Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

FLAŞ FLAŞ Sınavı geçtim!! 17.11.2008

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 5.085 görüntülenme
evet arkadaşlar. şu an size ankara otogarındaki internet cafeden yazıyorum.

sınavım saat 10:00 da idi. sınavı geçtim. notum 1.bölümden 97 2.bölümden 49.

sınav tecrübemi detaylı bir şekilde yarın paylaşacağım. şimdi yazmaya kalkarsam otobüsü kaçırırım:)

e artık benide yeşillendirin:)

herkese selamlar.
tebrik ederim :ugeek: inşallah bizlerde senin gibi kazanırız :geek:
leonardo06 canım seni candan tebrik ederim :ugeek: :P darısı artık benim ve diğer arkadaşlarımızın başına ALLAH herkesin yardımcısı olsun sana bişii sorum mu ya of lu sorulara nası çalıştın bi yerden dinledin mi yoksa yazarak mı çalıştın bilgilendirirsen çok sevinirim
arkadaşlar tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. inşallah sizde sınavı geçecek ve bu stressten kurtulacaksınız.

of lu sorulara gelice; ben kursa falan gitmedim internetten bulduğum kaynaklardan ve bu sitedeki argumanlardan faydalandım. kaynaklarını burda bu sitede paylaşan tüm arkadaşlara canı gönülden minnettarım. ama 2.bölüm gerçekten zor. of lu sorulardan hiç birini anlayamadım. ses iyi geliyodu ama çok hızlı konuşuyodu. bende of lu sorularda kafadan attım. artık hangileri tuttu bilmiyorum. zıt kelimelerde ise, çalıştıklarımdan hiçbiri çıkmadı. onlarında önüne -on veya -niet ekleyerek cevap verdim. hikaye kısmında ise, 1.hikayeyi anladım ve özetleyebildim. ama 2.hikayeyi anlayamadım. Gene çok hızlıydı. bende susmamak adına kısa özgeçmişimi anlattım. adımı, yaşımı mesleğimi söyledim. ik wil in nederland leven en werken dedim. kısaca böyle arkadaşlar. 2.bölümden 49 almışım. ve bayan tebrikler geçtin dedi.

size tavsiyem(ordaki bayanda söyledi bana) susmayın. en kötü cevap bile hiç cevapsızlıktan iyidir.
Tebrikler :ugeek:

Allah vize islemlerinde utandirmasin :geek:

Yesilde yakisdi yani.. :lol:
tebrikler arkadasim..insallah vizende cok cabuk cikar
tebrikler arkadasim vize islemlerinde simdiden hayirli olsun.sinavi kazanmak gercekten ilk adim ve senin elinde sana bagli olan bisey vize suresi sabir ister ve en onemlisi hollandaya geldiginde burda 0 (sifirdan)basliyorsun.kendini simdiden adepte et.ALLAH hepimizin yardimcisi olsun.ve suan sinav ve diger islemleri bekleyen arkadaslarada kolay gelsin/

[kayan_yazi]her karanligin ardindan mutlaka gunes dogar ,gunesiniz hic batmasin arkadaslar/yolunuz acik olsun :geek: :geek: :geek: :geek:[/kayan_yazi]:
Rojin kardeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim. ama ben sıfırdan başlayanlardan değilim. 3 sene isviçrede mühendis olarak çalıştım. avrupaya, yaş(32) ve tecrube olarak aşinayım anlayacağın. eşimle de zaten isviçrede tanıştım. tekrar teşekkürler.
nerdeyse meslektaş sayılırız bende bilgisayar öğretmeniyim ;)
slm ozi çevrim içi bitek sen varsın sanırım sen sınava girdinmi
valla bende girmedim sınavım 5 aralıkta kaldı 13 gün..... sendemi girmedin daha? valla stresten çalışamıyorum..
he bu arada gul guzeli, sen nasıl çalışıyorsun sınava ?..sınavın ne zaman?

ben 100 soruyu ezberledim bi de biraz hollandaca birazda zıtlar

şu 10 günde iyice çalışmayı düşünüyorum..
gül güzeli cuma günü sınava gircem demiştin. sonucu paylaşmadın bizimle. inşallah istediğin gibi olmuştur herşey. yok eğer, gelecek cuma gireceksen bol şanslar. kalbimiz seninle...

selamlar.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol