Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

gelinlik

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 5.793 görüntülenme
ogretmen derste sunlari anlatiyordu:

dugunlerde gelinler neden beyaz giyerler bilirmisiniz :?:

en mutlu olduklari gun oldugu icin,

arka siradan bi ses yukselir

damatlarin neden siyah giydiklerini simdi daha iyi anladim,,,,,
:lol: bunu tuttum

komikmis

En iyisi Ugura beyaz damatlik almak :P

kolay gele
Geluk yazdı:
:lol: bunu tuttum

komikmis

En iyisi Ugura beyaz damatlik almak :P

kolay gele

guzel mantik bunuda ben tuttum :) :)

ama ugur abimiz beyazda giyse siyahda giyse sizinle evlendigi icin dugun gunu en mutlu gunu olucak bu cok acik sekilde belli oluyor,,,sizi cok sevdigi cok belli oluyor,,,tekrar mutluluklarr,,,
bende askimi seviyorum :oops:

kolay gele
Benim askim bitane...

ama beyaz damatlikmi...

ben kirletirim :lol:
ufoss yazdı:
Benim askim bitane..

ama beyaz damatlikmi...

ben kirletirim :lol:

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :)

geluk ablacim sanirim bu ''ben beyaz damatlik giymek istemem'' demenin msj alinsin sekliydi,,,

o okadar guzel ve okadar anlamli bir gun ki ister siyah giyin ister beyaz cok mutlu olursunuz ins ins ins,,,
olsun kuru temizlemeciler var :D

saka bi tarafa siyah veya beyaz farketmez. Yeterki mutlu olalim

Benim askima hersey yakisir :)
şanslı sen çok yaşa inşallah..ne çok güldüm..bende burcu gibi beyaz damatlık giydirmeyi düşündüm yazdığını okuyunca.. :lol:
elif ikra yazdı:
şanslı sen çok yaşa inşallah..ne çok güldüm..bende burcu gibi beyaz damatlık giydirmeyi düşündüm yazdığını okuyunca.. :lol:

saol arkdsm sende cok yasa ins ins ins,birazda olsun yasadigimiz stresli gunlerden uzaklastirip guldurebildiysem sizleri ne mutlu bana,,,sanirim seninde dugunun olmadi daha anladigim kadariyla.ozaman sanada bir omur boyu mutluluklar diliyorum esinle (nisanlinla),rabbim herkese hayirli evlilikler hayirli esler nasip etsin ins ins ins damatlik gelinlik bunlar ayrinti(gerci en onemli ayrintilardan),,size esleriniz icin damatlik secimlerinizde kolay gelsin,,,tekrar mutluluklar hher ikinizede,,,
sansli yazdı:

saol arkdsm sende cok yasa ins ins ins,birazda olsun yasadigimiz stresli gunlerden uzaklastirip guldurebildiysem sizleri ne mutlu bana,,,sanirim seninde dugunun olmadi daha anladigim kadariyla.ozaman sanada bir omur boyu mutluluklar diliyorum esinle (nisanlinla),rabbim herkese hayirli evlilikler hayirli esler nasip etsin ins ins ins damatlik gelinlik bunlar ayrinti(gerci en onemli ayrintilardan),,size esleriniz icin damatlik secimlerinizde kolay gelsin,,,tekrar mutluluklar hher ikinizede,,,
sağol arkadaşım,rabbim bekleyen herkesi mutlu etsin inşallah..bizide (nişanlım ve benide) :geek:

sağol arkadaşım,rabbim bekleyen herkesi mutlu etsin inşallah..bizide (nişanlım ve benide) :geek:

amin amin amin arkdsm,,,

:geek: :geek: :geek:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol