Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

FIKRALAR BOLUMU :)

Yorum için giriş yap 49 mesaj · 63.614 görüntülenme
KURUSUN

Bir gün doktorlar, tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş. Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş. Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış. Bunu gören doktorlar arkadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve "seni en akıllı seçiyoruz" demişler. Doktorlardan biri: "Peki kurtardığın arkadaşını çağır da sana teşekkür etsin" demiş. Deli: "Gelemez ki!" Doktor: "Neden gelemezmiş?" Deli: "Çünkü kuruması için onu astım!"
kacanlari yiyelim

Akıl hastanesinden iki deliyi salıvereceklermiş. Doktorlar kendi aralarında "şunlara son bir test yapalım da görelim akılları başlarına gelmiş mi?" demişler. Bunun üzerine iki deliyi bir masa başına çağırmışlar. Masanın üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canlı hamamböceği dökmüşler ve: - "Buyrun beyler, yiyiniz." demişler. Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış, öteki araya girmiş: - "Önce kaçanları yiyelim, öbürleri nasıl olsa duruyor!" :lol: :lol: :lol:
hahahahahaha super ya :lol:
Saygılar bizden efendim. ;)

Gülmeye ihtiyacımız var. Hele de benim. Siz sınava girdikçe ben stres oluyorum, deeermişim. :mrgreen:

Devamını bekleriz.

inanki bende oyle arkdsm simdi bende atlattim ya yani simdi dedigim ocak ayinda ogunden beri sinav tarihini yazan arkdslarmn yerine ben burda stres oluyorum acaba napti ins ins ins gecmistir diye,,,simdiye kadar bikac arkds geciceksin bak gorursun dedim gectiler allahin izniyle ve de bilgileriyle,,,simdi iki arkds daha var onlar icin surekli ins ins ins diyorum ama sinavlarina daha var zaman ins ins ins onlarinda okucaz gectim sinavimi yazilarini,,,,

fikralara gelince elimden geldigince ve ogrendicke devam siz okumaktan sklana kadar devam arkdsm,,,saygilar,,,
İtfaiyeci Temel

Temel ile Dursun Amerika'da itfaiye teskilatina girerler, yangin ihbari alinir. Çok katli bir binada kreste yangin çikmistir. itfaiyeci merdiveni çalismaz.

Temel yukari çikar. Dursun asagida kalir. Temel asagida bekleyen

Dursun'un kucagiina çocuklari atmaya baslar. Temel atar, Dursun tutar,kaldirima koyar.

Bir çocuk, iki çocuk, üç çocuk, derken besinci zenci çocukdur..

Temel birakir, Dursun yakalamak için kollarini açmaz. Çocuk paat yerde.

Tekrar at, tut kenara koy, tut at kenara koy. Temel yine zenci çocuk atar. Dursun yine tutmaz. Çocuk paat gene yerde..

Dursun yukari bagirir: "Yanıkları atma! yanıkları atma!"
İs Arayan Gayserili

Bir gün Kayserilinin biri İstanbula iş aramaya gider ve gezerken fabrikanın birinde iş ilanı görür güvenliğe gider oda müdürün yanına gönderir. Selamınaleyküm der ve müdürün odasına girer müdürde Aaleykümselam der buyur nasıl yardımcı olabilirim diye adama sorar.

Adam;

-Ben iş müracaatı için geldim der.

Müdür adamın konuşmasından Kayserili olduğunu anlar ne iş yaparsın diye sorar. Adamda ne iş olursa yaparım yeterki iş olsun der.Müdür gülmeye başlar, adam müdür gülünce acaba yanlış bir şey mi söyledim der. Kendi kendine müdür hemşerim sen nerelisin der, adam Gayseriliyim deyince müdür yine güler adam niye gülüyorsunuz deyince müdür bende Gayseriliyimde ondan gülüyorum. Adam dayanamaz sorar müdürüm sen kaç senedir burda müdürsün?

Müdür 3 senedir niye sordun?

Adam daha bu fabrikayı 3 senedir üstüne yürütemedin mi sen nasıl Gayserilisin deyince müdür yürütmeye yürütecektim de fabrikanın sahibi de Gayserili..
Temel komadadır... Yanında ise karısı

Fadime.

Temel'in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar:

"İlk işten kovulduğum zaman yanumda idun. İflas ettiğum cün oradaydun.

Ha pen vurulduğum zaman ilk cözümü açtuğumda seni cördüm. Trafik kazası geçürdüğümde

hastanede hep baş ucumdaydun.”

Fadime takdir edilmenin mutluluÄŸunda

tabii.

“Haçan şimci komadayum yine başucumdasın. Sonunda anladum ama

çok geç oldu; ulan sen ne uğursiz

karisun..."
ATIN GÖTÜ, KOVBOYUN ŞAPKASI! (terbiyesiz bir fikra değil)

Teksaslı üç cerrah golf oynarken yaptıkları başarılı operasyonlardan

bahsediyorlarmış.

Birincisi başlamış:

- Teksas'taki en iyi cerrah benim. Hastam olan konser piyanisti bir

kazada yedi parmağını kaybetmişti, ben ameliyatla yeniden diktim,

sekiz ay sonra İngiltere kraliçesine özel konser verdi.

Diğeri atlamış:

- O da bir şey mi? Genç bir adam kazada her iki bacağını ve kolunu

kaybetmişti, ben yeniden monte ettim, iki yıl sonra olimpiyatlarda

atletizmde altın madalya kazandı.

Üçüncüsü başlamış:

- Beyler, sizler daha amatörsünüz. Birkaç yıl önce kokain ve alkol ile

kafayı çekmiş bir kovboy atını saatte 120 km hızla giden trenin üzerine

sürmüştü. Kazadan çalışmam için arta kalanlar sadece atın götü ve

kovboyun şapkası idi.

- Eeeee Hocam...Peki şimdi ne oldu ?

- Şimdi kendisi ABD başkanı.
hehehe :lol: allah allah yaw ne fıkralar yazıyorsunuz arkadaslar,,begendım vallah,,klavyenıze saglık.
sansli yazdı:
kacanlari yiyelim

Akıl hastanesinden iki deliyi salıvereceklermiş. Doktorlar kendi aralarında "şunlara son bir test yapalım da görelim akılları başlarına gelmiş mi?" demişler. Bunun üzerine iki deliyi bir masa başına çağırmışlar. Masanın üzerine bir kavanoz dolusu siyah zeytin, bir kavanoz dolusu da canlı hamamböceği dökmüşler ve: - "Buyrun beyler, yiyiniz." demişler. Delilerden bir tanesi hemen zeytinlere saldırmış, öteki araya girmiş: - "Önce kaçanları yiyelim, öbürleri nasıl olsa duruyor!" :lol: :lol: :lol:

süper bayıldım buna :lol:
Tımarhane

Bir gün doktorlar,tımarhanede yaptıkları araştırmada en akıllı deliyi seçeceklermiş.Bir gün delilerden biri bahçede bulunan havuza düşmüş ve boğulmak üzereymiş.Delilerden biri havuza düşen arkadaşını kurtarmaya çalışmış.Bunu gören doktorlar akadaşını kurtaran deliyi yanlarına çağırmışlar ve''seni en akıllı seçiyoruz'' demişler.Doktorlardan biri:''Peki kurtardığın arkadaşını çağırda sana teşekkür etsin''demiş.Deli:''Gelemez ki!''demiş.Doktor:''Neden gelemezmiş?''Deli:''Çünkü kuruması için onu astım!''demiş.:)
arkdsm bu fikrayi dun yazmistim ben ama yinede klavyene saglik,,,gercekten komik bi fikra insan yazmak istiyor paylasmak istiyor yinede saol,,,,
Evet sanslı arkadasım yenı gordum demek cok dıkkat etmemısım,ıkı kere yazılmıs oldu ama neyse gercekten komık bır fıkra..
olsun arkdsm bide iki kere gulmus olduk yinede klavyene saglik,,,,
OZUR :)

Temel birgun karısıyla kavga ediyormuş.temel bütün eşyalarını almış gitmiş.yolda çöp tenekesine çarpmış içinden biri benden nedilersen dile demiş temelde özür dilerim demiş
İşte ! aradığım kız bu

İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı.

Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı.

Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından:

'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim.

------------ --------- --------- ------------ ---------

Altıncı his

6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi.

Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok beğendim dedim.

Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi.

Sustum.Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.

------------ --------- --------- --------- --------- ----

Öncelik

Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının 'benden önce biriyle oldun mu?' sorusuna, 'buraya gelmeden önce mi?' cevabını vererek evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın olduğunu söylememe bilmem gerek kaldı mı?

Suyu ısıt

Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum.

Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: 'Hanım suyu ısıt; olursa olur olmazsa çay demleriz.'

Hala gülmekteyim.

Maalesef Kaybettik

Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik' demesiyle annelerinin öldüğünü öğrenemeyen(!)

bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktoru bir güzel döven komşularım var duyurulur...

Ramazan geldi

Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri,orucu bozulmasın diye bana 'kanka' diyor ya..

Danger

Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de

'Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış' diyen ve arkasından kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?

------------ --------- --------- --------- --------- --

Kıbleye çevirin

Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş.

Lütfen o büyük alkışlarınız pilota 'Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım' diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da.

Efendi Çocuklar

Lütfen bir alkış da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda

zap yaparken, Aydın ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunları çok

severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor, terbiyeli çocuklar' dedi.

------------ --------- --------- --------- --------- ---------

Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık

indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:

'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.'

Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın

güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini

küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum:

'Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı.'

Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen

şöyle dedi:

'Gelin hanım köşede, isteyen takabilir.'

------------ --------- --- ------------ --------- ------

Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken;

- 'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane o..pu var Tamam' diye bir telsiz

anonsu gelmiş.

Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer

ucundaki memura;

- 'Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız' diye fırça atmış.

On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş.

- 'Komiserim malum kadınlar o..pu degilmiş Tamam'

Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp

çırpınan balıklara bakıp;

- 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu.

Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:

- 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'

sevgilerimle
bu sayfatya bayadır kimseler bişey yazmamış... bu da benden gelsin

Temele sormuşlar "küresel ısınma hakkında ne düşünüyorsunuz???"

Temel: Ula uşağum sobanun yerini hiçpişey tutmaz daaa

:lol:
Hırsız ve Firlama

Hırsız ve Firlama arkadaş olurlar,saatler süren muhabbet sonunda Bir kafe'birşeyler içmeye giderler.Firlama Hırsıza bana Hırsızlığı öğret,bunu çok istiyorum der,Hırsız yan masada oturan adamı yoklar ve cüzdanını göstere,göstere çeker alır.

Gördünmü hırsızlık budur der.Şimdi sen ben bana Firlamaliği öğret der.Firlama yerinden kalkar ve az önce hırsızın cüzdanını çaldığı adamın omuzunu dürter '' Amca bu senin cüzdanını çaldı der''

Firlamalik da böyle bişiymiş işte :)
hahah cok iyi fikralar arkadaslar :)) ellerinize saglik

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol