. umarım yardımcı olmusuzdur.
allah kolaylık versin
unutma formul A de onlara.
formul A bekar olanlara verilen bir belgedir formul b evli olanlara verilir. sen nufustan eger formul b lazım deyip istesen dahi onlar sen evli olmadıgın icin bu belgeyi vermezler. formul a da senin uluslararası nufus kayıt örnegidir. bunda yazar evli veya bekar olman. umarım yardımcı olmusuzdur.
allah kolaylık versin
unutma formul A de onlara.
fyeşil yanılıyorsun arkadaşım, nüfustan alınan daha başka çok dilli belgeler olabilir formul a ve formul b dışında. örnegin formül c, ölüm belgesidir, daha önce evliyseniz ve eşiniz vefat etmişse alıyorsunuz. ayrıca daha önceki mesajımda da bahsettiğim 'evlenme ehliyet belgesi' de çok dilli bir belgedir. resmi nikahlı olmayan partnerler nüfustan evlenme ehliyet belgesi alıyorlar. evli olanlar ise formül b.
selam arkadasım baslıca kolay gelsın sız samenwonen yapacaksanız formul-a ve aıle nufus kayıt ornegı bırde sadece sızın adınıza kayıtlı aıle nufus kayıt ornegını al bunları aslını arkadasına gonder bunları arkadasın orda tercuman aracılıgıyla yemınlı tercume edecekler ondan sonra benım bıldıgım kadarıyla boyle Allah yardmcın olsun
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol