Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

hadı hayırlısı ( vizemi aldim ucuyorum )

Yorum için giriş yap 9 mesaj · 2.941 görüntülenme
bende aldım vızemı haftaya salı aksamı ucuyorum eğer bodrumdan ucan baska arkadaslar varsa gorusmek ısterım saygılar herkes ıcın hayırlı olsun putten ne yakın olan arkadaslar varmı herkese saygılarımı sunarım

not:konu uygun baslik altina tasinmistir,,,

saygilar

sansli...
hayırlı olsun darısı bizlerinde başına inşaallah.
Hayırlı olsun arkadasim darısı tüm vize bekleyenlere ben dahil :)
Hayırlı olsun arkadaşım.

darısı benim ve tüm arkadaşlarımın başına.

tabii ilk önce sınavı kazanmalıyım :D
hayırlı olsun kardeşim gözün aydın darısı bızlere olsun hayırlı yolculuklar kardeşim inşallah eşinle cok mutlu ve huzurlu bı hayatın olur inşallah hersey gönlünce olur allaha emanet ol sevgılerımle ortakoy
canı gönulden bu yala basvurmus tum sıtedekı arkadaslarıma ve bu sıte ıcın emeği gecen butun yonetıcı arkadaslara verdıklerı butun emekler ıcın bunca gonlun bır arada topladıkları ıcın herkesden ALLAH RAZI OLSUN saygılarımı sunarım ve ayrıca turkıyeden gelmeden ısteği olan varsa mutlaka bağlantı kursun sevınerek yardımcı olmak ısterım sonucta bız burda hepberaber bır aıleyız saygılarımlaaaaaaaaaa
Gozun aydin olsun arkadasim.Hayirli ucuslar sana.Darisi vize bekeleyenlere insAllah onlarda bu mutlulugu yasar.

Rabbim yar ve yardimciniz olsun.

Selam ve Dua ile.
hayırlı olsun arkadaşım darısı tüm vize bekleyen arkadaşlarımızın başına... allah yeni yaşamında yardımcın olsun...
hayirli olsun vizen arkadasim.simdiden iyi yolculuklar.darisi tum vize bekleyenlere olsun insallah

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol