ARKADAŞLAR EVLİLİK ONAYI İÇİN BURDAN NE GÖNDERECEM
not:lutfen iletilerinizde sadece vurgu yapmak istediginiz yerlerde buyuk harf kullaniniz,,,tamamiyle buyuk harfle yazmak site kurallari geregince yasaktir...Anlayis gostereceginizi umar,tesekkur ederiz,,,
EVLİLİK ONAYI icin neler lazim
HİÇBİRŞEY :D
onlar Hollanda'da senin eşine mektup yollayacaklar evliliğiniz onaylandı diye.
oturup bekleyin.
onlar Hollanda'da senin eşine mektup yollayacaklar evliliğiniz onaylandı diye.
oturup bekleyin.
eğer Türkiye'de evlendiysen ve hollanda'da kaydettirmekten bahsediyosan formul a formül b ve pasaportun bütün sayfalarının fotokopisi lazım
evet arkadaşım aynen dedin gibi türkiyeden evlendim hollandada onaylatmak istiyorum bu dediklerini mi gönderecem tşekürler
apsotille gerk varmı bu belgler apsotilli mi olcak bide
apsotille gerk varmı bu belgler apsotilli mi olcak bide
Uluslararası Evlilik Cüzdanınız da olabilir.
eğer Türkiye'de evlendiysen ve hollanda'da kaydettirmekten bahsediyosan formul a formül b ve pasaportun bütün sayfalarının fotokopisi lazım
Bildiğim kadarıyla söylediğiniz bu evraklar MVV müracaatı için hollanda daki partnere
gönderilmesi gereken evraklar.
Hollanda da belediyeye kayıt için Evlilik cüzdanınızda yeterli arkadaşlar.
Biz daha bugün onaylatmak için başvurduk. belediyeden belediyeye fark var mı bilmiyorum.biz breda'da başvurduk.
-pasaportun bütün sayfalarının fotokopisi
-formul b
-evlilik cüzdanı
formul a gerekmemiş, verdiğim bilgiyi de düzeltmiş olayım
-pasaportun bütün sayfalarının fotokopisi
-formul b
-evlilik cüzdanı
formul a gerekmemiş, verdiğim bilgiyi de düzeltmiş olayım
apostile de gerek yok
Aradaşım Hollanda'da evlilik onayı için evlenme cüzdanı yeterli.
başka birşeye ihtiyaç yok.
bizden istemediler.eşim evlilik cüzdanıyla gitti ve okeylendi.
Aradaşım Hollanda'da evlilik onayı için evlenme cüzdanı yeterli.
Merhaba conhoney evet bizden de istemediler ama lilymarlene arkadaşın dediği gibi
belediyeden belediyeye faklılık olabilir.
Belediyeden söylediği evrakların istediklerini belirtmiş.
bizi uğraştırmışlar deseneze :P o zaman en doğru bilgiyi belediye verecek mart21 ;)
bizi uğraştırmışlar deseneze :P o zaman en doğru bilgiyi belediye verecek mart21 ;)
Kolay gelsin arkadaşım.
arkadaşlar öncelikle hepinize teşekür ediyorum benim eşim nijmegende kayıtyaptırmak için başvurdu ondan bu evrakları istemişler bende eşime aynen dedmiştim bizim evlilik cüzdanımız uluslar arsası diye ama belediyeden bu evrakları istemişler zaten önemli evraklar deil nufustan bedeava veriyolar benapsotile ihtiyaç varmıdır diye sordum arkadaşımız yanıtladı ALLAH razı olsun herkesten tekrar teşekür ederim sizin gibi arkadaşlar sayesinde işlerimiz dahada kolaylaşıyor
kardeşim bızde tr de evlendk ve tr de evlendıgımızde bıze gereklı evrakların hepsını verdıler ve artı bı sayfa vardı sımdı ne oldugunu unuttum onu tercume ettırmek ıcın bızden 50 tl aldılar ha ama dıger butun belgelerı hemen hazırladılar verdıler esımde nl de bulundugu beledıyeye gıdıp kayıt yaptırmıstı bunda zor olan hıc bırsey yok kardeşim bu arada hayırlı olsun evlılıgın rabbım mutlu mesut ve sevdıgınle beraber yasamayı ve yaslanmayı nasıp etsın kardeşim darısı bızlere olsun hayırlı gunler
slm arkadaslar pasaportun butun sayfaların fotokobısı derken bos alnlarıda cekmesıne gerek varmı bırde ben vizeye basvuralı 1 ay oldu halen ses yok?
slm arkadaslar pasaportun butun sayfaların fotokobısı derken bos alnlarıda cekmesıne gerek varmı bırde ben vizeye basvuralı 1 ay oldu halen ses yok?
yazılı ve damgalı butun sayfalar boş sayfalar hariç
bizden bütün sayfaları istediler, boş sayfalar da dahil
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol