arkadaşım artı sigortalı olması gerekiyor demişsin.biryerde çalışmıyorum istekte yeni yapıldı.sigorata nerden yaptırıcam yoksa bir işyerine mi gitmem gerekiyor ayrıca evlenme kayıt örneği yazmısın ben evliyim yinede almam mı gerekiyor nereden alabilirim
GENEL OLARAK BUNLAR İSTENİYOR ( vize )
0 saatlik ama 1 senelik kontratla basvuru yapilirsa? kabul olurmu arkadaslar
arkadasım bu sıgorta seyahat sigortası axa sigorta 28 euro ya yapıyor....
Hollanda dan yapılan basvurularda vize onaylandıgı takdirde 850 euro para yatırmanız gerekir...
MVV formunu nasil doldurdunuz oturum icin ....ilgilenirseniz sevinirim
SANSLI KARDESİM...basvuru formu hollandacamı ıngılızcemı olacak????SELAMUN ALEYKUM KARDES BANA HOLLANDA KONSOLOSLUGUNDAN BASVURU FORMU VERDILER AMA INGILIZCE YASIYOR ..yanı doldurulması gereken yerler hollandaca doldurulsa olurmu..bı bılgın varsa sevınırım tesekkurler allah razı olsun bu bılgıler ıcın...
SANSLI KARDESİM...basvuru formu hollandacamı ıngılızcemı olacak????SELAMUN ALEYKUM KARDES BANA HOLLANDA KONSOLOSLUGUNDAN BASVURU FORMU VERDILER AMA INGILIZCE YASIYOR ..yanı doldurulması gereken yerler hollandaca doldurulsa olurmu..bı bılgın varsa sevınırım tesekkurler allah razı olsun bu bılgıler ıcın...
form hollandaca olmasi gerek benim hatirladigim ve turkcesini vermeleri gerekiyor.yazilari turkce yaz farketmiyor hollandacaya gerek yok.turkcesi yoksa internetten de alinabiliyor.baska bir sorun varsa cevaplandirmaya calisirim
arkdsm aldigin forum hollandaca yaziyo ama her sorunun altinda bide turkce aciklamasi var ve sende turkce doldurucaksin,,,
anladım arkadasım.cok saol..bende gıttım nufusa bugun muhur atacak ınsan yok ogleden sonraya yattı benım forum A ve B muhurlerı..neyse arkadas saol tekrar..
Bu evraklar noter tastikli olmasi gerekiyormu yoksa sadece kaymakamliktan apostil yaptirmak yetiyormu?
Bilgisi olanlar hemen cevap verirse cok mutlu olacagim, cunku ona gore esim butun evraklari yarin bana Hollandaya gonderecek. eksik olsun istemiyorum. Yardimci olurmusunuz?
Lutfen acil?
anladım arkadasım.cok saol..bende gıttım nufusa bugun muhur atacak ınsan yok ogleden sonraya yattı benım forum A ve B muhurlerı..neyse arkadas saol tekrar..
Bu evraklar noter tastikli olmasi gerekiyormu yoksa sadece kaymakamliktan apostil yaptirmak yetiyormu?
Bilgisi olanlar hemen cevap verirse cok mutlu olacagim, cunku ona gore esim butun evraklari yarin bana Hollandaya gonderecek. eksik olsun istemiyorum. Yardimci olurmusunuz?
noter tastigine gerek yok, ben sadece kaymakamlıktan apostil yaptırdım öyle yolladım.
Cok tsk ederim Konyali, sende olmasan cevap verecek kimse olmayacakti sanirim. Allah razi olsun.
Arkadaşlar vize almaya giderken yalnızca daha önce arkadaşımızın yazdığı belgelerimi götürcez yalnızca. ve nüfustan almamız gereken başka bir belge var mı?
1- FORUM A
2- FORUM B
3- 2 ADET RESİM
4- PASAPORTUYUN FOTOKOPİSİ
5- İSTEK YAPANIN HOLLANDA PASAPORT VEYA OTURUM KARTI FOTOKOPİSİ
6- BAŞVURU FORMU DOLDURULACAK
7- SINAV SONUÇ BELGEN
8- EVLİLİK CUZADANI VEYA FOTO KOPİ
9- EN AZ 6 AY GEÇERLİLİĞİ OLAN PASAPORT
10- HER İHTİMALE KARŞI İSTEK YAPANIN SAĞLIK KARTI FOTOKOPİSİ
11- EVLENME KAYIT ÖRNEği
1- FORUM A