Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

(formul A formül B ve apostil mühürürü)MUTLAKA OKUYUN.!!!

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 3.586 görüntülenme
Selamun aleykum arkadaslar ben azenin eşiyim baş vuru yapan arkadasların kaymakamlıktan ve nufus mudurluklerınden aldıgı ( formul A formül B ve apostil mühürürü ) bu belgelerı hemen hemen her seferınde sanırım hepımızden ıstiyorlar.

bakın para harecamanıza onca kagıdı toplamanıza hıc gerek yok,

Bu ülke aralarında hollanda hukumetınınde bulundugu 07.08.1976 YıLında viyana AHVALİ ŞAHSİYE sözleşmesini imzalamıştır. işte bu sözleşme butun ülkelerce onaylanmış kabul edılmıstır bu sözlesmeye göre yalnızca toplu nufus kayıt örnegının harıcınde sızlerden baska bısey ısteyemezler bunu ıletın gorusmelerınızde gerekcenız nedır neden ıstıyorsunuz bu anlaşma bunun ıcın yapılmadımı dıye diklenin bence. madem dogru ıs yapıyorlar dogrusu bu

zahmet etmesınler hepınıze ıslerınde kolaylıklar dılerım hoscakalın..
azee yazdı:
Selamun aleykum arkadaslar ben azenin eşiyim baş vuru yapan arkadasların kaymakamlıktan ve nufus mudurluklerınden aldıgı ( formul A formül B ve apostil mühürürü ) bu belgelerı hemen hemen her seferınde sanırım hepımızden ıstiyorlar.

bakın para harecamanıza onca kagıdı toplamanıza hıc gerek yok,

Bu ülke aralarında hollanda hukumetınınde bulundugu 07.08.1976 YıLında viyana AHVALİ ŞAHSİYE sözleşmesini imzalamıştır. işte bu sözleşme butun ülkelerce onaylanmış kabul edılmıstır bu sözlesmeye göre yalnızca toplu nufus kayıt örnegının harıcınde sızlerden baska bısey ısteyemezler bunu ıletın gorusmelerınızde gerekcenız nedır neden ıstıyorsunuz bu anlaşma bunun ıcın yapılmadımı dıye diklenin bence. madem dogru ıs yapıyorlar dogrusu bu

zahmet etmesınler hepınıze ıslerınde kolaylıklar dılerım hoscakalın..

Arkadasım güzel demissinde bunlar zaten sebeb arıyor sana vize vermemek izin böyle seylere gerek yok istedigi evrakları verin problem yapmasınlar.Maddi yönden iyi olan arkadaslar böyle diklenebilirler cünki eninde sonunda vize alabilir mahkeme felan ama madii yönden iyi olmayan arkadaslar sakın denemeyin.zaten cogu insan maddi yönden iyi olmadıgı icin buraya geliyor sakın kimse demesin esimi sevdim geldim hesabı buna artık hollandalılar bile inanmıyor.biz ilk basvuruda red alınca ind nin dedigi cevap seviyorsan turkiyeye gidin diye.
ankara anlasmasina gore de :D vizesiz gecis vardi .... :)
darısı basıma arkadasım valla moralim bozuktu sayende baya bi güldüm :) :) artık kendi halimize bile gülüyoruz Allah yardımcımız olsun... :)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol