Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

GALİBA VİZEM ÇIKDI

Yorum için giriş yap 21 mesaj · 5.883 görüntülenme
Arkadaşlar belçika konsolosluğu sanrım çok iyi çalışıyor pasaportum ups de inanmıyorum bu kadar çabuk vizemi çıkdı acaba?
Insallah vizen cıkmıstır zeyno allah en kısa zamanda esıne ve yuvana kavustursun.
İnşaallah çıkmıştır.
hatice25 yazdı:
İnşaallah çıkmıştır.

inşallah arkadaşlar umarım hepimizin çabucak çıksın
2run34 yazdı:
Insallah vizen cıkmıstır zeyno allah en kısa zamanda esıne ve yuvana kavustursun.

çok tşk ederim dün gece rüya gördüm ve bu sabah girdim bakdım şokdayım ups de yazıyordu
zeynofetvacioğlu yazdı:

çok tşk ederim dün gece rüya gördüm ve bu sabah girdim bakdım şokdayım ups de yazıyordu

yaşasın vizem çıkdııııııı
hadi hayırlı uğurlu olsun kardeşim
zeynofetvacioğlu yazdı:

yaşasın vizem çıkdııııııı

çok sevindim ablacım.
Hadi tebrikler zeyno seninde vizen cıktı.Allah yasamında mutluluk ve saglık versin.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
2run34 yazdı:
Hadi tebrikler zeyno seninde vizen cıktı.Allah yasamında mutluluk ve saglık versin.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

çok tşk ederim arkdaşlar inanın şoka girdim allah herkesi tez vakitte kavuştursun yarabbim zeyna senide cnm duacınım
Tebrik ederim zeynofetvacioğlu darısı bizlerin basına inşAllah.

Selam ve Dua ile.
tebrikler ya ne güzel haber bunlar...

artık bizlerde istiyoruz benm gibi bekleyen arkadaslara tez zamanda ins..

işlerimizn yoluna girmesi umuduyla..

sevgilermle....
2run34 yazdı:

ya 3 aylık vermişler vize bayramdan sonra çıkıcaz eşim gelip alıcak beni
3 aylık olsun sen bayramdan sonra gidince belediye gideceksin.ben aklını karıstırmıyım belcıkaya gıden 1 arkadasa yaz daha net cvp alırsın.
2run34 yazdı:
3 aylık olsun sen bayramdan sonra gidince belediye gideceksin.ben aklını karıstırmıyım belcıkaya gıden 1 arkadasa yaz daha net cvp alırsın.

biliyorum zaten pasaporta mühürle bildirmişler.sana bişey diyeyimi inan çok üzülüyordum şimdide zeyna için dua edicem ve tüm bekleyenler için.
saol ablacım dualarınıza ihtiyacım var zaten
Hayirli ugurlu olsun .. Fakat neden sureli vize verdiklerini dusunuyorum suanda :S

Sinirsiz yani suresiz vize tarihi vermeleri gerekiyordu Transit vize..

Umarim sorunsuzca uzatabilirsiniz ..
unknown yazdı:
Hayirli ugurlu olsun .. Fakat neden sureli vize verdiklerini dusunuyorum suanda :S

Sinirsiz yani suresiz vize tarihi vermeleri gerekiyordu Transit vize..

Umarim sorunsuzca uzatabilirsiniz ..

şöle sınırsın vermez oraya gidp aile birleşimini onaylatmam lazımondan sonra oluyor
evet arkadasim sinirsiz vermezler vizeyi. benim bildigim standart 3 aylik veriyorlar yani oturum (D) vizesi + transit (A) vizesi veriyorlar. pasaportta vize tarih araligi belirtilmistir zaten.bu tarih ulkeye 3 ay icinde giris yapman gerektigini belirtir.yoksa 3 ay sonra vizenin bittigi anlamina gelmez. belcikaya vardiktan sonra da belediye sana kart verir ve boylece 5 yillik oturum kartini alirsin. ozgurlugune kavusur istedigin sekilde giris cikis hakkina sahip olursun :)

bana gelince temmuzda belcika anvers e geldim ve hala kartimi alamadim cunku evraklari teslim edecegim randevu tarihimi aralik ayina verdiler.cok yogunmus dediklerine gore. ya gercekten yogun yada artik talebi azaltmak icin bezdirme politikasi uygulamaya basladilar.

okuduguma gore yeni belcikaya gelen arkadaslar var. eger antwerpen a yeni gelen varsa sureclerini yazarlarsa sevinirim.
yaa hayırlı olsun vızen ıcın sevındım allah kolaylık versın mutlulukla beraber ne kadar oldu acaba basvuralı bunu merak edıyorum bende beklıyorum ıns benımkıde cıkar

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı uğurlu olsun inşallah...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol