Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

hani benim yeşilim yeşilim

Yorum için giriş yap 21 mesaj · 7.881 görüntülenme
ben de sınavı kazandım. siteyi kuran ve paylaşımlarda bulunan herkese tşkler.
tebrik ederim arkadaşım çok merak etmiştim seni ses seda çıkmayınca inşallah vizende sorunsuz ve hızlı hallolur...
cikmazsokak yazdı:
tebrik ederim arkadaşım çok merak etmiştim seni ses seda çıkmayınca inşallah vizende sorunsuz ve hızlı hallolur...

tşk ederim yardımların için
Tebrikler arkadaşım, umarım biran önce vizen çıkar da, Hollandaca'ya kaldığın yerden canlı canlı devam edersin... :)
:ugeek: Tebrikler arkadasim

umarim her isin bi an once hallolur ve sevdigine kavusursun

Yesil sanada yakisti :)

kolay gele
mesajın için tşkler.

Geluk yazdı:
:ugeek: Tebrikler arkadasim

umarim her isin bi an once hallolur ve sevdigine kavusursun

Yesil sanada yakisti :)

kolay gele

darısı tüm sınava gireceklere. soru sormak isteyen arkadaşlar msn den ulaşabilirler.
:ugeek: tebriklerrrrrrrrr çok sevindim haberini bekliyordum umarım vizende çabuk çıkar arkadaşım eşine kavuşursun biran önce sonra msnden sana yazacağım
tebrikler tebrikler tebrikler arkdsm,cok sevindim,

ins ins ins vize islemlerinde hizli bisekilde hallolur ve esine kavsurusun

:geek: :geek: :geek:
mevner yazdı:
:ugeek: tebriklerrrrrrrrr çok sevindim haberini bekliyordum umarım vizende çabuk çıkar arkadaşım eşine kavuşursun biran önce sonra msnden sana yazacağım

slm tşk ederim msjın için. mevner herşey için çok sağol. msnden görüşebilmek dilegiyle kendine ii bak.

sansli yazdı:
tebrikler tebrikler tebrikler arkdsm,cok sevindim,

ins ins ins vize islemlerinde hizli bisekilde hallolur ve esine kavsurusun

:geek: :geek: :geek:

tşk ederim. sağolasın.
evt bende sınavı kazandım. 97 / 43 puanla. yardımlarını esirgemeyen arkadaşlara ve bilhassa da çıkmazsokak ve gulnur55 arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum. eger sınav ile ilgili takıldığınız bir yer olursa bende bu sitede elimden geldiği kadar vaktimin elverdiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım. yanlızca bir ricam var sorularını bu başlık altında yazarlarsa daha kısa sürede cevap verebilirim. herkese kolay gelsin.
slm merve tebrikler inşallah vizende çabuk çıkar sana bir sorum olcaktı ben beş mayısta girdim sınava ve daha kağıdım gelmedi senin sınav sonucu kağıdın ne zaman geldi öğrenebilir miyim
3.gun elimdeydi

onların sana vermiş oldukları kagıttaki numarayla kağıdının nerde oldugunu internetten bulabiliyormuşsun ama ben internet adresini bilmiyorum. sen bilenlere sor mutlaka bilen vardır.
birde şunu yazayım. kargonun adı USP google dan da bakabilirsin.
http://www.ups.com.tr/yurticihesaplama.asp ADRESİNDE Gönderiniz hakkında bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki boşluğa size verilen takip numarasını yazınız ve 'Sorgula' butonuna basınız.

yazan yere elindeki küçük kağıttaki numarayı yaz
ŞUANDA nerde olduğuna bile bakabilirsin. yapamazsan msn mi ekle ben bakayım
tebrikler... :ugeek:

Allah vize islemlerinde utandirmasin... :geek:

TECRUBELERINIZI YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM.

DIGER ARKADASLARA YARDIMCI OLMAK ADINA
tesekkürler merve senin msn adresini eklemiştim zaten upsin internet adresine girdim o senin yazdıgın adrese aynı senin dedigin gibi yaptım ama daha bir hareket bulunamadı yazıyor kargoyu da aradım ama daha elçilikten verilmemiş diyor ve daha da gelmedi niye anlamıyorum
sınava nerede girmiştin
ben sana tbr yazmısdım nere kaybldu :D yine tbr ederim ... hayırlı olsun ..

SAOLSUNLAR SİTE ELEMANLARI ....
ankarada girmiştim
darısıbasima yazdı:
ben sana tbr yazmısdım nere kaybldu :D yine tbr ederim ... hayırlı olsun ..

SAOLSUNLAR SİTE ELEMANLARI ....

tşk ederimmmmmm

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol