ya arkadaşlar hayret bişey ben 3 saat önce bu elimdeki kaynağı siteye verdiğimden eminim ama şimdi açtığım başlığı bulamadım bi türlü ya biri sildi (ki kimse yapmaz heralde bu kötülüğü)yada aynı başlıkla yazdım iki tane sanım site kendiliğinden sildi
neyse ben tekrar veriym bilgiyi artık yine silinirse istenilmiyoruz demektir heralde buralara o zaman bizde yetimleri oynarız
arkadaşlar aşağıdaki linkte süper hollandaca gramer bilgisi mevcut hemde türkçe açıklamalı olarak sınava girecek olanlar için ve ayrıca hollandadaki dil okuluna giden arkadaşlarımızında işine yarayacağından eminim
bide eğer birileri tarafından siliniyosa verdiğim kaynak bunun kim tarafından ve neden olduğunu bilmek isterim
herkese kolay gelsin
http://upshare.eu/?d=A791CBA89
gramer süper indirin
silinmemisdir...
ama kaydet diye bir secenek var...
belki ona bastin....
Eline saglik paylasim icin
ama kaydet diye bir secenek var...
belki ona bastin....
Eline saglik paylasim icin
paylaşım için teşekkürler fakat ben yayınlamıştım bu kitabı hollandaca eğt. program bölümünde ;)
efeler diyarı arkadaşım yayınlaman iyi olmuş bende ne zamandır ofice programı yoktu o yüzden siteye verememiştim bu bilgileri senin paylaşman iyi olmuş cümlemizin eline sağlık
Üzülüyodum.. Elimde yeterli kaynak yok diye. Ama sizlerin sayesinde her türlü bilgiyi ediniyorum.. Ellerinize sağlık. Emeği geçen herkese tşk.ler..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol