Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

FLAS FLAS FLAS!!!(VIZEM CIKTIIII..)biraz abartilimi oldu ne?

Yorum için giriş yap 26 mesaj · 7.655 görüntülenme
arkdslar beenimde vizem cikti enn sonunda coook sukur rabbime,cuma gunu avukatimiz esimi aramisti ama esim yetisememisti telefona ve bugun yine arattirdim esime avukati sabahtan ne icin aramis cuma gunu diye,,,ve avukatimiz isteiginizz cikti cuma gunu onun icin aramistim demis,,,esimde sabah beni aradi ve mutlu haberi verdi,,,sevincten agladim cok guzel bi duygu gercekten allah herkese nasip etsin bu duyguyu yasamayi,,allahim herkesin vizesini en kisa zamanda cikartsin ins ins ins,,,

bu arada biz 1 nisanda tr den basvurmustuk,,,
hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah bızede bu günleri gösterir inş inş inş :geek: yeni hayatında allah yar yarmdımcın olsun
Saltuk yazdı:
hayırlı uğurlu olsun kardeşim allah bızede bu günleri gösterir inş inş inş :geek: yeni hayatında allah yar yarmdımcın olsun

ins ins ins arkdsm rabbim herkese yasatsin bu duyguyu 5 sene sonra beklenen gun geldi cok sukur simdi is vize almaya kaldi,,,rabbim herkesin vizesinin en kisa zamanda cikmasini nasip etsin ins ins ins :geek: :geek: :geek:
:ugeek: sevgili arkadaşım tebrik ederim ,inanki çok sevindim..çok güzel haber ve sabrın sonu selamet yine gördük..yaş sorununu da atlattın,vizende çıktı..darısı bekleyen tüm herkese..Allah yolunu ve bahtını açık etsin.. :ugeek:
hayirli olsun arkadasim
Efeler Diyarı yazdı:
hayirli olsun arkadasim

cok tesekkurler herkese,,,
Hayirli Ugurlu olsun arkadasim

tebrikler..!

darisi diger arkadaslarimizin basina..!

kolay gele
Geluk yazdı:
Hayirli Ugurlu olsun arkadasim

tebrikler..!

darisi diger arkadaslarimizin basina..!

kolay gele

saolun cok tesekkur ederim
hayırlı ugurlu olsun arkadasım,,darısı vıze bekleyen arkadasların basına..

emrah
sansli yazdı:
arkdslar beenimde vizem cikti enn sonunda coook sukur rabbime,cuma gunu avukatimiz esimi aramisti ama esim yetisememisti telefona ve bugun yine arattirdim esime avukati sabahtan ne icin aramis cuma gunu diye,,,ve avukatimiz isteiginizz cikti cuma gunu onun icin aramistim demis,,,esimde sabah beni aradi ve mutlu haberi verdi,,,sevincten agladim cok guzel bi duygu gercekten allah herkese nasip etsin bu duyguyu yasamayi,,allahim herkesin vizesini en kisa zamanda cikartsin ins ins ins,,,

bu arada biz 1 nisanda tr den basvurmustuk,,,
canım arkadaşım ya çok sevindim cok.yemın ederım varya belkı inanmazsın dun sıtede gezınırken senden birkaç gun önce yada sonra başvuran arkadaşımız vardı onun vizesı çıkmıştı.ve sen buna üzülmüştün.onu okudum ve içimden dedim ki allahım yarın uyanınca sıtede şanslı arkadaşımın vizesının cıktıgını göreyım dedim.yarın çıkar inşllh dedim.ve yemın edıyorum sana bunu dun okudum ve duayı dun etım.şimdi baktıgımda vızenın çıktıgını okudum.okadar çok sevındım kı anlatamam.sankı kendı vızem çıkmış.çok sevındım çok.allah yardımcın olsun.darısı dıger arkadaşlarımın başına inşlh.benım moral kaynagım olmıştun.yazılarının sayesınde kendıme güvenim artmıştı.eşimden sonra bana guvenen ve inanan kişilerden biriydin.canım arkadaşım.görmeden hayran kaldıgım arkadaşım.çok sevındım :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
siirtli sahra yazdı:
canım arkadaşım ya çok sevindim cok.yemın ederım varya belkı inanmazsın dun sıtede gezınırken senden birkaç gun önce yada sonra başvuran arkadaşımız vardı onun vizesı çıkmıştı.ve sen buna üzülmüştün.onu okudum ve içimden dedim ki allahım yarın uyanınca sıtede şanslı arkadaşımın vizesının cıktıgını göreyım dedim.yarın çıkar inşllh dedim.ve yemın edıyorum sana bunu dun okudum ve duayı dun etım.şimdi baktıgımda vızenın çıktıgını okudum.okadar çok sevındım kı anlatamam.sankı kendı vızem çıkmış.çok sevındım çok.allah yardımcın olsun.darısı dıger arkadaşlarımın başına inşlh.benım moral kaynagım olmıştun.yazılarının sayesınde kendıme güvenim artmıştı.eşimden sonra bana guvenen ve inanan kişilerden biriydin.canım arkadaşım.görmeden hayran kaldıgım arkadaşım.çok sevındım :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:

cnm arkdsm cok saaol yaa walla inan cok duygulandim msjini okuyunca,ben sana inandim sende kendine guvendin ve inandin kendi becerinle bilginle kazandin,,,ins ins ins seninde vizen en kisa zaamanda cikar allahim duami kabul etsin ins ins ins,,vizen basvurundan kisa bi zaamn sonra ciksin ,,,inan msjin cok sevindirdi beni cok tesekkur ederim,,,birazda olsa yardimim olduysa moral verebildiysem ne mutlu bana,allahim seninde yuzunu tez zamanda guldursun ins ins ins,,,
hayirli olsun sansli arkadas.gozun aydin yeni hayatinda basarilar.sen 5 sene sonra esine ailene kavusuyorsun darisi basima ve benim gibi vize bekleyenlere.
yanmaz yazdı:
hayirli olsun sansli arkadas.gozun aydin yeni hayatinda basarilar.sen 5 sene sonra esine ailene kavusuyorsun darisi basima ve benim gibi vize bekleyenlere.

cok tskr ederim arkdsm,,,evet 5 senedir evliyiz okadar ugrastik aama bu yas sorunu bizi mahvetmisti,,,simdi hepsi geride kaldi cok sukur,,,evet arkdsm darisi sana ve vize bekleyen tum arkdslarin basina ins ins ins,,,
hayırlı ugurlu olsun arkadasım,,darısı vıze bekleyen arkadasların basına..

saol arkdsm sonunda benimde vizem cikti cok sukur,,,evet gercekten bunu yurekten istiyorumki ins ins ins diger arkdslarinda vizesi en kisa zamanda cikar,,,allahim herkese yasatsin bu mutlulugu ins ins ins,,,
hayırlı olsun kardesım
hayırlı olsun sanslı cok sevındım benımkınden bır haber yok daha cok sevındım

nl de basarılar dılerım
SLM Şanslı arkadaşım hayırlı olsun vizen sevdiğin insana en kısa zamanda kavuşman dileğiyle darıs vize bekleyen bütün arkadaşlarımızın başına olsun.gülüm
Tebrikler arkadasim. Darisi diger bekleyen arkadaslarin basina.
Hayirli ugurlu olsun arkadasim,

En yakin zamanda da sevdigine kavusursun insallah.

Darisi tum bekleyen arkadaslarimizin basina..
bende 14 mayısda ısytekyaptım hayırlısı ıle benımde vızem cıkar ıns ıns ıns cokı teskler arkadasım bana cok destek oldun allah yolunu acık etsın ....darısı basıma darısı basıma darısı basıma :D darısı tum bekleyenlerın basına cok sevındım yaaaaa :ugeek: :geek: allah yar ve yardımcın olsun yenı yataında mutluluk lar....
igılbigıl yazdı:
hayırlı olsun kardesım

saol arkdsm tesekkur ederim darisi butun vize bekleyenlerin basina ins ins ins :geek: :geek: :geek:
mehmet_26 yazdı:
hayırlı olsun sanslı cok sevındım benımkınden bır haber yok daha cok sevındım

nl de basarılar dılerım

cok saol arkdsm sen oyle deyince son kisideymis dosyamiz diye bende heveslenmistim ne guzel bizimki ne alemde acaba diye,,15 mayista ank ya gondermisler daha dogrusu 15 mayista ank ya ulasmis vizem bugun ogrendim,,,,darisi sana arkdsm senin vizende en ksa zamanda cikar ins ins ins,,,merak etme son kisideyse eli kulagindadir cikar yakinda,,,
gülüm yazdı:
SLM Şanslı arkadaşım hayırlı olsun vizen sevdiğin insana en kısa zamanda kavuşman dileğiyle darıs vize bekleyen bütün arkadaşlarımızın başına olsun.gülüm

cok saol arkdsm,,,tesekkur ederim evet darisi butun vize bekleyen arkdslarimizin basina ins ins ins,,,
pars yazdı:
Tebrikler arkadasim. Darisi diger bekleyen arkadaslarin basina.

cok cok tesekkurler arkdsm,,,amin amin amin darisi butun vize bekleyen ve vizeye basvurcak olan arkdslarin basina ins ins ins,,,
gokkusagı yazdı:
Hayirli ugurlu olsun arkadasim,

En yakin zamanda da sevdigine kavusursun insallah.

Darisi tum bekleyen arkadaslarimizin basina..

tesekkurler arkdsm,,,amin amin amin ins artik vizem cikti ins ins ins en kisa zamanda esimede kavusurum,,,vizeyi bi alimda baakim,,,darisi tum bekleyen arkdslarin basina ins ins ins :geek: :geek: :geek:
HASRET yazdı:
bende 14 mayısda ısytekyaptım hayırlısı ıle benımde vızem cıkar ıns ıns ıns cokı teskler arkadasım bana cok destek oldun allah yolunu acık etsın ....darısı basıma darısı basıma darısı basıma :D darısı tum bekleyenlerın basına cok sevındım yaaaaa :ugeek: :geek: allah yar ve yardımcın olsun yenı yataında mutluluk lar....

ins ins ins arkdsm seninde en kisa zamanda vizen cikar merak etme ciksin ins ins ins,,,biraz olsun destek olabildiysem moral olabildiysem ne mutlu cunku ben cok uzuldum cok stres cektim iyi biliyorum ve bu yola basvuranlarin en az skntiyla donemi atlatmalarini istiyorum,,,darisi basina darisi basina darisi basina arkdsm ins ins ins herkesin basina darisi,,,,seninde sevincli habelerini okucaz ins ins ins,,,bide varya baak benim icin bisey oldugunda ayagimimi suruyorum napiyorum arkamdan diledigim kiisiler ins sunun da su isi olur dedigim demedigim herkesin istedigi oluyo belki hepsi tesaduf zamani denk gelmistir bilmiyorum,,,ama ins ins ins ayagimi surumusumdur,,sizinkide en kisa zamanda cikar ins ins ins

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol